Home / spavaća soba dekor / Jamsu šminka za hakanje diže u zrak TikTok

Jamsu šminka za hakanje diže u zrak TikTok

Ako ste na TikTok-u vidjeli ljude kako umaču lica u ledeno hladnu vodu, možda ste se pitali da li se WTF događa. Čak i čudnije naizgled, našminkale su se cijelo lice. Pa, ono što su neki uhvatili je hamsu sa šminkanjem jamsu, korejski trik za uljepšavanje koji se nastavlja vraćati svakih nekoliko mjeseci. Čak je i Bella Hadid ljubiteljica trika koji postavlja vašu šminku i navodno je drži čak i duže od vašeg omiljenog spreja za postavljanje.

“Jamsu” se otprilike prevodi u “potopiti”. Ali postoji tehnika koju treba slijediti prije nego što krenete zavlačivati ​​lice. Nakon što nanesete uobičajeni temeljni premaz, podlogu i korektor, poželjet ćete postaviti ili ispeći lice opterećenja praha. Zatim umočite cijelo lice u sudoper ili posudu napunjenu hladnom vodom na 15 do 30 sekundi. Pomaknite lice s jedne na drugu stranu kako biste osigurali da vam je cijelo lice mokro. Osušite kožu ručnikom. Rezultat? Mat završetak koji puno duže održava vašu šminku.

Ako više volite rosni finiš na koži, ovaj hak nije za vas. Ali izvrsno je za one posebne prigode kada vam ten zaista treba da biste ostali na mjestu. Ako imate posebno suhu kožu, ostanite pod vodom samo 15 sekundi umjesto 30. Također imajte na umu da hack može postati malo neuredan sa svim tim puderom, pa to svakako učinite prije nego što se odjenete za taj dan. (Ili nemojte nositi crno.)

Ako isprobate jamsu šminku i koža vam izgleda previše jednodimenzionalno, pokušajte koristiti puder za postavljanje samo na određenim područjima, poput vaše T-zone. Na taj će način samo ta područja postati ultra mat. Lijepa stvar kod jamsu šminke je da iako je vaša koža matirana, ne izgleda suho i napuknuto kao što šminka ponekad može učiniti. I zahvalimo korejskoj ljepotici što je u potpunosti promijenila igru ​​šminkanja.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *