Home / spavaća soba dekor / Jamie Lynn Spears reagira na dokumentarni film Britney Spears o Hulu: FX

Jamie Lynn Spears reagira na dokumentarni film Britney Spears o Hulu: FX

Govoreći. Jamie Lynn Spears reagirala je na dokumentarac Britney Spears u Instagram Storyju, pozivajući medije da “rade bolje” nakon načina na koji su se novinari odnosili prema njezinoj velikoj sestri u 2000-ima.

The Zoey 101 alum (29) podijelila je svoja razmišljanja na platformi društvenih mreža u petak, 12. veljače, obilježavajući tjedan dana nakon izlaska dokumentarnog filma Britney Spears. “Dragi mediji, pokušajte ne ponavljati pogreške iz svoje prošlosti. Pogledajte gdje nas je to dovelo. Učinite bolje “, napisala je dodajući citat koji glasi:” Svatko koga sretnete bije bitku o kojoj ne znate ništa. Budite ljubazni. Stalno.” Čini se da komentari Jamiea Lynna aludiraju na Britneyinu konzervatorsku bitku, koja je bila ključna tema u New York Times Presents epizoda dokumentarne serije “Framing Britney Spears” koja je premijerno prikazana na Huluu s FX-om u petak, 5. veljače.

Za one koji nisu imali priliku gledati, “Uokvirivanje Britney Spears” detaljno opisuje što se dogodilo Britney kad je stavljena pod konzervatorij 2007. Odluka je donesena nakon razvoda od supruga Kevina Federlinea i incidenta u kojem je udarila kišobranom automobil paparazza. Britneyin otac, Jamie Spears, u to je vrijeme imenovan sukonzervatorom njezine osobe i imanja, zajedno s njezinim odvjetnikom Andrewom Walletom, omogućavajući im potpunu kontrolu nad njezinim financijama i svakodnevnim poslovima.

Britney se naoko sama obratila dokumentarcu u postu objavljenom na Instagramu u srijedu, 10. veljače. “Svaka osoba ima svoju priču i svoje mišljenje o pričama drugih !!!! Svi imamo toliko različitih sjajnih lijepih života ”, napisao je pjevač“ Toxic ”(39). “Zapamtite, bez obzira što mislimo da znamo o životu neke osobe, to je ništa u usporedbi sa stvarnom osobom koja živi iza leće”, dodala je, ponavljajući sestrinu izjavu nekoliko dana kasnije.

I drugi u Britneynom kutu podržali su zvijezdu, uključujući njezinog dečka Sama Asgharija. U utorak, 9. veljače, uputio je svoje Instagram priče kako bi eksplodirao Britneynog oca, nazvavši ga “d * ck” zbog tretmana njihove veze. “Sada je važno da ljudi shvate da ja nula poštujem nekoga tko pokušava kontrolirati našu vezu i neprestano nam postavlja prepreke”, napisao je Asghari, 26. “Po mom mišljenju Jamie je totalni glupan. Neću ulaziti u detalje jer sam oduvijek poštivao našu privatnost, ali istovremeno nisam došao u ovu zemlju da ne bih mogao izraziti svoje mišljenje i slobodu. “

Kadriranje Britney Spears je dostupan za streaming na Hulu.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *