Home / spavaća soba dekor / Jennifer Lopez još uvijek ima Alex Rodriguez zaručnički prsten nakon prekida

Jennifer Lopez još uvijek ima Alex Rodriguez zaručnički prsten nakon prekida

Izgleda da je zaručnički prsten Jennifer Lopez od Alexa Rodrigueza još uvijek u njezinom posjedu unatoč njihovom nedavnom razdvajanju, javlja TMZ. Prema izvorima koji znaju za prekid, bivši još nisu ni razgovarali o tome tko će od njih zadržati prsten, koji se procjenjuje na 1,8 milijuna dolara.

Upućeni kažu TMZ da su pjevačica “In The Morning” (51) i bivši igrač New York Yankeesa (45) razmijenili “ogromne količine nakita” prije nego što su otkazali zaruke nakon četiri zajedničke godine. Smatra se da dok je Rodriguez darovao Hustleri zvijezda sa svojim skupocjenim zaručničkim prstenom, tijekom godina dodala je i dijelove kolekcije satova MLB zvijezde – tako da je moguće da ovo dvoje možda neće biti u redu ako ga čak i nazovu.

Koliko god vrijedilo, bivši su primijetili da su se nadali da će ostati “prijatelji” kad su najavili prekid. “Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i međusobno se podržavati na našim zajedničkim poslovima i projektima ”, rekli su njih dvojica u izjavi od 15. travnja.

Lopez, koja dijeli 13-godišnje blizance Emme i Maxa sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, i A-Rod, koja ima dvije kćeri Natashu (16) i Elu (12) iz prethodnog braka sa Cynthiom Scurtis, primijetila je da su “Poželite najbolje jedni drugima i svojoj djeci.” Bivši par dodao je: “Iz poštovanja prema njima, jedini preostali komentar koji imamo je reći hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku.”

Ubrzo nakon vijesti o razdvajanju J-Lo i A-Roda, izvor je rekao za E! Vijest da se Lopez “osjeća mirno” zbog svoje odluke, iako “već neko vrijeme nije sretna”. “Jednom kad joj se povjerenje sruši, nema okretanja. Osjeća se dobro zbog svoje odluke jer zna da će A.Rod i dalje biti u njezinu životu, samo u drugom svojstvu. “

Službeni prekid para dolazi mjesec dana nakon što su se zavrtjele glasine da se par razdvojio nakon optužbi da je Rodriguez varao Lopeza Južni šarm Madison LeCroy. Prva su izvješća prvi put objavljena 12. ožujka o njihovom prekidu glasina, no Rodriguez i Lopez su slijedeći dan isključili glasine. “Sva su izvješća netočna”, rekao je par u izjavi za TMZ. “Radimo na nekim stvarima.” TMZ je također primijetio da nijedna “treća strana” nije utjecala na njihove okolnosti.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *