Home / spavaća soba dekor / Franco Sarto Courtney Sandal Review: Savršena cipela za ljeto 2021. godine

Franco Sarto Courtney Sandal Review: Savršena cipela za ljeto 2021. godine

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Neuhvatljivija od savršenog miješanog pića s niskim udjelom šećera ili savršene ljetne spojnice je savršena ljetna sandala na petu. Vjerujte mi, sve sam ih probao! Bez obzira opravdavam li luksuznu kupnju ili pretražujem police kod svojih lokalnih maršala, uvijek sam u potrazi za onim sandalama tako dobrim da ostali u mojoj kolekciji skupljaju prašinu. Sad kad sam pronašao Franco Sarto Courtney Sandal, Mislim da je moja potraga možda gotova.

Pitate što sandalu na petu čini savršenom? Prvo, potpetica mora biti dovoljno kratka za svakodnevno nošenje i svakodnevno šepurenje, ali ne može izgledati kao da sam je posudila od bake. Drugo, mora biti dovoljno neutralan da se slaže sa svime, ali ne nužno i sa osnovnom smeđom, bijelom ili golom. Volim malo teksture, nešto jedinstveno! Treće, mora imati ono nešto posebno; ako nema ne znam što, onda mi ih ne trebaju!

Pa, dame i gospodo, ovdje sam da to proglasim Courtney Sandal ima sve – i za manje od 150 USD, ni manje ni više! Uhvatila sam ove bebe u ono što Franco Sarto naziva Gray, ali zapravo su prava zmijska koža kojih se apsolutno ne mogu zasititi.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Franca Sarta.

Ne samo da volim neutralnu, a opet pomodnu boju i teksturu, peta je * Chef’s Kiss * savršenstvo. Kratka je blok potpetica, a nije zdepast, a ima i najmanji nalet prema unutra koji je začini samo dovoljno da uzdigne cijelu siluetu. Ljeti sam definitivno djevojka s blok potpeticama, ali one su puno ljepše od mojih uobičajenih odabira, tako da su izvrsne za oblikovanje svega, od prigodnih haljina do prikladnih noćnih nogu.

I na kraju, ali ne najmanje važno, moj očito najdraži dio: prsten od umjetnog prsta. Kako, KAKO prije nisam imao ništa slično ?! Komad u obliku dragulja u obliku kože koji se nalazi na vrpci nožnog palca dodatak je za koji nikada nisam znao da mi treba.

Kao netko tko nema nužno ~ lijepe noge ~, ne mogu objasniti koliko se vraški slatko osjećam dok nosim te bebe. I svatko komplimentira mi zbog neočekivanog trenutka prstena.

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Bella Gerard.

Ako imate široku formu poput mene, znajte da ove bebe rade prilično usko, ali uspio sam učiniti da moja uobičajena veličina 7,5 funkcionira sasvim u redu. Iako sam pristalica iteracije sivih zmija, one također dolaze u četiri druge boje, uključujući a Dinja od naranče Tjednima sanjam.

Pročitajte o kupnji Courtney Sandal u četiri druge priželjkivane boje – i razmislite o tome da je vaša potraga za savršenom sandalom na petu, poput moje, napokon završila.

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Franca Sarta.

Crna koža

A crna sandala ljeti se može osjećati teško, ali Courtneyina drvena potpetica stvarno olakšava ovu.

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Franca Sarta.

Maslac koža

Maslačno žuto je tako neočekivan izbor za obuću i ne bih je mogao voljeti više.

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Franca Sarta.

Cantaloupe Leather

Sljedeće na mom popisu je definitivno ovo sanjiva narančasta nijansa. Savršeno za blokiranje boja!

STILEKSTAR |  Franco Sarto Courtney Sandal Review

Ljubaznošću Franca Sarta.

Pješčana koža

Ako je prava neutralnost ono što tražite, boja pijeska je definitivno za vas.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *