Home / spavaća soba dekor / Gledajte BTS ‘MTV Unplugged’ na mreži besplatno: streaming BTS MTV performansa uživo

Gledajte BTS ‘MTV Unplugged’ na mreži besplatno: streaming BTS MTV performansa uživo

Ako ste ARMY, možda biste htjeli znati kako besplatno gledati BTS-ov nastup “MTV Unplugged” na mreži kako biste mogli čuti njihov “dinamit” vokal.

Svih sedam članova BTS-a – Jin, RM, J-Hope, Suga, Jimin, V i Jungkook – nastupit će na “MTV Unplugged” u utorak, 23. veljače, iako će specijal biti prikazan na MTV-u u Americi, K-pop boy bendu snimili njihov nastup u Seulu u Koreji. Za one koji nisu upoznati s MTV-ovom serijom “Unplugged”, specijal je započeo 1989. godine i od tada je istaknuo megazvijezde, poput Nirvane, Tonyja Bennetta, Mariah Carey, Aerosmith, LL Cool J, Boba Dylana, Georgea Michaela, Bjorka, Lauryn Hill i Jay-Z.

Prema priopćenju za tisak za BTS-ov specijal, koji nosi naslov “MTV Unplugged Presents: BTS”, koncert sedmeročlane grupe obožavateljima će ponuditi “sjedalo u prvom redu za nikad viđene verzije grupe koja najviše definira karijeru” hitovi i pjesme s njihovog posljednjeg albuma BITI (Essential Edition), u intimnim postavkama. “

BTS objavljen BITI u studenom 2020. Na albumu se nalazi osam pjesama, uključujući dvije prve Billboard Hot 100 broj jedan hitove, “Dynamite” i “Life Goes On”. BTS-ov nastup “MTV Unplugged” također dolazi mjesec dana prije nego što se očekuje da će K-pop grupa u ožujku prisustvovati 63. godišnjoj dodjeli Grammy, gdje su nominirani za svoj prvi Grammy u “Najboljem pop duetu / izvedbi grupe” za “Dynamite”.

Kao što ARMY znaju, 2020. je za BTS bila vihor, a 2020. će sigurno biti još bolja. Evo kako besplatno gledati izvedbu BTS-a “MTV Unplugged” na mreži.

Slika: Ljubaznošću Big Hit Entertainment.

Kada je izvedba BTS-a “MTV Unplugged”?

“MTV Unplugged Presents: BTS” emitira se u utorak, 23. veljače, u 21 sat na MTV-u.

Kako besplatno gledati BTS-ovu izvedbu “MTV Unplugged”

Najbolji način da besplatno gledate online izvedbu BTS-a “MTV Unplugged” je prijaviti se MTV-ova propusnica za 24 sata. MTV-ova 24-satna propusnica omogućuje korisnicima da gledaju MTV uživo 24 sata nakon prijave sa svojom e-poštom i datumom rođenja. Budući da prolazak istječe nakon 24 sata. pazite da se ne prijavite prerano.

Ako ste već iskoristili svoju 24-satnu propusnicu za MTV za, recimo, BTS-ov nastup na dodjeli MTV video glazbenih nagrada 2020. godine, još uvijek postoji mnoštvo besplatnih načina za gledanje “MTV Unplugged Presents: BTS”. Hulu + Uz TV uživo, Fubo, Remen i Filo sva ponuda sedmodnevna besplatna ispitivanja gledati MTV uživo dok BTS-ov nastup “MTV Unplugged” uživo emitira širom svijeta. Samo pripazite da otkažete svoj besplatno suđenje prije nego što vam se naplati. Pred nama su četiri besplatna probna razdoblja koja možete koristiti za besplatno gledanje BTS-ove izvedbe “MTV Unplugged” na mreži.

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijene počinju od 64,99 USD mjesečno

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijene počinju od 30 USD mjesečno

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijene počinju od 64,99 USD mjesečno

Besplatno probno razdoblje: 7 dana

Cijene počinju od 20 dolara mjesečno

“MTV isključeni pokloni: BTS” emitira se u utorak, 23. veljače, u 21 sat MTV.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *