Home / kućni dekor / Izolirano šumsko utočište smješteno na blefu s pogledom na jezero Wisconsin

Izolirano šumsko utočište smješteno na blefu s pogledom na jezero Wisconsin

Arhitekti Morgante Wilson odgovoran je za dizajn ovog povučenog šumskog utočišta smještenog u Chenequa, selu u okrugu Waukesha, Wisconsin. Smješten u šumovitom blefu s pogledom na zapanjujući pogled na Sjeverno jezero, ovo je stanovanje zamišljeno kao suvremena interpretacija klasične ruralne američke arhitekture kako bi ispunilo zahtjev vlasnika za suvremenom kućom koja nije izgledala neumjesno.

Zidovi od kamenih parapeta ponavljaju se kroz cijelu rezidenciju i kao arhitektonski motiv i kao praktično sredstvo za fizičko razdvajanje javnog i privatnog životnog prostora. Druge tradicionalne značajke preoblikovane su kako bi kući dobile upečatljiv izgled, ali s ugodnim poznavanjem.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Morgante Wilson DIZAJN INTERIJERA Arhitekti Morgante Wilson GRAĐENJE Graditelji Elmshire

suvremeni-dom-eksterijer

Što volimo: Ovo povučeno šumsko utočište nudi svojim stanovnicima prekrasan bijeg za opuštanje i obiteljske aktivnosti na otvorenom uz obližnje jezero. Neugledna vanjska fasada na pročelju ovog imanja stapa se s padinom, otvarajući se straga s dramatičnim pogledom na jezero. Veliki prozori pomažu ne samo da maksimiziraju pogled na jezero, već i natapaju unutarnje prostore prirodnim svjetlom.

Reci nam: Koje detalje u dizajnu ovog doma smatrate najatraktivnijima i što biste promijenili da je ovo bijeg vaše obitelji? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte par drugih nevjerojatno nadahnjujućih obilazaka kuća koje smo ovdje na portalu One Kindesign predstavili od arhitekata ovog projekta: Kuća u stilu šindre u Illinoisu ima interijere s prikrivenom elegancijom i vikendicu s neto nulom energije u Michiganu s ispunjenim svjetlošću interijeri i

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremena-dnevna soba

U dnevnoj sobi visoki stropovi i veliki prozori daju lagan i prozračan osjećaj. Kamin pruža ambijent i toplinu i atraktivno žarište ovog ugodnog prostora.

suvremena-dnevna soba

suvremena-kuhinja

suvremena-sunčalište

Trijem od četiri sezone otvara se na palubu s šumovitim pogledom i dalje prema jezeru. Ovaj intimni prostor može se koristiti za opuštanje i zabavu.

suvremena-kupaonica

suvremena-kupaonica

suvremeni-stubište

suvremena-obiteljska soba

suvremena-spavaća soba na kat

suvremeni-umjetnik-atelje

suvremena-mudroom

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

FOTOGRAF Fotografija Wernera Straubea

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *