Home / spavaća soba dekor / Iznad joga prostora za biciklističke kratke hlače, ljubaznošću stare mornarice

Iznad joga prostora za biciklističke kratke hlače, ljubaznošću stare mornarice

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Stvarni razgovor: Kao srednje visoka žena s izuzetno dugim nogama, pronalazak kratkih hlača koje pravilno prikazuju moje noge teška je bitka. Osobito u kategoriji kratkih hlača za bicikl – traper ili lanene kratke hlače jednostavno ne ističu na isti način Bambijevsku prirodu mojih nogu, uglavnom zbog činjenice da nisu ni približno prikladne za oblikovanje. Tako da, moj život bio je stalna tajna Mary-Kate i Ashley: Misterij savršenog kratkog bicikla.

Mislio sam da sam provalio slučaj: Beyond Yoga’s Spacedye biciklističke kratke hlače su prekrasne, bešavne kratke biciklističke kratke hlače koje su dovoljno dugačke da se netko poput mene, koji je rođen s toliko noge koliko ima osobnosti, ljulja bez da se pretjerano izlažem ili kao da ih stalno prilagođavam radi udobnosti.

Ja sam netko tko je spreman kupiti nešto što volim u 100 boja, ali s 68 dolara za pop ove su kratke hlače mogle ozbiljno naštetiti novčaniku. Pa naravno, ušao sam Kratka misterija bicikla, 2. dio: Električni boogaloo.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Beyond Yoga Spacedye Bike Shorts Dupe

Ljubaznošću Beyond Yoge.

Otajstvo je lako i čisto zaključilo putovanjem u Staru mornaricu. Eto, našao sam Moturne kratke biciklističke kratke hlače s visokim strukom, gotovo identične kratke hlače za bicikl za četvrtinu cijene. Najveća je razlika u tome što su ove samo centimetar duže – kratke hlače Beyond Yoga na inamu su sedam centimetara, stare mornarice osam. Razlika u inčima zapravo se računa u pojasu, pa su iskreno manje-više isti.

STILEKSTAR |  Beyond Yoga Spacedye Bike Shorts Dupe

Uz dopuštenje Stare mornarice.

Vidite, odgojio me BWWLPD: Crnka koja voli princezu Dianu. Divljenje i obožavanje moje majke prema pokojnoj princezi od Walesa bilo je temeljno za mene, a posebno za moj modni osjećaj, jer čak i kad nije bila kraljevska, Diana je i dalje bila kraljica biciklističkih kratkih hlača.

Ne postoji ništa tako ugodno-šik poput prevelike dukserice, idealno s nekom vrstom grafike ili logotipa, u kombinaciji s prikladnim biciklističkim kratkim hlačama i cool naušnicama ili prevelikom ogrlicom. To je način da se pokaže nepristojnim bez … znate, pokazujući nepristojnog.

Ušuškan, nesuknut, ušuškan u Francuskoj – bez obzira na to što odlučite odjenuti svoju majicu, definitivno ćete je izvući. A zahvaljujući mojim novim ljubavima iz Stare mornarice, ne morate čak ni razbiti račun da biste to učinili!

STILEKSTAR |  Beyond Yoga Spacedye Bike Shorts Dupe

Ljubaznošću Amande Mitchell, koja nosi Beading Yoga’s Spacedye Biker Shorts.

Ali to nije jedini način na koji volim oblikovati svoje kratke hlače za bicikle. Kad se predstavila Mindy Kaling Ured kao “Kelly Kapoor, poslovna kuja”, nije imala pojma da je pokrenula fenomen – i nikada “poslovna kuja” nije personificirana u odjeći nego s par kratkih hlača, crop topom i sakoom.

Ovo je odjeća za nekoga tko istražuje reketiranje prije nego što sa svojim prijateljima izađe na margarite. Sakoi i bajkerske hlače čine mi se kao da glumim u prequelu za Štete gdje igram mladog Glenna Closea, samo pokušavajući proći u velikom lošem pravnom sustavu, sve pod mojim uvjetima. Ako ste se pojavili na sastanku u biciklističkim kratkim hlačama i sakou, usuđujete se svijet zezati s vama, a svijet govori “Ne, dobro sam.” Pokušajte – usuđujem se.

STILEKSTAR |  Beyond Yoga Spacedye Bike Shorts Dupe

Ljubaznošću Amande Mitchell, noseći PowerSoft Bik kratke hlače Old Navy.

I na kraju, ali ne najmanje važno, otkrit ću vam jednu tajnu. Jeste li ikad vidjeli nekoga da nosi hladnu kratku haljinu s majicom i pomislio: “Joj, ta osoba ima puno vjere u sebe da se ne brine zbog naleta vjetra koji će joj pokazati donje rublje”? Da, ta je osoba vjerojatno ljuljala slatke par kratkih biciklističkih hlača ispod svoje minidressice zbog sigurnosti da zna da je zaštićena.

Uistinu, ovo je moja najveća i najimpresivnija modna tajna. Da se vratim na moje kilometarske noge (hvalisanje), većina haljina koje pristaju svakom drugom centimetru na mom tijelu mogu biti ultra kratke u području nogu, pa neprestano tražim načine kako biti siguran da neću bljesnuti cijelo gradsko područje New Yorka ako pređem rešetku podzemne željeznice. Posjedovanje velikog arsenala kratkih biciklističkih hlača čini me skromnim, sprječava trljanje bedara i omogućuje mi izvršavanje svih udaraca i okretaja koji su mi potrebni.

Sad kad ih znate nositi, što čekate? Od izrade do postavljanja džepova (!!!) ovih Biciklističke hlačice Old Navy su sigurna oklada za ljeto – još jedan zločin riješen prije večere. Možda ne znam voziti stvarni bicikl, ali sigurno znam kako oblikovati kratke hlače, što je uglavnom ista stvar.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *