Home / spavaća soba dekor / Gledajte Kentucky Derby 2021 Online besplatno: Kamo preusmjeriti konjsku utrku

Gledajte Kentucky Derby 2021 Online besplatno: Kamo preusmjeriti konjsku utrku

147. trčanje za ruže događa se vrlo, vrlo brzo. Srećom po vas, postoje načini za besplatno gledanje derbija u Kentuckyju, tako da ne propustite najuzbudljivije dvije minute u sportu!

Derbi iz Kentuckyja izgledat će kao malo ove će godine biti drugačije – bit će smanjen ulaz i socijalno distancirane grupe na trkalištu Churchill Downs, za početak – ali većina stvari ide kako treba. Za razliku od 2020. godine, ovogodišnje trčanje odvija se tijekom svog tradicionalnog mjesta zakazivanja u svibnju. Pa čak i ako ove sezone niste nabavili kartu za utrku u Louisvilleu, i dalje možete navući svoj derbi šešir za gledanje utrke kod kuće dok se uživo emitira. Ne brinite, rezači kabela; imate mogućnosti!

Za sve što trebate znati o besplatnom gledanju derbija u Kentuckyju, samo nastavite čitati – i pripremite se za streaming s džulepom od mente u čaši. Ne postaje bolje od toga!

Kada započinje derbi u Kentuckyju 2021. godine?

Derbi Kentuckyja 2021. emitirat će se 1. svibnja, s pokrićem od 12:30 do 14:30 ET na NBC Sportsu i od 14:30 do 19:30 ET na NBC. Službeno vrijeme objavljivanja derbija određeno je za približno 18:57 ET ET, jer se očekuje da jahači uzjašu konje za trčanje u 18:30 ET. Utrka će, međutim, biti gotova – pa se preporučuje da se ugodite prije vremena kako slučajno ništa ne biste propustili.

Kako mogu uživo prenositi derbi Kentuckyja?

Nema kabela? Nema problema. Ovdje su svi načini prijenosa izvještaja o Kentucky Derbyju, dok se uživo emitiraju na NBC Sportsu i NBC-u.

Hulu Uz TV uživo nudi NBC i NBC Sports zajedno s mnogim drugim kanalima. Iako usluga košta 64,99 USD mjesečno, novi pretplatnici mogu je gledati 2021. Kentucky Derby besplatno uz 7-dnevnu besplatnu probnu ponudu tvrtke Hulu – samo otkažite pretplatu prije isteka probnog razdoblja ako se odlučite ne pridržavati usluge.

FuboTV je još jedna izvrsna opcija za sportski streaming, jer uključuje kanale poput NBC Sports i NBC. Kao i Hulu s Live TV, FuboTV nudi obiteljski paket 64,99 USD mjesečno nakon 7-dnevnog besplatnog probnog razdoblja, pružajući novim pretplatnicima dovoljno vremena da uživo uhvate kako trče konji 2021. Kentucky Derby na liniji.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

HipDot Clueless Collab odobren je od Cher Horowitz

Uvijek možemo računati da će nam HipDot donijeti istinski kultnu suradnju. Razmislite samo o kolekcijama …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *