Home / spavaća soba dekor / Jesu li Cam, Emily još uvijek zajedno? Spojler “Prevruće za rukovanje” sezone 2

Jesu li Cam, Emily još uvijek zajedno? Spojler “Prevruće za rukovanje” sezone 2

Upozorenje: Previše vruće za rukovanje sezona 2 spojleri naprijed. Uz njihove uspone i padove na povlačenju, razumljivo je zašto gledatelji žele znati jesu li Cam i Emily i dalje zajedno nakon Previše vruće za rukovanje sezona 2 ili ako je njihova veza zahladila.

Cam, 24-godišnjakinja iz Newporta u Walesu i Emily, 27-godišnjakinja iz Londona, bile su dvije natjecateljice u drugoj sezoni emisije o zbiljama TV TV Netflix. Kao i prva sezona, Previše vruće za rukovanje 2. sezona okupila je desetak samaca iz cijelog svijeta u tropsko odmaralište dok su tražili ljubav i trudili se da nemaju seksa. Previše vruće za rukovanje u 2. sezoni vratila se i Lana, uređaj nalik Amazonu Alexa koji je gledao natjecatelje 24/7 i prozivao ih kad su se ljubili, seksali ili dodirivali sebe ili nekoga drugog na seksualni način. Ako natjecatelji budu uhvaćeni kako krše pravila, Lana oduzima novac iz njihovog nagradnog fonda od 100 000 USD.

Dogodile su se neke promjene između Previše vruće za rukovanje sezona 1 i 2, međutim. Prva razlika je u tome što natjecatelji nisu znali da idu Previše vruće za rukovanje. Kad su stigli na povlačenje, rečeno im je da su pozvani u emisiju Zabave u raju. Tek kad je Lana stigla i rekla im da su krenuli Previše vruće za rukovanje da su naučili u kojoj su emisiji doista bili. Druga je razlika što preostali nagradni fond nije podijeljen između konačnih natjecatelja kao u sezoni 1. Umjesto toga, novac je dan natjecatelju za kojeg su svi vjerovali da je najviše napredovao na povlačenju. (SPOILER: U finalu je Lana izabrala Cam, Marvina i Carly za prva tri natjecatelja koji su najviše napredovali u showu. Ostali natjecatelji tada su glasali tko je od finalista zaslužio novac. Na kraju je Marvin pobijedio s najviše glasova i nagrađen je s 55 000 USD.)

Pa tako Previše vruće za rukovanje sezona 2 je radila. No jesu li Cam i Emily još uvijek zajedno? Evo što znamo o njihovoj vezi nakon emisije.

Jesu li Cam & Emily i dalje zajedno Previše vruće za rukovanje?

Cam i Emily bile su dvije od 10 originalnih natjecateljica na Previše vruće za rukovanje sezona 2. Brzo su se povezali i na početku su bili jedan od najjačih parova, iako su zbog skupih poljubaca i handjoba izgubili mnogo novca u ekipi. (Cam je također sam izgubio novac zbog tuširanja.) Iako su se Cam i Emily činile kao jedna od najstabilnijih veza u showu, kvrga na putu došla je u obliku Christine, koja se pridružila usred sezone i zamalo poljubio Cam na njihovom spoju. Kad je Christina rekla Emily da su se ona i Cam zamalo poljubili i da je Cam rekao da njegova veza s Emily “nije bila ozbiljna”, Emily i Cam potukli su se oko toga kako nije navikao biti s jednom osobom.

Još jedna prepreka došla je Natasha, koja se pridružila kasnije u sezoni i pozvala Cama pod tuš s njom. Na kraju je Cam odlučio otići, ali kad je Emily rekao za trenutak, isprva nije bila sretna prije nego što mu je odlučila oprostiti. Cam je bio jedan od tri najbolja finalista, zajedno s Marvinom i Carly. Na kraju je došao na drugo mjesto i nije dobio nagradni fond, koji je pripao Marvinu. Ali Cam nije otišao bez ičega. U posljednjim trenucima showa rekao je Emily da je voli i da su dvoje polako plesali u zalazak sunca.

Jesu li Cam i Emily još uvijek zajedno? Čini se da je taj odgovor potvrdan. Budući da je prevruće za rukovanje emitirana 2. sezona, Cam i Emily sviđale su se i komentirale međusobne objave na Instagramu. Na fotografiji Emily u a kapa i bikini, Cam je komentirao dva emojija za oči, na što je Emily odgovorila s emojijima sleganjem ramenima. U tjednu premijere druge sezone, Emily je objavila i fotografiju svog TV ekrana na kojoj se vide kako se ona i Cam gotovo ljube. Objavila je objavu “Eye spy @camholmess” s emojijima za oči. Cam je priču objavio na vlastitom Instagramu.

Dok su ovo pisali, Cam i Emily nisu potvrdili svoju vezu, ali izgledajući kao da su se međusobno povezali na društvenim mrežama, čini se kako se njihova romansa nakon showa još nije ohladila.

Previše vruće za rukovanje dostupan je za streaming na Netflixu.

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *