Home / spavaća soba dekor / Hoće li kraljica odstupiti nakon smrti princa Philipa? Planovi abdikacije

Hoće li kraljica odstupiti nakon smrti princa Philipa? Planovi abdikacije

Mnogi su se pitali hoće li kraljica odstupiti nakon smrti princa Philipa, no čini se da monarh za sada ne planira abdicirati s prijestolja, prema izvoru bliskom kraljevskoj obitelji koji je razgovarao s narod.

Njezino Veličanstvo (94) oslanja se na podršku članova svoje obitelji – od svojih unuka princa Williama i Harryja, do svoje djece koju je dijelila s princom Philipom prije njegove smrti u dobi od 99 godina – ali to ne znači da je spremna svog najstarijeg sina, princa Charlesa, još uvijek prepustite. “Njena obitelj će se pojačati i biti uz nju, ali ona će nastaviti”, rekao je bliski kraljevski insajder narod u utorak, 13. travnja. “Ona razumije da mora obaviti posao i [Philip] želio bi da pukne. Učinila je to kad se povukao iz javnog života. “

Smrt princa Philipa objavljena je u petak, 9. travnja, u izjavi koju je objavila Buckinghamska palača. “S dubokom tugom Njezino Veličanstvo Kraljica objavljuje smrt svog voljenog supruga, Njegovog Kraljevskog Visočanstva Princa Filipa, vojvode od Edinburgha”, započela je kraljičina izjava. “Njegovo Kraljevsko Visočanstvo umrlo je mirno jutros u dvorcu Windsor. Daljnje najave bit će objavljene u dogledno vrijeme. Kraljevska obitelj pridružila se ljudima širom svijeta oplakujući njegov gubitak. “

Unatoč kraljičinu srcu zbog gubitka supruge princa, očekuje se da će nastaviti kraljevske dužnosti nakon kratkog razdoblja žalosti. Kao narodizvor dodaje: “Nikad neće abdicirati zbog dužnosti i časti, a javna služba je toliko duboka u njoj, kao i za njega.”

Prije se pričalo da kraljica Elizabeta planira dopustiti svom nasljedniku, princu Charlesu, da prijestolje zauzme nakon njezinog 95. rođendana u travnju. Robert Jobson, autor knjige Charles u sedamdeset, tvrdio je za The Royal Beat da je samo pitanje vremena prije kraljičine abdikacije. “Još uvijek čvrsto vjerujem kad kraljica napuni 95 godina, da će odstupiti”, rekao je tijekom epizode za tjedni program True Royalty TV.

No, čini se da se ovo predviđanje pokazalo lažnim, jer izvori inzistiraju na tome da se kraljica ne planira povući. Kako je rekao glasnogovornik princa od Walesa narod prethodno, “Ne planiraju se promjene u aranžmanima u dobi od 95 godina ili bilo koje druge dobi.”

Slika: Ljubaznošću Atria Books.

Za više informacija o životu princa Philipa pogledajte biografiju Ingrid Seward o vojvodi od Edinburgha, Otkriven princ Filip, Seward, urednik časopisa Majesty koji već desetljećima pokriva britansku kraljevsku obitelj, razotkriva “enigmu” koju znamo kao princa Philipa. Od ranog djetinjstva u Parizu do majčine borbe sa shizofrenijom do služenja vojnog roka u Drugom svjetskom ratu, Seward pokriva teme za koje mnogi kraljevski sljedbenici možda ne znaju ili ih nisu vidjeli Kruna. Knjiga također govori o tome kako je kraljevski dvor “u početku imao nepovjerenja” prije nego što je pronašao svoje mjesto u Buckinghamskoj palači.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *