Home / spavaća soba dekor / Greg ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Greg ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Kao jedan od natjecatelja o kojima se najviše govori Bachelorette 17. sezona, obožavatelji su željeli znati spojlere Bachelorette 2021 o Gregu Grippu puno prije nego što je debitirao na našim TV ekranima.

Greg je jedan od 30 natjecatelja u 17. sezoni Bachelorette s Katie Thurston. Katie, 30-godišnja menadžerica bankarskog marketinga iz Rentona u Washingtonu, najavljena je kao Bachelorette za sezonu 17. na specijalnoj priredbi “After the Final Rose” za 25. sezonu Neženja s Mattom Jamesom u ožujku. Katie je bila natjecateljica u Mattovoj sezoni i eliminirana je na 10. mjestu, što je čini jednom od najranijih Neženja ili Bachelorette eliminirane da postane vodeća u svojoj sezoni. (Michelle Young, 27-godišnja učiteljica iz Edine u Minnesoti, također je najavljena kao Bachelorette 18. sezone. Njezina sezona premijerno će se predstaviti kasnije ove godine.)

Katie je snimala sezonu 16 Bachelorette od početka ožujka do kraja travnja u Hyatt Regency Tamaya Resort & Spa u Novom Meksiku. Umjesto Chrisa Harrisona, njezinu su sezonu ugostili Bachelorette Tayshia Adams 16. sezone i Bachelorette Kaitlyn Bristowe 11. sezone.

Katie je u svom diplomskom tekstu za Mattovu sezonu rekla da želi muškarca koji je jednako “odvažan i avanturistički raspoložen” poput nje. “Katie točno zna što želi od muškarca i gotova je s trošenjem vremena na dječake koji neće opravdati njezina očekivanja”, pročitala je njezina biografija. “Ona je duhovita pripovjedačica koja kaže da kad nađe nekoga za koga se vrijedi posvetiti, ona je najljubavniji i najprivrženiji partner koga bi netko mogao tražiti. Katie je odvažna i pustolovna. “

Njezina je biografija nastavila: „Iako je Katie ozbiljna u potrazi za svojom osobom, potreban joj je muškarac koji se može smijati zajedno s njom, ali u redu je kad se i on njoj smije kada trenutak to zahtijeva. Katie traži zrelog muškarca koji ima ambicije uspjeti u svemu što radi, i osobno i profesionalno. Njezin muškarac iz snova strastveno će graditi dugoročni život s njom i tretirat će Katie kao sebi ravnu u vezi. Ništa je ne isključuje više od nekoga tko cijeli dan sjedi i igra video igre ili muškarca koji je pokušava poljubiti u neprimjerenom trenutku … sve je u stvaranju prave vibracije s Katie! “

Pa je li Greg taj čovjek kojeg je Katie tražila? Čitajte dalje Bachelorette Do sada znamo 2021 spojlera o Gregu i je li Katiein pobjednik. (Upozorenje o spojleru: Katieina sezona nije prva sezona djevojaka za koju je bio na audiciji.)

Slika: Ljubaznošću ABC.

Od koga je Greg Bachelorette?

Greg je 27-godišnjak iz Edisona u New Jerseyu. Prema Reality Steveu, izvorno je glumljen u sezoni 16 Bachelorette s Clare Crawley i Tayshia Adams, ali nije donio konačni rez, što je i razlog što je završio u Katieinoj sezoni. (Karl je također bio gotovo kod Clare i Tayshije Bachelorette sezona.)

U svom tekstu o Bacheloretteu, Greg je sebe nazvao “punim paketom” i “beznadnim romantičarom” i potvrdio da “ozbiljno želi da se smiri”. “Greg je puni paket. Zgodan je, drag, ranjiv i ozbiljan u želji da se smiri. Greg sebe smatra beznadnim romantičarom, a savršen prvi spoj bio bi nešto aktivno poput vožnje bicikla, plesa ili odlaska na koncert “, pročitao je njegov biografski članak. “Greg želi putovati svijetom sa suprugom prije nego što dobije djecu, od kojih kaže da želi imati najmanje šestoro!”

Njegova biografija se nastavila, “Greg je također izuzetno blizak sa svojom obitelji i kaže da su njegovi roditelji odredili definiciju #romancegoals. Zahvaljujući njihovoj ljubavi, standardi kako izgleda uspješan brak nebeski su visoki. Greg želi pronaći nekoga s kim može ostariti i ponašati se poput kraljice, pa Bachelorette možda samo pomete s nogu! “

Zbog svojih zabavnih činjenica, Greg je naveo sljedeće:

– Greg se ne boji priznati da plače tijekom filmova.

– Najveći Gregov ljubimac kućnih ljubimaca su spori vozači.

– Greg sanja da će vidjeti kako Lebron James osobno igra košarku.

Prije Katie Bachelorette sezone, Greg je već bio u kontroverzi. U travnju je Instagram trač slavnih @DeuxMoi dobio anonimni podnesak nazvavši Grega “manipulativnim lažovom” i “glumcem”. “Greg G manipulativni je lažov i glumac u Katieinoj sezoni Bachelorette. Očistio je svoje društvene medije / Linkedin i uklonio sve dokaze o svojoj ambicioznoj glumačkoj karijeri u posljednjih nekoliko godina ”, navodi se u podnesku.

Anonimni izvor tvrdio je da je Greg pohađao glumačku školu Williama Espera od 2017. do 2019. Godine 2019. Greg je objavio fotografiju na Instagramu sebe ispred glumačke škole Williama Espera slaveći diplomu. “Kakvo putovanje. Zauvijek zahvalan za ove posljednje dvije godine @esperstudio ”, napisao je u naslovu.

U svom prilogu @DeuxMoi, izvor je Grega nazvao “totalnom egom opsjednutom egom u razredu” i tvrdio da nije bio na Bachelorette iz pravih razloga. “On nije u showu iz ljubavi, a kamoli Katie, a njegovo pojavljivanje u ovoj emisiji isključivo je za promociju / pokretanje njegove glumačke karijere”, napisao je izvor. Izvor @ DeuxMoi također tvrdi da Greg živi u kući svoje majke otkad je diplomirao na fakultetu i “nikada donedavno nije imao pravi posao, vjerojatno jer mu je bio potreban biografski program”. (Više o tome što Greg radi kasnije.)

U lipnju je @DeuxMoi dobio drugi anonimni savjet od izvora koji je tvrdio da je njegov prijatelj netko tko je hodao jedna od Katie Bachelorette natjecatelji. Iako izvor nije imenovao Grega, mnogi pretpostavljaju da se radi o Katieinom predvodniku jer ga opisuju kao “glumca”. “Moja najbolja prijateljica jako je ozbiljno hodala s ljubiteljicom natjecatelja na The Bachelorette godinu i pol i bio joj je grozan. Ovaj slatki sramežljivi dječački čin upravo je to, DJELO ”, napisao je izvor. “Doista je glumac. Osobno sam bio svjedok kako ga je napaso i nazvao je strašnim imenom jer je nosio mini haljinu, tako da mogu samo zamisliti što se dogodilo iza zatvorenih vrata. “

Izvor je također opisao navodni prekid njezine prijateljice i natjecatelja. “Prekinuo je s njom, bila je izuzetno uznemirena, a zatim joj je Uber doveo sat vremena do samog stana u 1 sat ujutro”, napisao je izvor. “Gledali smo kako se naša ljubazna, samopouzdana prijateljica pretvorila u svoju školjku, a zatim bacila na rubnik. Naravno, njegovi su društveni mediji sada savršeno kurirani, on ima imidž koji treba zaštititi. “

Izvor @ DeuxMoi također je tvrdio da je natjecatelj vjerovao da mu je Greg poslao e-poštu Bacheloretteproducenata dok je još bio u vezi. „Oh, i on je e-poštom slao producente za emisiju dok su izlazili; ova izloženost uvijek mu je bila dio plana da započne karijeru, pa je bitan onaj tko je napisao prvi post ”, napisao je izvor pozivajući se na prethodni @DeuxMoi podnesak.

Važno je napomenuti da je @DeuxMoi neprovjereni Instagram račun, pa niti jedan od ovih podnesaka nije potvrđen. Iako se iz pogleda na Gregov Instagram račun barem potvrđuje da je ambiciozan glumac i da je pohađao glumačku školu Williama Espera.

Koji je Gregov posao?

U svom tekstu o Bacheloretteu, Greg je svoj posao naveo kao “marketinški prodajni predstavnik”. Prema onome za što se vjeruje da je njegov Linkedin, Greg je pohađao pripremnu školu Rutgers prije nego što je 2016. godine diplomirao na koledžu Saint Michael’s s diplomom poslovne administracije u marketingu. Njegov najnoviji posao bio je kao voditelj računa u Mondu u New Yorku. Prije toga, Greg je radio kao direktor marketinga u Melaleuci, wellness tvrtki.

Pobjeđuje li Greg Bachelorette?

Za sada ne znamo tko je pobijedio u Katieinoj sezoni Bachelorette. No, prema Realityu Steveu, Greg je jedan od četiri Katieina finalista i ulazi u Hometown Dates. Ostali finalisti su Justin Glaze, 26-godišnji savjetnik za prodaju investicija iz Baltimorea, Maryland; Andrew Spencer, 26-godišnji profesionalni nogometaš iz Beča, Austrija; i Blake Moynes, 30-godišnjak iz Ontarija u Kanadi. (Blake, koji je natjecatelj iznenađenja u Katieinoj sezoni, eliminiran je na devetom mjestu u sezoni 16 Bachelorette s Tayshiom i Clare.)

Međutim, Greg ima prednost. Dobio je Katieinu “Ružu prvog impresioniranja”. Iako se to nije dogodilo svake sezone, mnogi natjecatelji Bachelorette koji dobiju First Impression Rose nastavljaju osvajati svoje sezone. (Neki primjeri uključuju Kaitlyn Bristowe i Shawn Booth u sezoni 11; JoJo Fletcher i Jordan Rodgers u sezoni 12; Rachel Lindsay i Bryan Abasolo u sezoni 13; Becca Kufrin i Garrett Yrigoyen u sezoni 14; Clare Crawley i Dale Moss u sezoni 16)

Prema Realityu Steveu, Katie je zaručena sa svojim pobjednikom Bachelorette, a njih su dvoje još uvijek zajedno od svibnja 2021., što nas navodi na vjerovanje da je Katie predložena na „Finalnoj ceremoniji ruža“. Za više spojlera o Bachelorette 2021, kliknite ovdje.

Bachelorette emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Slika: Ljubaznošću knjiga o pingvinima.

Da biste saznali više o unutrašnjoj čaši, pogledajte knjigu spisateljice Los Angeles Timesa Amy Kaufman, Neženja: Unutar omiljenog krivicnog zadovoljstva svijeta Amerike, za duboko ronjenje u franšizu Bachelor. Knjiga otkriva tajne Bachelor Nationa, od toga koliko su neženja i neženja plaćeni do pravila koja natjecatelji moraju slijediti, a koje producenti ne žele da obožavatelji znaju. To mora pročitati bilo koji član Bachelor Nation.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *