Home / spavaća soba dekor / Hunter McGrady na zastupanju trudnoće u većoj veličini i rutini njege kože

Hunter McGrady na zastupanju trudnoće u većoj veličini i rutini njege kože

Hunter McGrady započela je karijeru kao model prave veličine kad je imala 15 godina, tako da ima jedinstveno razumijevanje tjelesne pozitivnosti u svakoj veličini. Nastavila je postati prvi plus-size model – s veličinom 16 – koji se pojavio u a Sports Illustrated Pitanje kupaćih kostima. Zato sam, kad sam imala priliku razgovarati s McGrady o prezentaciji trudnoće tijekom plus veličine i njege kože, također željela čuti njezino mišljenje o beskrajnoj debati srednje veličine protiv plus na TikTok-u. Očekivano, imala je neke misli.

McGrady surađuje s Olay-om na sezonskim favoritima spremnim za sunce: Olay Regenerist Whip SPF 25 i Olay Retinol24 Night Moisturizer. Budući da je manekenka trudna, zasad se drži samo hidratantnih proizvoda i uzima retinol natrag nakon porođaja. (Razgovarajte sa svojim liječnikom kako biste saznali što je dobro za vas.) „Na samom početku trudnoće odlučila sam si pojednostaviti rutinu“, kaže ona STILEKTAR. “Sad perem lice i koristim kremu za mikro skulpturu Olay Regenerist.”

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Događaj.

“Smiješno je kako vaša koža reagira na manje, u ovom slučaju manje je više”, nastavlja ona. “Moja koža sada izgleda tako dobro! Kad god dodam bilo što drugo i učinim previše, to je preopterećeno. Pogotovo s Olayem, znam da su proizvodi toliko dobri i hidratantni, da sve što vam treba u jednom proizvodu. ” Za razliku od nekih drugih poznatih poznatih osoba, McGrady također brine da nosi kremu za sunčanje.

Naravno, koristim Olay SPF svaki dan ”, kaže ona. “Moja je koža postala jako suha i osjetljiva tijekom trudnoće, pa sam se morao okrenuti i pronaći svoj proizvod od svetog grala.” Njega kože Olay za nju je obiteljska stvar. Koristi Olay Regenerist ultra bogatu hidratantnu kremu za lice (29,99 USD na Cilj) baš kao što su to činile njezina mama i baka. “Sjećam se kako sam ih živo gledala kako ga oblače”, kaže ona.

McGrady će uskoro postati majka. I ona ide na Instagram kako bi podijelila svoje fotografije dok je trudna kako bi rasvijetlila nedostatak trudnoće u velikoj veličini. “Budući da ste plus-size, karte već imate naslagane protiv sebe. Budući da ste plus-size i trudne, zaboravite na to ”, kaže ona. “Kad sam guglala u trudnoći, nigdje bih vidjela mršave žene sa samo trbuhom i bez kilograma. Ja sam veća djevojčica, imam 20 godina. Znala sam da to neću biti ja. “

McGrady je potražio časopise, web stranice, čak i brošure u uredu OB-GYN-a i nije mogao pronaći nijednu trudnicu u velikoj veličini. “Otišla sam na društvene mreže i čula se sa ženama koje se nikada nisu ni fotografirale jer im je bilo neugodno da nešto nije u redu”, kaže ona.

Govoreći o ženama koje osjećaju da s njima nešto nije u redu, pitala sam McGradyja o trenutnom diskursu koji se događa na TikTok-u. Mnogi oko veličine 10 ili 12 sebe nazivaju srednje veličine, dok neki veličine 14+ nazivaju izrazom debelofobični. Srednje veličine kažu da ne žele kooptirati pokret. Puno je vremena i truda da se samo nastavimo etiketirati.

“Kao žene, već imamo toliko toga protiv sebe i često nam je jako teško kad radimo ovakve stvari”, kaže McGrady. “Pokret pozitivan na tijelo pokrenule su debele crne žene. Moramo to poštovati i to znati. Iako je naravno tjelesno pozitivan pokret za svakoga da bude u miru sa svojim tijelom. ” McGrady također ne voli to što prisiljavamo ljude da se cijelo vrijeme osjećaju pozitivno prema svom tijelu. U redu je biti neutralniji.

“Stavljamo jedni druge u male skupine i vodimo ovaj rat, koji se protivi pokretu u cjelini”, nastavlja ona. „Prvo možemo počastiti odakle to proizlazi, a zatim razgovarati. Bila sam svake veličine, od dvije do 20, pa razumijem. No, žene veće veličine teže su od žena srednje ili mršavije. To se temelji na činjenicama, ali ne radi se o tome kako se drugi osjećaju. “

McGradyja cijelo vrijeme pitaju jesu li se modna i kozmetička industrija promijenile u smislu inkluzivnosti veličine. Ona vidi određeni napredak, ali osjeća da nas čeka dug put. “Ljudi nas još uvijek ne zapošljavaju zbog naše veličine”, kaže ona. “Zbog toga volim surađivati ​​s brandovima poput Olay koji znaju da smo svi lijepi bez obzira na našu veličinu.”

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *