Home / vjenčanje dekorarions / Izgledajte dobro, dobro radite s ovim slatkim idejama za uređenje kućnog ureda

Izgledajte dobro, dobro radite s ovim slatkim idejama za uređenje kućnog ureda

Dolazimo na godinu dana (zapravo, danas je točno godinu dana otkako je Los Angeles naredio obavezni boravak kod kuće) otkako je pandemija zaista uzela maha. Wow… .tko bi pomislio da ćemo i dalje raditi kod kuće nakon što je sve počelo…. Ako ste prošlog ožujka prešli na postavljanje posla od kuće (WFH), možda je vrijeme za osvježavanje domaćeg ureda! Što je započelo kao promašaj za laptop gdje god ste pronašli mjesto, pretvorilo se u nešto postojano, ha? Otprilike je to vrijeme da istražite neke slatke ideje za uređenje kućnog ureda na duge staze.

Budući da većina zaposlenika pronalazi prebivalište u svojim matičnim uredima, nije ni čudo što se potraga za savršenom postavkom uvelike zahuktava! Bez obzira imate li mali kutak, pogled na prozor ili cijelu sobu na raspolaganju WFH-u, šik i opuštajući kućni ured ISPUSTIVAN je. Za nas je to fina ravnoteža funkcionalnih i opuštajućih dijelova, pomiješanih s nekim osobnostima + biljkama (naravno!). Okupili smo nekoliko naših omiljenih inspirativnih kućnih ureda – zajedno s zavirivanjem u kućni ured GWS! – koji će zasigurno nadahnuti …

{ciljevi kućnog ureda iznad putem Antropologija }

Ideje za uređenje kućnog ureda koje su #Goals


kućni ured putem Ova Kuća 5000


kućni ured putem Vikendica + More


kućni ured putem Akt i novak


kućni ured putem Slatki bungalov


kućni ured putem Mandi čini

kućni ured s dva stola

A onda smo, naravno, morali dijeliti svoj kućni ured GWS-a! Jason + Uzeo sam ovo vrijeme prošle godine da ažuriram naš prostor i tako sada puno zadovoljniji prostorom. Prije smo imali dva radna stola koji se nisu podudarali i premali tepih – plus puno hrpe smeća! Dakle, ne inspirira za rad…. Ažuriranjem naših stolova na ova prekrasna podudaranja Floyd stolovi, dodajući veći tepih, zajedno s nekoliko drugih ažuriranja, čini se mnogo produktivnijim!

stolovi su iz Floyd // tepih od jute // klupa s ladicama // jastuci na klupi // vaza na stolu (punjeno suhim cvijećem!)

I samo iz zabave, dijelimo nekoliko naših (jednostavnih) ključnih dijelova za podizanje vašeg posla iz kućnog prostora!

  1. Protea & Stoebe mješoviti cvjetni buket – ubacite svoje omiljeno suho cvijeće u vazu za trenutno pojačanje “lijepo”, bez brige da ga održite na životu. Potreba posebna vaza? Pronađite onu koja obraduje vaše srce!
  2. Flomasteri – udobne i slatke olovke s naglascima od ružičastog zlata.
  3. Zelene cipele za vjenčanje x planeri Erin Condren – ostanite organizirani s planerom koji je simpatičan poput dekora stolnih računala! Naši planeri za život Erin Condren dolaze u mnogo različitih cvjetnih presvlaka, poput * ovog * tropskog neutralnog stila. Ako planirate vjenčanje, još bolje! Imamo gustu knjigu za vas, zajedno s trikove za planiranje i savjete tima GWS.
  4. Šalica od keramike s pjegama – držite stilsku šalicu blizu kave ili čaja, poput ovog prekrasnog dizajna tvrtke Lolly Lolly Ceramics (i podržite tvrtke u vlasništvu crnaca)!
  5. Nošena baršunasta kancelarijska stolica – izgledajte dobro, dobro radite, dobro sjedite na ovoj preslatkoj uredskoj stolici! Prošla su vremena glomaznog sjedenja s ovom preslatkom minimalističkom stolicom. Savršeno ružičasta za uređenje vašeg kućnog ureda.
  6. Biljka s visećim gumbom – ovdje je lijep, ali lažan dodatak vašem kućnom uredu ako ne možete održavati biljke na životu. Daje izgled i osjećaj
  7. Vitruvi keramički difuzor – sve je to namjerni život i ljubav prema kreativnim prostorima s ovim difuzorom. Unesite svoj omiljeni miris i odmah podignite svoj WFH prostor. Aktiviranje vaših scena povećava produktivnost. Osim toga, volimo šik dizajn!
  8. Mongolski jagnjeći jastuk – a nešto ugodno je šlag na WFH torti! Isprobajte ovaj mekani, ugodni dizajn u više boja.

Odabir proizvoda Green Wedding Shoea uredio je urednički tim. Ako nešto kupite putem naših poveznica, možemo zaraditi pridruženu proviziju, bez ikakvog troška. Ako želite podržati GWS, razmislite o kupovini putem naših poveznica!

About admin

Check Also

Um, tijelo + duša Wellness odabire od naših urednika

Prošle subote obilježen je prvi dan proljeća. Što to znači za vas? Osim zagrijavanja vremena, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *