Home / spavaća soba dekor / Ideje za Super Bowl zabave: kako prirediti zabavu kod kuće

Ideje za Super Bowl zabave: kako prirediti zabavu kod kuće

Super Bowl vikend nam je pred vratima i spremni smo se kladiti da za neke od vas ovo nema malo smisla osim planiranja druženja s prijateljima i prepuštanja grickalicama (Pročitajte: nachos!), Dok se drugi pretjerano uzbuđuju zbog toga. nešto što je jedva važno (Pročitajte: nogomet). Međutim, ovogodišnje zabave zasigurno će biti manje i sigurnije nego ikad prije zahvaljujući praksama socijalnog distanciranja. To što gledate samo s sustanarima ili obitelji ne znači da ne možete izaći napolje! Ove izvrsne ideje o zabavi za Super Bowl dokaz su da ne trebate puno raditi da biste se dobro zabavili. Dovraga, čak ni ne morate gledati utakmicu!

Dakle, koje su neke od bitnih stvari o Super Bowlu o kojima se ne može pregovarati? Prvo, hrana. Od grickalica poput umaka i krilca do obroka poput klizača i čilija u polaganom kuhanju, prava hrana može postaviti raspoloženje – čak i ako kuhate samo za nekolicinu ljudi. Naravno, zajedno s hranom dolaze i pića, pazite da hladnjak bude dobro opskrbljen i da samostalne šalice budu spremne.

Naravno, čak i lažnim obožavateljima treba dobra roba, pa razmišljam o ovom još jednom obaveznom zahtjevu. U stvari, uzmite i nekoliko ukrasa (Obećajte, ne morate se razmetati) kako biste mogli dobiti savršenu Super Bowl Sunday post. Ako to ne učinite, čemu će se još svi morati radovati nakon što završi poluvrijeme i kada se vrate na pomicanje po telefonima?

I na kraju, ali ne najmanje važno, ovaj je za sve ljude koji obično sudjeluju u masivnoj zabavi u Super Bowlu: Idi virtualno! Znam da smo do sada svi pomalo bolesni od Zooma, ali afterparty Super Bowla za rješavanje oklada, raspravu o reklamama i još mnogo toga može biti prilično prokleto zabavna – pogotovo ako grickalice i pića još uvijek teku.

Uz to, pročitajte naš vodič za pet Super Bowl zabava koje morate imati kako biste i najmanju soare napravili eksplozijom. Idite poglavice! I Bucs! Uistinu, nije me briga.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Adobe.

1. Učitajte grickalice

Gotovo uvijek me možete pronaći kako se družim uz grickalice na zabavi u Super Bowlu. Bez obzira žele li vaši prijatelji nešto poput intenzivno pripremljenog chillija ili neke prikrivene grickalice poput kreativnog umaka i čipsa, sigurno ste pokrili naše recepte.

2. Nosite pravu robu

Ako uopće ne razumijete igru ​​(ja ne razumijem), možete barem uložiti u neku robu da biste se osjećali dijelom tima. Bez obzira podržavate li šefove ili volite li Buccaneere iz Tampe Baya, na raspolaganju vam je mnoštvo slatkih opcija.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Ljubaznošću tvrtke DesireExpress / Etsy.

Ako volite Poglavice i dobro Prijatelji repriza, svidjet će ti se ovaj vrat posade podsjećajući sve na “Onoga gdje navijamo za poglavice”.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Ljubaznošću AllCityPrints / Etsy.

Bilo koji ljubitelj Bucsa bio bi lud da se ne počastite ovim Tom Buc-ing Brady tee.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Adobe.

3. Poslužite napitak s potpisom

Pijenje i gledanje velike utakmice ide ruku pod ruku, bez obzira slavite li pobjedu ili utapate poraz. Ako niste ljubitelj klasičnog piva zaljubljenika u sport, pripremite gomilu fensi-koktel koktela za uživanje u sebi i svojim prijateljima. Bonus bodovi ako napravite dva i imenujete ih po protivničkim momčadima! Što god jedan narod više voli, to je stvaran Pobjednik Super Bowla.

4. Postavite malo dekora

Ne želite baciti tonu $$$ na ukrase Super Bowla, ali nekoliko svečanih dodira zaista može dodati atmosferu vašem danu igre! Naručite nekoliko stvari na Amazonu poput onih u nastavku za savršenu ravnotežu svečanosti, ali ne previše pretjeranu.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Ove slatke, svečani stolnjaci savršeni su stolovi za niz Super Bowl grickalica.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Ljubaznošću UNIQOOO.

Čak ni nisam Kao sport i još uvijek sam opsjednut ovim Papirnate lampione Super Bowl.

STILEKSTAR |  Super Bowl zabavne ideje

Adobe.

5. Planirajte zumiranje naknadne zabave

Budući da će ove godine naše zabave biti sigurnije i manje, vjerojatno nećete imati sve svoje prijatelje na jednom mjestu. Organizirajte after-party Zoom nakon igre, gdje se možete okupiti (gotovo!) I razgovarati o svemu, od poluvremena do najboljih reklama, do toga tko duguje kovanicu za klađenje na ishod igre.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Da je vrsta tretmana za njegu kože čudo u bočici stvarno postojala, vjerojatno bismo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *