Home / spavaća soba dekor / Horoskopski znakovi najgore ljeto 2021.: Ti bi znakovi trebali ostati unutra

Horoskopski znakovi najgore ljeto 2021.: Ti bi znakovi trebali ostati unutra

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Mnogi od nas su u našem elementu ovog ljeta: potpuno umreženi u SPF, konačno druženje i upijanje onoliko vitamina D koliko možemo! Drugi se, pak, definitivno manje zabavljaju. Mrzim biti nositelj loših vijesti, ali ponekad astro-vrijeme jednostavno zaudara. Tri su horoskopska znaka za koja predviđam da će im biti najgore ljeto-i zašto.

Ako ste pratili moje astro-prognoze, znat ćete da postoji jedan određeni kut kojeg se bojim kvadrat. “Kvadrat” se događa kada su dva planeta i / ili znakovi međusobno na 90 stupnjeva. Energija četverokutnog izgleda puno je nalik na pogrešno trljanje ili kao da se lupate glavom s nekim ili nečim. Trenutno je ovaj plasman najgori u igri za tri određena znaka.

Važna napomena za ovu prognozu: Za razliku od događaja poput retrogradnog Merkura, kada svatko osjeća posljedice planeta koji je nestao, tri donja znaka će jedinstveno doživjeti planet ili znak koji se ovog ljeta udari o njihovo natalno Sunce, uzrokujući unutarnja reakcije poput osipanih emocija i zbunjenosti. Iako je emocionalno izražavanje važno, ekstremni emocionalni ispadi često uzrokuju više problema nego što ih rješavaju – zato pokušajte biti savjesni ako je vaše ime na ovom popisu.

Kako bih ublažio ubod ove loše vijesti, dao sam svakom od ova tri znaka neke aktivnosti koje će im pomoći da obrade potencijalno stjenovito astro-vrijeme ovog ljeta i teške emocije. Svakom od horoskopskih znakova predviđeno je usrano ljeto – božja brzina.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Vaga

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Vaga

Vaga, ovo će ljeto biti nezgodno za navigaciju. Za početak, Sunce je u Raku do 21. srpnja. Iako vi veneranske vrste volite duge ljetne dane na plaži prepune vina, kobasica i dobre glazbe, znak Raka postavlja na kvadrat vaš Sunčev znak, čineći da se sve osjeća pomalo neugodno. Merkur će također kvadrirati vaš znak, sjedeći u Raku od 9. do 26. srpnja.

Međutim, kao odgodu, Venera i Merkur uletjet će u vaš znak pred kraj ljeta, 16. odnosno 30. kolovoza. Da biste prošli kroz grube položaje na početku ljeta, dopustite sebi da osjećate frustrirajuće emocije – nemojte ih zaključati duboko u sebe, kao što to Vage obično čine. Probijte se kroz smetnje i stagnaciju pokretom; yin joga može biti od velike pomoći u obradi i transmutiranju osjećaja.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Ovan

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Ovan

Ovan: baš kao i Vaga, vaš znak na kvadrat stavlja Rak, što znači poteškoće na početku ljeta. Vjerojatno ćete se osjećati “isključeno” od sada pa sve do 26. srpnja, kada se Merkur useli u vašeg brata i brata s vatrenim znakom, Leo. Ti bi se položaji mogli manifestirati kao da se osjećaju neutemeljeno ljutito, lako se nerviraju zbog manjih problema, udaraju glavom s drugima ili se osjećaju neutemeljeno.

Međutim, kad se Merkur pridruži Suncu u Lavu, osjećat ćete se mnogo sličniji sebi. Budući da je vaša priroda Ovna da svoje osjećaje izražava prema van, pokušajte razmisliti prije nego što progovorite ovog ljeta. Jednostavna meditacija svjesnosti ili vježba disanja dobro će vam poslužiti, dušo.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Bik

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Bik

Početak ljeta bit će za vas povjetarac, Bik. Ti i Rak uživate u međusobnom društvu (na primjer sextile kut od 60 stupnjeva), pa ćete se, kad su Sunce i Merkur u Raku, osjećati stabilno pod njihovim nježnim utjecajima. Međutim, kada sezona Lavova dođe 21. srpnja, stvari počinju biti kamenite. Bik na kvadrat postavlja Lava, što piše iritaciju i nelagodu.

Budući da imate hladnu energiju domaćeg tijela, sve o energiji Lava (odlazno, traženje pažnje, vruće vruće vruće) ide protiv vaše prirode. Prizemljite se u samilost – dugo prošećite parkom, šumom ili plažom kad osjetite da ćete popušiti poklopac. Jednom kad se Venera preseli u Vagu 16. kolovoza (još jedan znak kojim vlada Venera, u Venera), osjećat ćete se puno bolje. Obećajem!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *