Home / spavaća soba dekor / J.Lo izgleda vruće na fotografijama s mokrom kosom za svoju najnoviju kampanju

J.Lo izgleda vruće na fotografijama s mokrom kosom za svoju najnoviju kampanju

Brineta, plava, ravna kosa, kovrčava kosa – Jennifer Lopez uistinu može povući sve. To nije iznenađujuće. No budući da J.Loina fotografija mokre kose puše Instagram s više od milijun lajkova, ona dokazuje da postoji još jedan hrabar izgled koji s lakoćom može poljuljati. A ovo bi nam možda već bilo najdraže.

Na novim fotografijama kampanje za suradnju TBD DSW-a (čekamo detalje!), J.Lo sjedi na onome što izgleda poput vode, na jednoj fotografiji nosi bijeli bikini gornji dio, a na drugoj limeta zeleni bodi. Označila je svoj brend ljepote JLo Beauty, pripisujući joj nevjerojatnu kožu. Naravno, ona je također u punom sjaju s čistim licem i jarko crvenom usnicom na jednoj fotografiji, a na drugoj klasičnom sjajnom golišavom napuhavanju.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ali ono zbog čega se stvarno slinimo je ova kosa. Savršeno je oblikovan u elegantnom gornjem čvoru s zalizanim dječjim dlačicama. U drugom kadru izloženi su njezini komadi šiške. Obje fotografije imaju je s mokrim viticama koje padaju i nekako i dalje izgleda glam vraški.

Iako se Lopez trenutno pojavljuje na naslovnicama zahvaljujući pomirenju s Benom Affleckom, ona ne usporava kada je posao u pitanju. Dobila je ovaj nadolazeći DSW kolab i upravo je lansirala dodatak prehrani JLo Beauty That Inner Love (36 USD na Sephora). Dodatak sadrži 12 vitamina i minerala koji obećavaju borbu protiv znakova starenja. Uz to, tu su vitamini A, C i E, četiri vitamina B, ekstrakt ploda bakra, mangana i masline koji gradi kolagen.

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *