Home / kućni dekor / Idilično povlačenje uz obalu u Marylandu u savršenom je skladu s prirodom

Idilično povlačenje uz obalu u Marylandu u savršenom je skladu s prirodom

Martins Grehl Arhitekti odgovoran je za dizajn ovog upečatljivog modernog obiteljskog odmarališta smještenog na imanju od dva hektara uz obalu u Eastonu u državi Maryland. Dom je stvoren za nekoliko praznih gnijezda s Floride kao kuća za odmor i sastanak sa njihovo troje odrasle djece koja žive u New Yorku.

Ovo stanovanje od 3.700 četvornih metara smješteno je na vrhu, pružajući pogled na rijeku Tred Avon od 180 stupnjeva na veličanstvenoj istočnoj obali zaljeva Chesapeake. Prilikom gradnje ovog doma, vlasnici su imali nekoliko specifičnih zahtjeva – kamin, veliki stol za blagovanje za desetak, podovi od tvrdog drva za toplinu i visoki stropovi.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Martins Grehl Arhitekti GRADITELJ ThinkMakeBuild ARHITEKTURA PREDELA Loch Collective IZVOĐAČ PEJZAŽA Pejzaži Solidago SADNJA Rigo njega travnjaka + uređenje okoliša

moderan-dom-eksterijer

Ovaj dom ima prekrasan pogled na okolni krajolik i slavi okupljanje obitelji i prijatelja kroz veliki otvoreni dnevni boravak i blagovaonicu. Dizajniran je s prirodnim materijalima koji su trebali evoluirati sa svojim stanovnicima i odražavati protok vremena.

moderna-dnevna soba

Iznad: Dnevna soba pruža veliki središnji prostor za obiteljska okupljanja, sa staklenim zidovima koji pružaju spektakularne poglede na prirodu. Namještaj je od Restoration Hardware.

moderna-dnevna soba

Što volimo: Ovo povlačenje uz obalu pruža mirno obiteljsko bijeg za opuštanje s voljenima i stvaranje trajnih uspomena. Velika prostranstva stakla iskorištavaju poglede dok prirodne svjetlosti natapaju unutarnje prostore. Položaj ovog doma omogućuje puno privatnosti, a obitelji također pruža puno aktivnosti na otvorenom, uključujući plivanje i vožnju čamcem na obližnjoj rijeci. Sve u svemu, ova obiteljska kuća pruža opuštajuću oazu u kojoj ćete uživati ​​godinama koje dolaze.

Reci nam: Što vam se čini najprivlačnijim u dizajnu ovog obiteljskog bijega? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih prekrasnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na One Kindesign-u u državi Maryland: Suvremenim utočištem preplavljenim svjetlom, smještenom na obronku brda u Marylandu, i modernim šumovitim modernim domom u Marylandu pruža se pogled na rijeku Potomac.

moderna blagovaonica

Iznad: Stakleno dvorište ispunjeno zelenilom odvaja kuhinju / blagovaonicu od dnevnog boravka, a istovremeno ih održava vizualno povezanima.

moderno-kuhinjska

Iznad: Čista, topla, sofisticirana kuhinja koja povećava poglede na otvorenom.

moderna soba za prah

moderno-stubište

moderno-stubište

Iznad: Ovo prilagođeno stubište ima zaštitnu ogradu od metalne mreže s tankim čeličnim okvirom.

moderno-stubište

moderno-spavaća soba

Iznad: Ova mirna glavna spavaća soba dizajnirana je tako da bude u skladu s njezinim prirodnim okruženjem. Iznad uzglavlja umjetnik naslaže pejzažnu sliku na drvenu ploču @maryhartmanstudio.

moderno-kupaonica

Iznad: U ovoj glavnoj kupki nalik lječilištu, pločice od bijelog mramora nadopunjene su toplim mjedenim naglascima i kontrastnim tamnim metalima.

moderno-spavaća soba

Iznad: U ovoj gostoljubivoj spavaćoj sobi, geometrijski okvir kreveta dobiven je iz Restoration Hardware. Podno je ogledalo tvrtke Design Within Reach.

moderno-kupaonica

Iznad: U ovoj sofisticiranoj kupaonici za goste zidne pločice od šamotne pločice pune visine su u boji francuskog platna. Taština od tamnog drveta nabavljena je iz Restoration Hardware, dok je mat crna zidna slavina od Brizo slavine.

moderno-sauna

Iznad: Sauna ima prilagođenu plutajuću klupu s integriranim ugradbenim osvjetljenjem. Idilično mjesto za zagrijavanje nakon živahnog zimskog dana.

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-eksterijer

moderan-bazen

moderan-bazen

moderan-dom-eksterijer

moderan-dom-eksterijer

Iznad: Odajući počast lokalnom narodnom govoru, ovo povlačenje uz obalu karakterizira cedrovina, bijeli hrastov parket i dvoslivni krov koji podsjeća na povijesne duhanske staje. Okomiti zid s lijeve strane ulaznog ulaza sastoji se od vlaknasto-cementnih ploča Nichiha, koje također usidra glavno stubište u unutrašnjosti. Ovjerene Cortenove čelične ploče uokviruju dvorište i ulaz.

moderan-dom-vanjski-pogled iz zraka

Ova kuća u obliku slova L sastoji se od pravokutnih oblika koji se presijecaju. Glavni volumen teče paralelno s rijekom i obuhvaća dnevne, blagovaonice i kuhinjske prostore na prvoj razini, dok je vlasnikov apartman na drugoj. Okomito krilo smjestilo je gostinske prostorije s dvije spavaće sobe s kupaonicama na glavnoj razini i drugom na gornjoj razini. Ulazni put do ulaznih vrata otkriva bujno dvorište i dalje do rijeke.

FOTOGRAF Daniel Grehl Fotografija

moderan-home-site-plan

moderan-dom-tlocrt

moderan-dom-tlocrt

moderan-dom-visinski plan

moderan-dom-visinski plan

moderan-dom-presjek-plan

moderan-dom-presjek-plan

moderan-dom-presjek-plan

moderan-dom-presjek-plan

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *