Home / vjenčanje dekorarions / Isprobali smo TikTok tjesteninu + savršene trenirke

Isprobali smo TikTok tjesteninu + savršene trenirke

Dobrodošli u Linkovi + ljubavi!

Napravimo kratki pregled tjedna! Je li vam nedostajalo ovo prekrasno boho bijeg od Big Sura? Ili ovo pustinjsko vjenčanje koje normalizira Zoom za goste vjenčanja? Oh, i ako vam ponestaje ideja za noćne spojeve, evo deset koji ne trebaju puno više od vas i vašeg automobila.

Evo nekoliko stvari koje naši urednici vole u posljednje vrijeme:

///

Od Jessija:

Tako sam napokon urušio i napravio virusna TikTok feta pasta od rajčice i reći ću da stoposto stojim iza toga. Vrijedi hype. Toliko je dobro da je cijela zemlja Finska rasprodala feta sir.

Prošle smo nedjelje trebali baciti dječji tuš pod vozikom moje sestre (pali smo snijeg i odgodili!), Ali morao sam podijeliti ovo nevjerojatno otkriće Amazona koje sam postigao! To je cjelina Garnitura od balona od 120 komada za samo 16 dolara!

Jeste li se u posljednje vrijeme vraćali u “staromodne” stvari? Imam i nedavno sam ovo kupio obiteljski dnevnik uspomena. Bilo je tako zabavno ponovno ručno pisati recepte i stvoriti nešto posebno što će se jednog dana prenijeti!

Svugdje sam vidio ove hladne svijeće temeljene na starogrčkim kipovima, ali obično su od 50 do 75 dolara svaka. našao sam ove od prodavaonice svijeća u vlasništvu Crne, koja je zapanjujuća – i to takva krađa!

Od Katie:

Zašto se kava TikToks tako terapijski? Ova mocha od jagoda izgleda nevjerojatno.

Trenutno čitam Kuća u Ceruleanskom moru i čak je šarmantniji nego što sam mislio da će biti. Tek sam na pola puta i to mi je najdraže štivo tek za neko vrijeme.

Selkie’s nova linija haljina s oblacima je UMRETI ZA. Uzeću po jedan od svakog, molim.

Od Britt:

upravo sam završila Slavuj i ne mogu ga dovoljno preporučiti. Priča o dvije sestre (koju će uskoro portretirati Dakota i Elle Fanning) tijekom Drugog svjetskog rata. Prekrasna je knjiga koja me srce pogađa i koja me zalijepila danima nakon. VRLO dobar ako volite povijesnu fantastiku.

Zaglavili smo u zimskoj oluji u Austinu, ugodno se probijajući zbog nestanka struje i bez vode. Nisam uzeo ove trenirke za nekoliko dana. Još uvijek imamo na čemu biti zahvalni i savršene trenirke čine popis.

Moj prijatelj je jedan od osnivača neugodno i ispustili su ubojitu kolekciju – ovo Hoodie “Kako postati anti-rasistički” je pokretač razgovora koji vraća.

Od Danielle:

Stvarno u ovom zdrobljenom baršunastom izgledu upravo sada – posebno za našu posteljinu! Otkrio sam da to ima prihvatljive cijene 3-dijelni komplet popluna. Slatko i ugodno za zimsku posteljinu!

Kad smo već kod baršuna, upravo smo dodali ovaj baršunasti puf u našu obiteljsku sobu. Pufovi su prkosno još uvijek stvar! Udoban, sladak + svestran.

Ponovno dozivanje narkomana! Ovaj novi podcast “razodijeva” misterij, ubojstva i haose koji stoje iza Plesna skupina Chippendales.

St. Paddy’s je odmah iza ugla! Poseban je praznik u mojoj kući jer smo dio Irca I upoznala sam svog supruga na Dan sv. Patrika. Nepotrebno je reći, hoću li slaviti vani ili kod kuće slatka odjeća.

Sretan vikend!

About admin

Check Also

Svjetski je dan socijalne pravde – razgovarajmo o rasizmu u industriji vjenčanja

{foto krediti: fotograf: Elizabeth Messina | haljina: Claire Pettibone | hmu: Gina Brooke | cvjetovi: …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *