Home / vjenčanje dekorarions / Izradite prilagođeni zaručnički prsten 2021. godine uz LovBe – i to podijeli!

Izradite prilagođeni zaručnički prsten 2021. godine uz LovBe – i to podijeli!

Sretan vam Dan državnog prijedloga! Da, to je stvar i da, danas je! Danas također dogodi se prvi dan proljeća. Je li teško reći da se “prvi dan proljeća” rimuje s “prilagođeni zaručnički prsten”? Bez obzira na to, to je kao da cijeli svijet kaže DA novoj sezoni – i to je proslava iza koje možemo doći.

Kad smo kod proslave, danas ćemo to odraditi Samo to. Poklanjamo zaručnički prsten u partnerstvu s LovBe! Marka koju su osnovale žene donijela je jednostavnost u izradi vlastitog zaručničkog prstena po mjeri. S ciljem da pronađu samo najsjajnije dijamante uzgojene u laboratoriju uz najbolju dostupnu vrijednost, tim na LovBe je mjesto za izgradnju vašeg idealnog prstena.

Prije nego što krenemo u nagradnu igru, osvježimo malo dijamante uzgojene u laboratoriju:

Jesu li dijamanti uzgojeni u laboratoriju pravi dijamanti?

zaručnički prsten po mjeriDa, dijamanti uzgojeni u laboratoriju izvorni su! Međutim, nisu svi dijamanti jednaki, bilo da su uzgajani u laboratoriju ili minirani. Stručnjaci iz LovBea uložili su vrijeme i preciznost u izgradnju svoje kolekcije stijena; rez u prosjeku čine 2 od svakih 10 dijamanata uzgojenih u laboratoriju. A 98% dijamanta LovBe ocijenjeno je Ideal ili Excellent Cut – doslovno najbolje od najboljih i najveće vrijednosti.

Kako sastaviti svoj zaručnički prsten

zaručnički prsten po mjeri
LovBe’s graditelj prstena je vaš prvi korak u izradi prilagođenog zaručničkog prstena. Počnite od odabirom dijamanta. Suzite svoje mogućnosti odabirom oblika, kroja, jasnoće, boje i cijene. Zatim prijeđite na postavka! Postavke LovBe mogu biti dizajnirane u bijeloj, žutoj ili ružičastom zlatu, kao i u platini.

zaručnički prsten po mjeri

Izradite prilagođeni zaručnički prsten

zaručnički prsten po mjeriLovBe postoji isključivo kako bi svojim kupcima pružio najkvalitetniji, najsjajniji dijamant uzgojen u laboratoriju za najbolju dostupnu vrijednost. Započnite s prilagođenim prstenom ovdje – ali prvo, pogledajmo prsten koji poklanjamo!

Osvojite ovaj zaručnički prsten

zaručnički prsten po mjeriRazgovarajmo o specifikacijama! Ovaj zaručnički prsten je u obliku pasijansa s središnjim kamenom okruglastog sjajnog 1,01 karata. Boja – G, jasnoća – VS1 i IGI certificirani set u 14K bijelom zlatu od 1,8 mm. Maloprodajna vrijednost ovog prstena je 2575 USD! Evo kako ući:

Ovaj post sponzorira LovBe. Sav sadržaj i mišljenja su GWS-a. Hvala vam što podržavate marke koje pomažu u održavanju zelenih vjenčanih cipela.

About admin

Check Also

Spektakularne proljetne boje za vjenčanje u ovom zapanjujućem stakleniku nadahnutom Tulumom

Tražite savršenu paletu boja za proljetno vjenčanje ?? Pa, ne tražite dalje od zlatnog sjaja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *