Home / spavaća soba dekor / Florence Pugh Neto vrijednost 2021: “Midsommar”, plata “Crna udovica”

Florence Pugh Neto vrijednost 2021: “Midsommar”, plata “Crna udovica”

Marvel Cinematic Universe pridružuje se novom licu – a ona već zarađuje. Ali koliko točno vrijedi neto Florence Pugh? Zaronili smo u sve što se može znati o neto vrijednosti Pugh-a i plaći u nastavku, ali prvo, evo malo priručnika o najnovijoj starleti MCU-a.

Ljubitelji Marvela možda već prepoznaju Pugh, ali to nije zato što se u prošlosti pojavljivala u franšizi. Prije Crna udovica, glumica se počela proslavljati nakon što je glumila u nizu uspješnih filmova, poput 2019-ih Ivanjsko ljeto i Mala žena. Pugh je započela s radom u industriji davno prije toga, međutim, svojim prvijencem na ekranu Padanje 2014. i televizijska gostovanja u serijama poput ITV-a Marcella i AMC-ove Mala bubnjarka.

S nekoliko godina provedenih u Hollywoodu, ne treba čuditi da je Pugh stekao impresivnu neto vrijednost. Ali koliko razgovaramo? U nastavku čitajte sve što znamo o neto vrijednosti Florence Pugh – uključujući i usporedbu s njom Crna udovica suigračica, neto vrijednost Scarlett Johansson i još mnogo toga!

Što je Florence Pugh Crna udovica plaća?

Debi Florence Pugh u Marvelu vidi je kako glumi uz Natashu Romanoff Scarlett Johansson u prvom samostalnom filmu lika, Crna udovica. Film koji je trebao biti premijerno prikazan u svibnju 2020. godine, ali je u konačnici odgurnut, premijerno je prikazan 9. srpnja 2021. godine Disney + i u kinima. U njemu Pugh glumi Romanoffovu mlađu sestru, Jelenu Belovu, koja je poput nje odrasla i školovala se u Crvenoj sobi da bi postala postsovjetski ruski špijun i atentator.

Recimo samo da koliko god je Yelenin lik misteriozno živio, toliko je i plaća Florence Pugh. Nažalost, detalji o Ivanjsko ljeto glumica ‘Marvelove plaće su rijetke – ali možemo dobiti ideju na temelju toga koliko su njezine kolege Marvelove zvijezde obično snimale na njihovim prvim solo filmovima. Na primjer, zvijezde poput Kapetana Amerike Chris Evans i Thorov Chris Hemsworth dobio je procijenjenih milijun dolara, odnosno 150.000, za svoje prve samostalne filmove u MCU-u.

Iako je nejasno koliko točno zarađuje Pugh, možemo pretpostaviti da je to negdje unutar ovog raspona. Što se tiče njezine suigračice, Scarlett Johansson? Prema Hollywood Reporter, veteran Avenger procjenjuje se da prima ogromnih 15 milijuna dolara osnovne plaće za Crna udovica sama.

Koliko neto vrijedi Florence Pugh u 2021. godini?

Prema Celebrity Net Worthu, neto vrijednost Florence Pugh procjenjuje se na 1,4 milijuna USD od 2021. Her Crna udovica suigračica, Scarlett Johansson, u usporedbi s netom vrijedi 165 milijuna dolara, što je čini više od 100 puta bogatijom od Pugh.

Ipak, za relativno novopridošlicu neto vrijednost Florence Pugh prilično je impresivna. Zahvalila joj je mnogo plaća od filmskih i televizijskih nastupa – tu spadaju i 2016. godine Lady Macbeth, koja je zaradila nevjerojatnih 1,2 milijuna dolara zarade na blagajnama i 2019-e Mala žena, koji je samo s blagajne prikupio preko 109 milijuna dolara. Iako nismo sigurni koliko je Pugh plaćena da glumi u ovim filmovima, sigurno je reći da su joj ovi hit na kino blagajnama zaradili niz izdašnih plaća. Njezino posljednje pojavljivanje u Crna udovicau međuvremenu će samo poboljšati njezinu ionako ogromnu neto vrijednost.

Crna udovica premijerno je prikazan 9. srpnja 2021. u kinima, a dostupan je i za streaming Disney +.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *