Home / spavaća soba dekor / Fotografije za srednjoškolske ustanove na Floridi za pokrivanje škrinja za djevojčice

Fotografije za srednjoškolske ustanove na Floridi za pokrivanje škrinja za djevojčice

Kao stari milenij, morao sam se nositi sa svojim poštenim udjelom učitelja koji nadziru ono što nosim u školi, često idući čak i do policijskog nadzora nad svojim tijelom. Mislio sam da će se stvari promijeniti za sljedeću generaciju, ali nažalost, čini se da se to samo pogoršava. Srednja škola na Floridi pod udarom je zbog uređivanja fotografija godišnjaka jer je zapravo dodala “odjeću” tijelima svojih učenika (uglavnom – ako ne i svima – onima koji se identificiraju kao djevojčice) kako bi prikrila pokazivanje kože.

NBC News izvještava da je 80 učenica Floridske srednje škole Bartram Trail otkrilo da su njihove fotografije iz godišnjaka promijenjene bez njihovog dopuštenja. Prema lokalnoj poslovnici Zapis sv. Augustina, školska koordinatorica godišnjaka, Anne Irwin, uredila je fotografije nakon što je zaključila da neka odjeća djevojčica nije u skladu sa srednjoškolskim pravilima odijevanja. Ovu je informaciju stigla od glasnogovornice školskog okruga Christine Langston.

Učenici i roditelji rekli su mještanima News4Jax da su se osjećali “nelagodno što su to primijetili kad su gledali naše slike” (hm, da) i “izgleda stvarno neugodno i bila sam jako zbunjena.”

Izvjestitelj Ben Ryan rekao je da se studentice osjećaju “posramljeno, posramljeno i seksualizirano”, a kao žena ne mogu zamisliti kako bi se osjećale drugačije. Na web mjestu škole stoji da godišnjak mora biti u skladu s pravilima odijevanja ili se „mogu digitalno prilagoditi“. Zanimljivo je da fotografije dječaka u Speedosu nisu uređivane.

Osim što su školski kodeksi odijevanja mizogini i arhaični, mnogi učenici kažu da su ovu odjeću nosili u školu i da im nikada nije rečeno da krše pravila. Ni ovo nije prvi put da se škola vijesti. News4Jax prošlog ožujka izvijestile su da je 31 djevojka u jednom danu prekršila pravila odijevanja. Eno ga sada predstavka za promjenu školske politike. Ona glasi: “Kodeks odijevanja očito se temelji na seksualizaciji mladih žena i njihove odjeće, pogotovo jer se mnogim djevojkama govori da su neprimjereno odjevene ili da ono što nose možda dječacima ‘ometa’.”

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *