Home / spavaća soba dekor / Horoskopski znakovi najvjerojatnije će biti na Reality TV-u: sastavljate li popis?

Horoskopski znakovi najvjerojatnije će biti na Reality TV-u: sastavljate li popis?

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Priznaj: reality TV je nekako nevjerojatan. Moramo gledati desetke jedinstvenih stilova životamilijarderi, neženja i sličnoigrati se pred milijunima ljudi. Tijekom gledanja siguran sam da ste se pitali što vrste ljudi bi možda željeli biti u tim emisijama, zar ne? Odmah do vrha glave mogu se s lakoćom sjetiti tri horoskopska znaka koji će se najvjerojatnije naći na reality TV-u. Znatiželjan?

Čak i ako ste TV-fob (poštujem to!), Vjerojatno ste slučajno naletjeli na jedan ili dva isječka Držeći korak s Kardashiansima, ili vidio a Bachelorette-inspirirani GIF na Twitteru. Iako reality TV tehnički nije toliko “stvaran”, postoji nešto strašno u tome da se na sat vremena uđe u život zvijezde na sat vremena, pogotovo kad zvijezde imaju jedno zajedničko: ljubav pažnja. Oh, i drama također!

Iz tih razloga ne čudi da ekstroverti vladaju reality TV-om! Energiju dobivaju iz prostog boravka u kameri. Kad pomislim na ovu ekstremnu ekstroverziju, nekoliko me horoskopskih znakova odmah iskoči – ali prvo, dopustite mi da vam dam malo konteksta prije nego što imenujem imena.

Ova tri znaka vladaju Suncem, Venerom i Merkurom. Sunce je veliko, sjajno i vruće, baš kao i naš najekstrovertiraniji znak (tko će potpuno ući na Neženja jednog dana). Venera je senzualna i voli biti voljen, što ga čini drugim zvijezdama koje najviše privlače pažnju. Napokon, Mercury nas tjera da razgovaramo, što naš treći znak čini savršenim za srebrni zaslon (i zabavan lik za promatranje prekomjernih trzaja!).

Ja ljubav energija ova tri znaka najvjerojatnije će ga učiniti velikim na realityju – oh, i ne čudi, znak Kim K čini rez. Očito!

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Lav

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Leo

Lav, kojim vlada Sunce, znak je koji će ga najvećim dijelom povećati na reality televiziji. Lavovi u pravilu vole prirediti predstavu za druge. Da njihov znak već nije znak Lava, oni bi bili znak pauna. U društvenim krugovima Lavovi su uglavnom oni koji hvataju svoje prijatelje i odvlače ih (s ljubavlju) na plesni podij, potičući ih da se dobro zabave.

Međutim, jesu također neke od najvećih dramskih kraljica zodijaka. Oni su oni u showu koji pozivaju sve na koktele, a onda nekako završe u vrištećoj utakmici o nečem sitnom. Ipak ih i dalje volimo.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Vaga

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Vaga

Vaga je drugoplasirana za znak koji će ga vjerojatno dobiti na reality TV-u. Iako nisu ni približno dramatični poput Lavova, Vage vole sve luksuzno i ​​notorno su trošni i izbirljivi. Oni su jedan od najvećih hedonista u horoskopu, zahtijevaju sve marke, naručuju najskuplje jelo s jelovnika i odlaze na BFF odmore kad god je to moguće.

Vagama vlada Venera, čija energija kontrolira bogatstvo, seks i zadovoljstvo, pa možete biti sigurni da se ovaj znak voli pokazivati. Zašto ne putem vlastite emisije? Garantirano će zadržati gledatelje da se vrate da zavire u njihov popustljiv način života.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Blizanci

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Blizanci

Blizanci su treći najizgledniji znak koji će završiti u vašem omiljenom reality showu, jer Blizanci znaju kako promiješati lonac. Blizanci su vjerojatno najzloglasniji znak u zodijaku (upravo tamo sa Škorpionom) zbog svoje dvoličnosti.

Iako energija znaka Blizanaca može projicirati ravnotežu i ljubaznost, Blizanci također mogu biti lukavi i varljivi kad ne znaju iskoristiti svoje snage. Ovaj znak ima energiju “reality TV anti-heroja” (mislite Aleksandrija iz Top model Ciklus 16), ali iskreno? Ovdje sam zbog toga.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *