Home / spavaća soba dekor / Izlaze li Emma Watson, Tom Felton? Tko je Emma Watson dečko 2021?

Izlaze li Emma Watson, Tom Felton? Tko je Emma Watson dečko 2021?

Iako se trenutno priča da se zabavlja s nekim novim, Harry Potter fanovi se još uvijek ne mogu ne zapitati postoji li ljubav između Emme Watson i Toma Feltona. Par je prvo pokrenuo ljubavne glasine dok su zajedno glumili u Harry Potter franšiza – a nagađanja su samo nastavila rasti onako kako su i ostala vrlo bliske tijekom godina od. Ali gdje stvari zapravo stoje između ove dvije?

Pa, Felton (33) ne poriče baš te ljubavne glasine. U intervjuu za Zabava večeras neposredno prije otvaranja vodeće prodavaonice Harryja Pottera u New Yorku, Felton je priznao da postoji “nešto” između njega i Watsona, 31. “Mi smo nešto, ako to ima ikakvog smisla”, glumac koji je glumio Draca Malfoya u Harry Potter nasuprot Watsonove Hermione Granger, rekao je kriptirano. “Mislim da je fantastična. Nadam se da će uzvratiti kompliment. “

Felton je zaustavio samo kratku potvrdu njihove šuškave romanse, međutim, napominjući da je podrška navijača za “Dramione” zasigurno igrala ulogu u svim tim nagađanjima. “Što se tiče romantične strane, mislim da je to nešto o Slytherin-u / Gryffindoru, a ne o Tomu i Emmi”, rekao je, prije nego što je ponovno počeo pricati o Watsonu. “Apsolutno mislim da je njezin svijet. Mislim da je dio onoga u čemu smo svi bili dio, ali da je ona jedina djevojka, zasigurno najmlađa na setu, koja je odrasla uz ono s čime je morala odrasti, bilo je nevjerojatno uzbudljivo. Sad ćeš me rasplakati, ali ne, mislim da ona ima fantastičan utjecaj na svijet. “

Feltonovi komentari dolaze usred izvještaja da Watson ide “all in” sa svojim dečkom koji se šuškalo Leom Robintonom (31). Watson i Robinton prvi su se put povezali u listopadu 2019. kada su ih primijetili kako se ljube u Londonu i od tada navodno izlaze. “Emma je toliko voljena s Leom i ovo je najsretnije što ju je itko vidio u vezi milion milja”, rekao je izvor Nas tjedno 4. lipnja “Tako su povezani u svakom pogledu i provode svo svoje slobodno vrijeme zajedno.”

Izvor je nastavio napomenuti da, iako je “Emma sve u svemu i njezino je srce usmjereno na dugoročnu budućnost”, Ljepotica i zvijer zvijezda “ne želi požuriti zaruke.” Watson je prethodno isključila glasine da se nedavno zaručila, tweetujući svoje obožavatelje u svibnju 2021. “Ako budem imao vijesti – obećavam da ću ih podijeliti s vama.” O tweetu, insajder Us Weeklya kaže “malo ju je iznerviralo kad su ljudi počeli tračati o angažmanu u angažmanu, ali to je zapravo bila samo stvar privatnosti.”

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *