Home / spavaća soba dekor / Jesu li Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno zajedno nakon Alexa Rodrigueza?

Jesu li Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno zajedno nakon Alexa Rodrigueza?

Drži telefon. Jesu li Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno zajedno nakon njezina prekida s Alexom Rodriguezom? Na to ćemo pitanje odgovoriti kasnije, ali ono što vam sada možemo reći je da J-Lo i Ben puno više vremena “provode” zajedno od njezinog odvajanja od A-Roda.

New York Post, Page Six, izvijestio je u petak, 30. travnja, da su se J-Lo i Ben nekoliko puta družili u njezinoj kući u Los Angelesu vrijednoj 28 milijuna dolara otkako je završila vezu s A-Rodom. Iako se bivši par nije fotografirao zajedno, izvor je rekao za novine da je Bena pokupilo osiguranje J-Loa u njezinom bijelom terencu Escalade i odvelo ga u kuću J-Loa prije nego što se nekoliko sati kasnije vratio kući. “Osiguranje ga pokupi na obližnjem mjestu i ostavi nakon nekoliko sati provedenih u njezinoj kući”, rekao je upućeni.

Stranica šest izvještava da je Ben posjetio J-Loinu kuću najmanje tri puta tijekom dana otkako se vratila u Los Angeles nakon snimanja svog nadolazećeg filma, Vjenčanje iz sačmarice, u Dominikanskoj Republici. Što se tiče je li Bennifer ponovno na okupu, čini se da su J-Lo i Ben samo prijatelji. “Oni su prijatelji … nikad nisu bili”, rekao je izvor Page Six.

Druženja J-Lo i Ben dolaze dva tjedna nakon što su ona i A-Rod potvrdili da su se razišli nakon četiri godine zajedno. Bivši par počeo je izlaziti 2017. godine, a zaručio se 2019. “Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje ostati”, rekao je par tada u izjavi za emisiju Today. „Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedni druge na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedni drugima i djeci jedni drugih. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku. “

Tjedan dana nakon prekida, 23. travnja, J-Lo i A-Rod fotografirani su u restoranu hotela Bel-Air u Los Angelesu, na istom mjestu na kojem su imali prvi spoj 2017. Izvor je tada rekao Peopleu da večera nije bila romantična i A-Rod i J-Lo su trebali “razgovarati o poslu i kako prijateljski krenuti naprijed.” “Jennifer i Alex smišljaju kako biti bivši i dalje ostati prijatelji”, nastavio je insajder.

Prema Šesta stranica, Ben je viđen u kući Bel-Aira J-Lo pet dana kasnije 28. travnja. Sljedeći dan, 29. travnja, viđen je i kako ostavlja automobil u hotelu Bel-Air prije nego što ga je J pokupio -Lo je bijeli Escalade da ode do njenog doma. Stranica šest izvještava da ga je Escalade vratio u hotel tri i pol sata kasnije. Viđen je kako izlazi iz bijelog terenca u majici, trapericama i tenisicama sa zelenim ruksakom.

J-Lo i Ben, koji su zajedno glumili u filmovima poput Djevojka iz Jerseyja i Gigli, zaručila se 2002. mjeseci nakon što je J-Lo najavila razvod od svog supruga u to vrijeme, Cris Judd. Par je prekinuo zaruke 2004. godine, ali su i dalje prijatelji. Za naslovnicu InStylea iz svibnja 2021. Ben je govorio o tome kako je bilo vidjeti njegovu bivšu “koja je zaslužila zasluge” u svojoj karijeri nakon svih ovih godina. „Mislio sam da imam dobru radnu etiku, ali bio sam potpuno ponižen i oduševljen onim što je bila predana raditi iz dana u dan, ozbiljnošću u kojoj je radila, tihim i predanim načinom postizanja svojeg cilja ciljeva, a zatim kako bi se vratila i udvostručila napore “, rekao je.

Nastavio je, „Ona je do danas najvrijednija osoba na koju sam naišao u ovom poslu. Ona ima sjajan talent, ali također je jako puno radila na svom uspjehu, i toliko sam sretna zbog nje da izgleda da napokon dobiva zaslugu koju zaslužuje. “

U intervjuu za Hollywood Reporter u siječnju 2021. godine Ben se prisjetio seksizma i rasizma koje je J-Lo iskusio dok su bili zajedno. “Ljudi su prema njoj bili tako jebeno zlobni – seksistički, rasistički. O njoj su napisana ružna, opaka sranja na način da ako biste to sada napisali, doslovno biste dobili otkaz zbog izgovaranja onih stvari koje ste rekli ”, rekao je Affleck. „Sada je to kao, ona je lionizirana i poštovana zbog svog posla, odakle je došla, što je postigla – kao što bi i trebala biti! Rekao bih da imate bolji udarac, koji dolazi iz Bronxa, da završite kao [Justice Sonia] Sotomayor na Vrhovnom sudu nego što imate karijeru Jennifer Lopez i to što danas ima 50 godina. “

Slika: Ljubaznošću Celebre.

Više informacija o ljubavnom životu J-Lo potražite u odjeljku Prava ljubav Jennifer Lopez. Memoari iz 2014. pokrivaju karijeru i osobni život pjevačice “Jenny on the Block”, od njezina plesnog plesa do kada je postala mama dvoje blizanaca sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. U knjizi, koja uključuje više od 200 osobnih fotografija, J-Lo-ovu nikad prije viđenu kolekciju, Selena glumica piše o tome kako se “suočila sa svojim najvećim izazovima, identificirala svoje najveće strahove i na kraju stvorila snažniju osobu nego što je ikad bila” da bi postala pop ikona koju danas poznajemo.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

HipDot Clueless Collab odobren je od Cher Horowitz

Uvijek možemo računati da će nam HipDot donijeti istinski kultnu suradnju. Razmislite samo o kolekcijama …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *