Home / spavaća soba dekor / Gledajte ‘The Walking Dead’ na mreži besplatno: Finale 10. sezona Live stream

Gledajte ‘The Walking Dead’ na mreži besplatno: Finale 10. sezona Live stream

Nakon desetljeća na TV-u, skoro je vrijeme za polaganje TWD odmoriti. Ako ste ljubitelj postapokaliptične horor TV serije, možda biste željeli znati gledati Hodajući mrtvaci besplatno na mreži kako biste saznali kako završava emisija.

Temeljena na istoimenoj seriji stripova Roberta Kirkmana, Hodajući mrtvaci premijerno je prikazan na AMC-u u listopadu 2010. i postao je jedna od najbolje ocijenjenih TV serija u desetljeću. Emisija prati skupinu preživjelih zombi apokalipse dok pokušavaju ostati živi pod prijetnjom “šetača” (zvanih zombiji). Tijekom godina mnogi su članovi glumačke ekipe dolazili i odlazili, uključujući voditelja Andrewa Lincolna (Rick Grimes), koji su seriju napustili u sezoni 9.

Sezona 10, koja se vraća 21. veljače, glumi članove veteranske glumačke ekipe poput Normana Reedusa (Daryl Dixon), Melisse McBride (Carol Peletier), Lauren Cohan (Maggie Rhee), Christiana Serratosa (Rosita Espinosa) i Josha McDermitta (Eugene Hermann Porter) . Od svoje premijere prije više od deset godina, Hodajući mrtvaci je pokrenuo nekoliko uspješnih izdvajanja, kao što su Boj se živih mrtvaca i The Walking Dead: The World Beyond. U rujnu 2020. pukla je vijest da se rade još dva spinoffa: Tales of The Walking Dead, antologijska serija, i izdvajanje nakon Daryla i Carol. Hodajući mrtvaci službeno će završiti s sezonom 11 krajem 2021.

Pa dok Hodajući mrtvaci uskoro može završiti, ima još puno nadolazećih zombi sadržaja zbog kojih ćete biti uzbuđeni. Naprijed je kako gledati Hodajući mrtvaci online besplatno.

Hodajući mrtvaci sezona 10 vraća se u nedjelju, 21. veljače. Pred nama su razna besplatna ispitivanja Hodajući mrtvaci online besplatno. Samo postavite podsjetnik za otkazivanje pretplate prije nego što vam se naplati.

Hulu + Uz TV uživo

Još jedna mogućnost za gledanje Hodajući mrtvaci na mreži je besplatno Hulu + With Live TV. Hulu + Uz Live TV omogućuje korisnicima da gledaju AMC uživo, tako da mogu hvatati epizode Hodajući mrtvaci dok se zrače. Usluga također ima DVR opciju za snimanje epizode za kasnije emitiranje.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijena: 64,99 USD mjesečno

AMC +

Besplatno probno razdoblje AMC + putem Amazon Prime jedan je od najboljih načina za besplatno gledanje The Walking Deada na mreži. AMC + ne samo da pretplatnicima omogućuje pristup u posljednjih 10 sezona Hodajući mrtvaci (kao i filmovi i druge AMC-ove emisije), ali AMC + također omogućuje korisnicima da gledaju nove epizode uživo, tako da obožavatelji mogu strujati Hodajući mrtvaci otprilike u isto vrijeme dok se emitira.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijena: 8,99 dolara mjesečno

Remen

Poput Hulu + s Live TV, Sling je još jedna TV opcija koja nudi AMC. Prijavite se za besplatno probno razdoblje za gledanje novih epizoda Hodajući mrtvaci dok se emitiraju na AMC-u.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijena: 64,99 USD mjesečno

Fubo

Fubo je još jedna TV opcija za Hodajući mrtvaci navijači. Usluga omogućuje korisnicima da AMC gledaju uživo, tako da obožavatelji mogu nadoknaditi najnovije vijesti TWD epizode.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijena: 79,99 USD mjesečno

Filo

Philo je jedna od pristupačnijih TV opcija. Sa samo 20 dolara mjesečno, usluga uključuje 64 mreže, uključujući AMC, tako da korisnici mogu gledati Hodajući mrtvaci uživo.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijena: 20 dolara mjesečno

Hodajući mrtvaci emitira se nedjeljom u 21 sat AMC.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

3 načina za zaštitu tinejdžera u 2021

Za mnoge pojedince širom svijeta zaštita obitelji je i bit će im prioritet u doglednoj …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *