Home / spavaća soba dekor / Jesu li Ben Affleck i Ana de Armas opet zajedno? Anin odgovor na glasine

Jesu li Ben Affleck i Ana de Armas opet zajedno? Anin odgovor na glasine

Otkako su se podijelili, mnogi su se pitali bi li se Ben Affleck i Ana de Armas ponovno okupili. Napokon, navodno je rekao izvor blizak paru Šesta stranica u trenutku prekida smatrali su da je razdvajanje “privremeno”.

Pa, činilo se da je Ana isključila svaku šansu za pomirenje s Benom u Instagram Storyju u nedjelju, 21. ožujka. Anin odgovor uslijedio je nakon što su obožavatelji nagađali da bi se njih dvoje mogli vratiti zajedno nakon što je Ana na svom Instagram Storyju objavila selfie na kojem je nosila ogrlica koju su ona i Ben skupili kad su hodali. Ogrlica je sadržavala jednostavan zlatni lanac s privjeskom u obliku pola srca. Ben je imao sličnu ogrlicu s drugom polovicom, prema fotografijama koje je dobio Daily Mail.

Nakon teorija da se vratila zajedno s Benom, činilo se da je Ana odnijela svoj Instagram Story negirajući da će ona i oskarovac ikad pomiriti svoju vezu. Instagram priča sadržavala je riječi poput “ne”, “ne” i “ne mislim tako” na crnom ekranu. Na dnu posta nalazili su se emojiji s znakom mira.

Iako se činilo da Ana isključuje pomirenje s Benom, Put nazad glumac, 48, i Noževi vani 32-godišnja zvijezda čini se da i dalje razgovara, rekao je izvor Zabava večeras. “Ponekad razgovara s Anom”, rekao je insajder za web mjesto u srijedu, 10. ožujka, dodajući međutim da Ben također uživa u slobodnom životu i fokusira se na posao i svoju djecu. Kao što je izvor objasnio, „Već neko vrijeme nije samac, pa je to zapravo bilo dobro za njega. Ponovno je kontaktirao s puno prijatelja i puno vježbao. “

Ben i Ana su se navodno upoznali na snimanju filma iz 2021. godine Duboki horizont početkom 2020. Vijesti su prekinule njihovu vezu u ožujku 2020. nakon što su ih fotografirali na zajedničkom odmoru na Kubi i u Kostariki. Međutim, do siječnja 2021. više je izvora potvrdilo da je njihova veza gotova. Prema jednom insajderu koji je razgovarao narod, Ana je ta koja je prekinula stvar.

“Ben više ne izlazi s Anom”, rekao je tada izvor. “Prekinula je. Njihov odnos bio je kompliciran. Ana ne želi imati sjedište u Los Angelesu, a Ben to očito mora otkad njegova djeca žive u Los Angelesu. ” The Argo zvijezda dijeli troje djece – Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (8) – od kojih je svako su roditelj u Los Angelesu sa bivšom suprugom Jennifer Garner.

Iako je Ana bila ta koja je inicirala njihov razdor, izvori su sugerirali da je prekid “potpuno prijateljski”. Kao što je jedan upućeni rekao za People, „Ovo je nešto što je bilo uzajamno i nešto što je potpuno prijateljsko. U različitim su životnim točkama; tamo postoji duboka ljubav i poštovanje. Ben i dalje želi raditi na sebi. Ima tri posla u nizu i kod kuće je solidan otac. Oboje su zadovoljni svojim životom. “

Jesu li stvari bile stvarno tako prijateljski kad je Ben izbacio onaj kartonski izrezak iz Ane, međutim, sasvim je druga stvar. Ali hej, šansa uvijek postoji!

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *