Home / spavaća soba dekor / Fotografija rumenila Jacoba Elordija ozbiljno je prekrasna

Fotografija rumenila Jacoba Elordija ozbiljno je prekrasna

Ništa me ne muči više od brenda ljepote koji izlazi s “bez spola” linijom šminke ili njege kože. To je zato što za proizvode nije takav spol kakav jest. Uzmimo za primjer mene i Jacoba Elordija koji nosimo isto rumenilo, prema nedavnoj fotografiji. Šminkerica za kosu i šminkanje Shannon JJ Williams podijelila je BTS Ljubiteljska kabina i Euforija zvijezda tijekom snimanja za Časopis Čovjek o gradu. Ako niste vidjeli ove fotografije, dobro vas čeka.

Fotografkinja Isabella Elordi (njegova sestra!) Snimila je uvodnik. Jacob joj zahvaljuje “što je umjetnost u moj svijet donijela kroz svoj”. Fotografije su prekrasne, a Jacob na najmoderniji način miješa tradicionalno muško i žensko. Kad su njegove vrlo krupne ruke izložene na naslovnici, on također ima viseće naušnice i izrezani top. U snimci izbliza (i BTS-ovoj slici) pocrvenjelih je obraza, što je, prema navodima marke, zaslužno Dewy Blush iz londonske Ciaté.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

“Za suptilni ružičasti sjaj, formula gel-balzama izvrsna je za dodavanje boje i svjetline u jednom koraku”, rekao je Williams za Ciaté London. Na Jacobu je upotrijebio nijansu Papaya, prilično breskvasto ružičastu.

Ciaté London.

Uz papaju, nijanse obraza dolaze u dvije nijanse: kokos (brončana / gola) i šipak (bobica). Lagan je i miješan, formuliran s yuzuom i zmajevim voćem za posvjetljivanje. Slična su ostalim rumenilima, ali malo prozirnija, što ih čini lakšima za nanošenje na svim tipovima kože – i spolovima. Ne žele svi ultra svijetla rumenila. Treba vam samo malo ove formule da biste vidjeli suptilan sjaj, ali možete dodati još za izgled jakog rumenila spremnog za TikTok. Kako god koristiti Dewy Blush, ovisi o vama, ali jedno je sigurno, šminka je za sve.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *