Home / spavaća soba dekor / Horoskopski znakovi najbolje ljeto 2021: Nabavite mjericu u lipnju, srpnju i kolovozu

Horoskopski znakovi najbolje ljeto 2021: Nabavite mjericu u lipnju, srpnju i kolovozu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Ljeto je lako za život i astro prognoze su u tokubit će dobar! A posebno će tri horoskopska znaka imati najbolje ljeto svih.

Kao i svake godine, ljetnu sezonu započinjemo u kardinalnom vodenom znaku Raka. Rak obožava komunicirati s istomišljenicima i biti u blizini Voda. Ako ste primorje, povedi svoje najmilije na piknik na plažu. Ako nemate izlaza na more, uputite se do jezera, rijeke ili čak samo do vodenog parka. Upijte ovu slatku energiju dok možete!

Krajem srpnja Sunce prelazi u znak Lava: ekstrovertiranog, društvenog i eksplozije. Tada se zabava još više pojačava. Vozite Leo vibru i izlazi iz kuće! Pospite malo sjaja u kosu, odjenite odjeću i pustite ljude da uživaju tvoj sjaj.

Kao i svakog ljeta, i mi svi iskoristite energiju sunčeve prisutnosti Sunca u ova dva znaka koja voli zabavu. U ovoj ljetnoj prognozi možete primijetiti i da su Venera, Merkur i Sunce često približno u istom znaku – to se redovito događa tijekom cijele godine zbog blizine ta dva planeta njihovom voljenom Suncu.

Dakle, iako su ove konjunkcije (što znači, planeti u istom znaku) uobičajene za ljeto, postoji nekoliko dodatnih sitnica koje čine ljeto 2021. god. super uzbudljivo za nekolicinu nas. Pročitajte dalje da biste saznali uključuje li to i vas.

BTW, znakovi koji će imati najbolje ljeto su definitivno najzabavniji. Samo kažem’!

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Lav

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Leo

Leo, ovo ljeto je TVOJE. Počnite planirati što prije. Počevši od 27. lipnja, Venera zaluta u vaš znak, gdje će zapaliti vaš svijet vatrenom strašću (Venera u Lavu odnosi se na smjele, otvorene izraze ljubavi i seksa – uz oduševljeni pristanak, naravno!). Tada ćete dobiti Lea sezona, koji dolazi od 22. srpnja do 21. kolovoza, kada ćete u potpunosti biti u svom elementu. Napokon, Merkur se zaletio u Lava od 27. srpnja do 10. kolovoza, kada ćemo i mi svi budemo govorili svoje misli i izlazili iz svojih ljuski još malo.

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Vodenjak

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Vodenjak

Vodenjak, budući da ste vi znak suprotan Lav (što znači da ste vi njihova astrološka dopuna), sve iste blagodati možete iskoristiti koje Leo doživljava ovog ljeta. Dok postaju ogromni energični pojačanje ovog ljeta od mnoštva planeta u njihovom znaku dobivate energiju balansiranje. Lav energija (svojevoljna, ekstrovertirana, vatrena) igra lijepog partnera vašoj energiji (slično voljni, ali introvertiraniji i prozračniji). Zaigrajte se – družite se na suncu, budite društveni i pogledajte što će se dogoditi!

STILEKSTAR |  Horoskopski znak Jarca

Adobe. Dizajn: Cierra Miller / STYLECASTER.

Jarac

Jarče, ovo će vam ljeto eksplodirati. Vi ste znak koji se protivi Raku, gdje će Sunce biti od 20. lipnja do 21. srpnja. To znači da ćete, poput Vodenjaka, ovog ljeta iskusiti toplu, nježnu snagu uravnoteženja svog često hladnog i strogog ponašanja. Merkur će također biti u Raku od 11. srpnja do 26. srpnja, tako da možete biti sigurni da će vam ljeto omekšati tvrde rubove. I, od 21. srpnja do 15. kolovoza, Venera se premješta u Djevicu, koja je trostruk vaš znak (čitaj: u istom je elementu kao i vaš znak) i poboljšat će vašu sposobnost da jasno izrazite svoje želje – materijalne, seksualne, i romantična. Sretno ljeto, dušo.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *