Home / spavaća soba dekor / Hilary Duff debitirala je s plavom kosom – ali to nije zato što ima dječaka

Hilary Duff debitirala je s plavom kosom – ali to nije zato što ima dječaka

Hilary Duff ne pokušava nam nešto reći – obećava. Iako je Duff na Instagramu pokazao svoju plavu kosu, glumica kaže da to nije neko veliko otkriće izvan malo zabave na kraju trudnoće. “Kunem se, to ne znači da imam dječaka”, napisala je. “Moja mama je mislila da svima pokušavam nešto reći! Još uvijek ne znamo tko mi zauzima stan, ali uskoro stiže obavijest o deložaciji. “

Duff je vidio svoj frizerski tim u salonu Nine Zero One zbog “cjelodnevne” preobrazbe. Objavila je video kako Riawna Capri i Nikki Lee dvostruko udružuju njezine pramenove, bojeći ih u pravu sirenu plavu boju. Razlikuje se od posljednje plave nijanse koju je Duff ljuljao na početku karantene. Tu je nijansu glumica radila kod kuće dok su joj korijeni rasli. Ova je svijetloplava puno bogatija i ide točno do njezinih korijena, što je vjerojatno zato što je Duff za početak bio tako plavuša. Osim toga, znate, oni su profesionalci.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti koliko i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Duff se u šali ispričao svojim frizerima zbog “lude” promjene tako kasno u trudnoći. “Barem nisam ošišao šiške!” ona je napisala. Capri se slaže, uzvraćajući komentar: „Barem niste toliko šišali šiške ILI SMETE SMEĐE (opet!) Toliko vas volim i sretan sam što ću provesti cijeli dan i ponoviti sve, na primjer, ako se dogodi imati curu !? idemo li ružičasto! ??? ”

Naravno, nema ništa loše u smeđoj kosi ili šiškama, ali one su puno trajnije od neke plave boje za kosu koja će izblijedjeti vjerojatno dok rodi. Prelazak s brinete na plavušu i natrag posebno je težak na tribinama. Ne možete doći do Nine Zero One u Los Angelesu, ali želite isprobati njezinu boju kod kuće? Postoje opcije kondicioniranja boja koje neće oštetiti vašu kosu.

Evo savjeta nekoga tko ih je koristio: za najživlje plavo nanesite ovaj regenerator koji taloži pigment prvo na suhu kosu, potpuno zasićujući vaše postolje. Zatim ga možete ažurirati jednom ili dva puta tjedno pod tušem kako bi boja ostala svijetla.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Da je vrsta tretmana za njegu kože čudo u bočici stvarno postojala, vjerojatno bismo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *