Home / spavaća soba dekor / Hilton Carter za ciljnu 2021. kolekciju: umjetne biljke i vrtlarstvo

Hilton Carter za ciljnu 2021. kolekciju: umjetne biljke i vrtlarstvo

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Lažne biljke mogu dobiti lošu reputaciju (iako se, kao odani ljubitelj umjetnih biljaka, u potpunosti ne slažem s bilo kojom takvom klevetom), ali Kolekcija Hilton Cater’s Target je ovdje da uvjeri sve sumnjičave zelene palčeve u suprotno. Carter – poznat i kao vrtlarski Lebron James – jučer je s Targetom ispustio svoju ograničenu kolekciju i nećemo lagati – prepun je najfinijih lažnih biljaka i drveća koje smo doslovno ikad vidjeli.

Prostrana kolekcija koju je dizajnirao najzahtjevniji biljni stilist puna je mnoštva dvostruko vrijednih komada umjetnog zelenila i stilskog biljnog i vrtnog pribora koji će vam pomoći da na otvorenom dovedete proljeće (i stvarno bilo koje doba godine). I više od toga, nakon što smo zaglavili unutra više od godinu dana, mnogima od nas ulijevanje unutrašnjih prostora organskim vanjskim elementima nikada nije bilo tako poželjno.

“Pretražuje biljke na Target.com porasli su za više od 300 posto tijekom prošle godine – jasan pokazatelj da gosti žele unijeti dio otvorenog prostora kako bi im uljepšali prostor “, kaže Jill Sando, izvršna potpredsjednica i glavna služba za trgovinu u tvrtki Target. “Ovo partnerstvo s Hiltonom Carterom čini upravo to, istodobno slaveći dolazak proljeća s obnovljenim osjećajem optimizma.”

S obzirom na vjerno slijeđenje stručnjaka za vrtlarstvo i dizajn interijera i moderan, ali pristupačan stil, poprilično smo sigurni da nećete htjeti pričekati ovaj kolab – predviđamo da će se zalihe brzo rasprodati. Uz to, uzmite novčanike i pogledajte neke od naših omiljenih komada s Hilton Carter za Target kolekcija sada.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Target je sponzor tvrtke STYLECASTER, međutim, urednici su neovisno odabrali sve proizvode u ovom članku. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

23

Ljubaznošću Target.

23 ″ x 24 ″ Faux biljka Monstera Adansonii u loncu

Kolekcija je upravo pokrenuta, i ovo promašaj Monstera već je podržana recenzijom s pet zvjezdica.

6

Ljubaznošću Target.

6 ″ x 7,5 ″ Željezno i ​​mramorno postolje za zlato

Nije li ovo najviše zapanjujući stalak za biljke jesi li ikad vidio?

72

Ljubaznošću Target.

72 ″ Umjetna palma Kentia u bijeloj rebrastoj posudi

Recite mi da ovo ne izgleda samo kao prava biljka – ili možda čak i bolje? Plus ovo uvjerljivo umjetno stablo također dolazi u šik loncu.

10.23

Ljubaznošću Target.

10,23 x 2,6 cm Zidna žardinjera za kameno posuđe Crna

Bez obzira koristite li ga kao biljni zidni nosač ili ukrasnu skulpturu zida, neće vas razočarati ovaj rezultat od 20 dolara.

24

Ljubaznošću Target.

24 “x 14” tvornica umjetnih nizova srca u keramičkoj crnoj posudi

Ako već ne posjedujete barem jedan viseća biljka, sada je vrijeme da uložite – od samo 25 dolara bih trebao dodati.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *