Home / spavaća soba dekor / Horoskopski znakovi ovog ljeta trebaju znati ove glavne astrološke tranzite

Horoskopski znakovi ovog ljeta trebaju znati ove glavne astrološke tranzite

Ako se nadate vrućem ljetu za djevojke (i da budemo jasni, bilo tko može ih imati!), astro tranziti za ovu sezonu su u timu Meg Thee Stallion. Ljeto smo bez retrogradne živešto znači da su naše telefonske linije za komunikaciju jasne! U osnovi, tamo ‘s ništa vas ne sprječava da snimite svoj kadar i pošaljete taj rizični tekst (ovdje umetnite neko glavno bočno oko).

Poravnanje planeta želi da se oslobodimo svojih unutarnjih inhibicija, pa je ovo sjajno ljeto koje će biti spontanije, avanturističnije i odvažnije. Jedno od istaknutih poravnanja ovog ljeta je tranzit Jupitera u Ribama, koji traje do 28. srpnja.

Energija Riba je puštanje vašeg unutarnjeg hipija da sjaji kako bi vaši kreativni sokovi potekli. U isto vrijeme, Jupiter poziva sve umjetnike i kreativce da vode naslov emisije i predstave svijetu svoje skrivene talente! Ako ste to vi, nemojte se bojati zakoračiti u središte pozornosti.

Poravnanje planeta želi da se oslobodimo svojih unutarnjih inhibicija.

27. lipnja Venera ulazi u Lava. Ako je ovaj tranzit bio film, sjetite se epskih prizora u Veliki Gatsby. Sunce se kreće u vatrenog Lava 22. srpnja– hrođendan unaprijed Jennifer Lopez i Meghan Markle, dvije neporecive vruće djevojke na svoje jedinstvene načine. Ekstravagantne i raskošne proslave bit će na radaru, pa okupite svoje vruće odjevne kombinacije, pronto.

Do sredine ljeta 8. kolovoza u Lavu imamo Mladi mjesec. Zabavna činjenica – Megan Thee Pastuh ima svoj mjesec i Mars u Lavu! Mladi mjeseci su sve o novim počecima, pa će vam u znaku Lava povećati samopouzdanje i pomoći vam da hodate s ramenima unatrag i uzdignute glave.

Znam da volite biti slobodne, ali Hot Girl Summer se pretvara u Boo’ed Up Summer kada Venera 16. kolovoza pleše u Vagi. Pobožnost je jezik ljubavi Vage! Ovaj će tranzit probuditi pažljivog ljubavnika iznutra, dok budno pazite na želje svoje simpatije ili partnera. Samo se pobrinite da vam vrate tu istu energiju!

Govorite svoju istinu i sjetite se da zaslužujete da se osjećate čuti, vidjeti i razumjeti.

Mercury se useljava u Vagu 30. kolovoza. Zajedno ćemo svi biti otvoreniji za saslušanje svih strana priče. Drugim riječima, tražit ćemo skladne razmjene u našim odnosima. Istodobno ćete primijetiti osjećaju li se vaši odnosi pomalo neuravnoteženima. Govorite svoju istinu i sjetite se da zaslužujete da se osjećate čuti, vidjeti i razumjeti.

10. rujna Venera stupa u Škorpiona. Bella i Edward Cullen utjelovljuju magnetizam ljubavi Škorpiona – snažnu, posesivnu i sudbinsku. Požuda je jedan od sedam glavnih grijeha i kraljevstva su međusobno zaratila za svoje supruge. Očekujte da će vaše veze u to vrijeme postati previše požudne.

U odjelu novca, šefice komadi diljem svijeta vjerojatno će krajem ljeta potpisati neke vrlo unosne ugovore. Samo pripazite da ste na vrhu svojih financija, jer nas ljetne vibracije mogu primamiti na „pijuckati šampanjac kad smo žedni ”i kao rezultat propuhati svoj proračun.

Naše Vruće djevojačko ljeto završavamo čarobnim Punim Mjesecom u Ribama 20. rujna. Ovaj duhovni tranzit potiče vas da pustite nekoliko svojih želja u svemir i vjerujete onome što se sljedeće dogodi. Zapamtite, nijedan san nije prevelik – zapravo, možda sanjate premalo …

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *