Home / spavaća soba dekor / Gdje je sada Chris Harrison? Ažuriranje nakon nagodbe “prvostupnik”, izlaz

Gdje je sada Chris Harrison? Ažuriranje nakon nagodbe “prvostupnik”, izlaz

Članovi momačke nacije možda se pitaju gdje je Chris Harrison sada kada više nije domaćin emisija u Neženja franšiza. Pa, prema izvorima koji su razgovarali za Us Weekly nakon njegovog izlaska, Harrison se već raduje svojoj sljedećoj prilici.

“Dobio je sve vrste ponuda za projekte, pa se nada da će uskoro nešto zaključati”, rekao je upućeni Nas tjedno u utorak, 8. lipnja – istog dana kada je Harrison potvrdio svoj neženja. “Ima tim koji ga podržava cijelo vrijeme i radi na njegovom sljedećem potezu”, nastavio je izvor. “U prošlosti je vodio druge emisije pa sa sigurnošću možemo reći da ovo nije kraj gostovanja Chrisa Harrisona!”

Ipak, prema upućenima, Harrisonov odlazak iz Neženja franšiza nije bila lagana za dugogodišnjeg domaćina. “Cijela ga situacija frustrira. Dok se stvari ne riješe pravno i ugovorno, ne može planirati ni svoje daljnje korake “, objasnio je izvor, dodajući kasnije da je Chris” ostavljen u mraku zbog mnogih odluka o franšizi iza kulisa “.

To uključuje čak i službenu odluku ABC-a da Harrisona pusti 8. lipnja, što ga je navodno “iznenadilo”. Odluka je došla nekoliko mjeseci nakon njegovog kontroverznog odgovora na skandal s rasizmom pobjednice Rachael Kirkconnell iz 25. sezone. Rachael, pobjednica u Mattovoj sezoni, suočila se s reakcijom u vrijeme kad su se na njoj pojavljivale fotografije na zabavi tematiziranoj Antebellumom na “Old South” na Georgia Collegeu 2018. Harrison se kasnije suočio s kontroverzom nakon što je branio Rachael, rekavši bivšem Bachelorette Rachel Lindsay će produžiti malo “milosti” za pobjednicu u sezoni unatoč svojim postupcima.

Napokon, međutim, Harrison je osigurao osmocifrenu nagodbu s ABC-om kao dio svog izlaska. Bivši domaćin svoj je odlazak potvrdio na Instagramu, istaknuvši zahvalnost članovima Bachelor Nation.

“Imao sam zaista nevjerojatan nastup kao domaćin franšize The Bachelor i sada sam uzbuđen što započinjem novo poglavlje. Tako sam zahvalan Bachelor Nationu na svim uspomenama koje smo zajedno stvorili ”, naslovio je svoju fotografiju iz Neženja epizoda završnice. “Dok se moje putovanje od dva desetljeća završava, prijateljstva koja sam stekao trajat će cijeli život.”

Bachelorette emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Slika: Ljubaznošću knjiga o pingvinima.

Da biste dobili više iznutra o svim stvarima Neženja i Bachelorette, pogledajte knjigu spisateljice Los Angeles Timesa Amy Kaufman, Neženja: Unutar omiljenog krivicnog zadovoljstva svijeta Amerike, za duboko ronjenje u franšizu Bachelor. Knjiga otkriva tajne Bachelor Nationa, od toga koliko su neženja i neženja plaćeni do pravila koja natjecatelji moraju slijediti, a koje producenti ne žele da obožavatelji znaju. To mora pročitati bilo koji član Bachelor Nation.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *