Home / spavaća soba dekor / Jamie Lynn Spears reagirao je na prijetnje smrću nakon saslušanja Britney

Jamie Lynn Spears reagirao je na prijetnje smrću nakon saslušanja Britney

Sestra Britney Spears Jamie Lynn Spears upravo je na društvenim mrežama prozvala “prijetnje smrću” upućene njoj i njezinoj obitelji, tražeći od trolova da “zaustave” napade nakon njenog odgođenog odgovora na saslušanje konzervatorske glazbe pop pjevačice.

Jamie Lynn (30) otvorila je u petak 2. srpnja svoje Instagram priče kako bi podijelila svoju prvu poruku nakon izjave nakon Britneyevog sudskog saslušanja. “Bok, poštujem da svatko ima pravo izraziti se, ali možemo li prestati s prijetnjama smrću, posebno prijetnjama djeci,” Zoey 101 alum napisao. Jamie Lynn – koja ima dvije kćeri Maddie Briann (13) i Ivey Joan (3) – nastavio je potpisivati ​​bilješku svojim sljedbenicima inicijalima “JLS”.

The Slatka magnolija objava zvijezde stigla je samo nekoliko dana nakon što se javno obratila konzervatorskoj praksi svoje sestre Britney. Manje od tjedan dana prije, Britney (39) prozvala je “nasilne” uvjete svog 13-godišnjeg konzerviranja na Višem sudu u Los Angelesu. Jamie Lynn bila je posebno tiha u danima nakon svjedočenja svoje starije sestre, potez koji je brzo naišao na neizmjerne kritike i rezultirao onemogućavanjem komentara na njezinim računima na društvenim mrežama. U isječku objavljenom na njezinoj Instagram priči u ponedjeljak, 28. lipnja, Jamie Lynn napokon je objasnio zašto je čekala da progovori.

“Osjećao sam se dok moja sestra nije mogla govoriti sama za sebe i reći ono što je osjećala da treba javno reći, nije to bilo moje mjesto i nije bilo ispravno”, započeo je Jamie Lynn. “Ali sada kad je vrlo jasno izgovorila i rekla ono što je trebala reći, osjećam se kao da mogu slijediti njezino vodstvo i reći ono što smatram da moram reći.”

Tijekom Britneyjeve pune izjave sudiji Brendi Penny 23. lipnja, tvrdila je da je bila prisiljena raditi protiv svoje volje, drogirana litijem i spriječila uklanjanje IUD-a kako bi spriječila rađanje više djece. Izvođačica je također izrazila želju da “tuži” svoju obitelj za ulogu koju su odigrali u njezinu 13-godišnjem konzervatorskom poslu. Iako se Jamie Lynn nije izravno obratio Britneynoj izjavi, inzistirala je na tome da je uvijek “podržavala” svoju sestru.

“Mislim da je krajnje jasno da od dana kada sam se rodio volio sam i obožavao i podržavao svoju sestru. Mislim, ovo je moja otkačena velika sestra prije bilo kojeg sranja “, rekao je stipsa Nickelodeona u videu na Instagramu 28. lipnja.” Nije me briga želi li pobjeći u prašumu i imati zilion beba u usred ničega, ili ako se želi vratiti i zavladati svijetom onako kako je to činila već toliko puta. U svakom slučaju nemam što dobiti ni izgubiti. Ova situacija ne utječe na mene jer sam samo njezina sestra koju brine samo njezina sreća. “

Kadriranje Britney Spears je dostupan za streaming na Hulu. Evo kako ga besplatno gledati.

Slika: Ljubaznošću Delacorte Books.

Za više informacija o Britney Spears pročitajte njezinu knjigu iz 2001. Majčin dar. Poluautobiografski fantastični roman, koji je nastao zajedno s Britneynom majkom Lynne Spears, prati Holly Faye Lovell, 14-godišnju djevojčicu iz gradića Biscay, Mississippi, koja sanja da postane pjevačica. Kad Holly postane najmlađa studentica ikad koja je osvojila stipendiju za prestižnu glazbenu školu Haverty, ona mora odlučiti hoće li ostaviti majku Wandu iza sebe ili nastaviti ostvarivati ​​svoje snove. Dok Holly započinje svoj novi život i sklapa otmjene nove prijatelje, sramoti se zbog svoje mame i njihove skromne pozadine, dok se Wanda bori s davno skrivenom tajnom koja bi mogla zauvijek uništiti njezinu vezu s kćerkom.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *