Home / spavaća soba dekor / Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint Review: Naše iskrene misli

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint Review: Naše iskrene misli

Volim Rihannu, pa kad sam lansirala Fenty Beauty, prodana sam. Ali brzo sam shvatila da to možda nije najbolja marka šminke za moj tip kože i način života. Dok sam slinio nad tenima drugih koji su nosili podlogu Fenty, to je jednostavno bilo prekomjerno prekriveno za moju suhu kožu. Stoga sam ostala pri svim lijepim izdanjima sjajila za usne. Zbog toga sam iskoristio priliku da napravim a Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint pregled. Konačno! Svjetlosna nijansa kože koja mi prelazi u uličicu.

Postoji 25 fleksibilnih nijansi Eaze Drop u svijetloj, srednjoj i dubokoj, uzimajući u obzir podloge. Ovo je sjajan asortiman za toniranu hidratantnu kremu kada će vam vjerojatno raditi više od jedne nijanse. Sadrži ono što marka naziva hidratantnim QuickBlur kompleksom kako bi zamaglio nedostatke, a da vaša koža sjaji. To je način da ujednačite tonus kože bez skrivanja pjegica.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Sephora.

Nije da nikad ne nosim podlogu s potpunim pokrivanjem, ali jednostavno ne vidim potrebu većinu dana. To je osobito istinito sada kada vidim manje ljudi i kada je mnogo manje događaja ili ih uopće nema. Za topli dan škrtanja u Los Angelesu, prstima sam nanijela nijansu 3 točno na golu kožu. Evo moje kože bez filtera, samo mala olovka za obrve.

fenty beauty pregled

Elizabeth Denton.

Evo nakon što sam nanio lagani sloj Eaze Drop. Prošlo je glatko i nije se smjestilo u moje fine crte. (Imam 36 godina, u redu !?) To se lako moglo graditi do srednje pokrivenosti, ali zapravo ne želite dodati ništa više od toga. Svidjelo mi se kako mi zaglađuje kožu, a da mi ne prekriva pjege.

fenty beauty pregled

Elizabeth Denton.

Postavila sam ga s malo pudera, ali ako je vaša koža na suhoj strani, to zapravo i ne trebate. Uopće se ne osjeća masno. Samo sam htio minimalizirati prijenos pod mojom maskom. Nanijela sam ostatak šminke i činilo se da stvarno dobro djeluje s rumenikom od bronzera i kreme.

fenty beauty pregled

Elizabeth Denton.

Iako je u LA-u bilo 86 stupnjeva, činilo se da Eaze Drop tijekom dana nije nestajao. Osjećao sam se složeno, ali ne suho i slatko. Tijekom pomicanja kroz TikTok vidio sam korisnika @highonlifestylee pokazati joj iritaciju na obrazu od proizvoda. Imam osjetljivu kožu i nisam imao problema. Ni kada sam ga uklonio nisam bio crven ili osjetljiv. Kao i uvijek kod novih proizvoda, napravite flaster prije nego što ga nanesete na cijelo lice.

Nazvat ću Eaze Drop glavnom pobjedom za Fenty Beauty, dovodeći druge kupce poput mene koji traže opušteniji šminkerski ugođaj bez šminke. Ako tražite svjetlosnu pokrivenost za svaki dan, nećete biti razočarani.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Shanna Moakler ‘Hurt’ Travisa Barkera, Kourtney Kardashian Dating

Previše blizu za udobnost. Shanna Moakler je “povrijeđena” zbog datuma sličnog izgleda Travisa Barkera i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *