Home / spavaća soba dekor / Jazmine Sullivan’s Super Bowl LV Look 2021: Pogledajte njezino bijelo vruće odijelo

Jazmine Sullivan’s Super Bowl LV Look 2021: Pogledajte njezino bijelo vruće odijelo

U redu, možemo li svi izdvojiti trenutak kako bismo Super Bowl LV Jazmine Sullivan izgledali poput onog što zaslužuje? Ona učinila ne moram ići tako teško, ali drago mi je što je to učinila. Ne samo da je prije početka utakmice, zajedno s Ericom Churchom, izvela lijepu izvedbu državne himne, već je naša djevojka to učinila u velikom stilu, pa je sada moj okrenuti zapjevati. Da pjevam njene pohvale, to je!

Super Bowl nije baš masovni dan za modu, ali to ne znači da svako malo nema nekoliko servisa. Samo ove godine Super Bowl LV bio je prilično vraški šik. Miley Cyrus oduševila je u Gucciju tijekom NFL-ove TikTok pretpremijere, a Amanda Gorman izgledala je slikovito isporučujući pjesmu prije velike utakmice. HER je izvela “America The Beautiful” u zabavnom oslikanom traper-trenutku, ali što se tiče nastupa prije početka, stvarno mislim da je Jazmine Sullivan ukrala show.

Djelujući jednako anđeoski koliko joj je zvučao glas, Sullivan je odjenula lijepo skrojenu skrojbu bijelo odijelo od Area, obrubljena kristalnim detaljima koji su blistali dok se kretala. Naravno, savršeni završni detalj bile su kristalne glave koje je nosila na vrhu svog zalizanog konjskog repa, a koje su od “blingy business vibracije” prešle u potpuno modnu modu.

Redakcija AP-a.

Što se tiče Super Bowla, obično samo izvođač na poluvremenu izlazi na scenu, pa je Sullivan stvarno puknuo ovim usijanim izgledom. Nije to bio niti njezin jedini potpuno bijeli ansambl toga dana: očito se pjevačica zagrijala u bijeli sportski kombinezon koji je nosila Whitney Houston kad je nastupala na Super Bowlu. Kakav sjajan omaž! Štoviše, potpuno bijeli izgled općenito često odaje priznanje pokretu sufražetke, pa ne sumnjam da je Sullivan namjerno odabrala svoju paletu boja (ili nedostatak iste).

Osobno se bavim grickalicama i reklamama Super Bowla, tako da je malo ubrizgavanja u modu dodatna poslastica. Uzvikujte ljupke dame dana, koje izgledaju waaay bolje od uniforme bilo koje ekipe. Samo kažem!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

19 najmodernijih kuhinja

Homelisty & Cuisine Plus udružuju se kako bi vam ponudili inspiraciju, ideje, savjete i resurse …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *