Home / spavaća soba dekor / Ideje za sjedenje za vaš vrt

Ideje za sjedenje za vaš vrt

To je doba godine da počnete pripremati svoj vanjski prostor i prostor za sjedenje u vrtu za ljetnu sezonu. Dobra sjedenja na otvorenom presudna su za postizanje većine vanjskog prostora. Prošle smo godine ažurirali sjedeće dijelove terase i još uvijek volim novi namještaj. Nadamo se da ćemo ove godine moći obaviti brodske podove i ružne zidove prekrivene nečim što će naš vanjski prostor za sjedenje učiniti posebnim. Podijelio sam na svojim Insta pričama o svom trenutnom vrtnom projektu, koji prikriva ružno zakrivljeni potporni zid.

Danas postoji toliko mnogo mogućnosti, od tradicionalne vrtne klupe do ugrađenih vrtnih kutova za sjedenje do ljetnih kuhinja i pergola. Odabrala sam neke od svojih omiljenih slika za nadahnuće vrtova s ​​Pinteresta i neke od svojih najdražih dijelova i komada za vrt kako bih vaš vrt učinila privlačnijim! Nadam se da će naš vrtni prostor za sjedenje jednog dana izgledati ovako dobro!

slike gore lijevo: clairemee.co.uk, pudel-design.blogspot.com, apartmenttherapy.com, liliinwonderland.fr, boconcept.com

Volim minimalne sadilice. Svoje bih napunio lizalicama po visini i nekim nižim kuglicama topijara. A ako imate ugrađene sadilice, ugradite klupu između dva cvjetnjaka. I oni bi stvorili lijepe kutke za čitanje!

fotografija putem Tinek.com

Imam nešto za opušteni vrtni namještaj od bambusa, poput gornjeg! To bi bio savršen dodatak vrtu naše male ljetnikovca. Dodajte viseću mrežu, ili možda lijepu vrtnu ljuljačku, i mali bistro za doručak.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *