Home / spavaća soba dekor / Essence Lash Princess Curl maskara za pregled 2021: Moje iskrene misli

Essence Lash Princess Curl maskara za pregled 2021: Moje iskrene misli

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Već sam to rekao i s ponosom ću ponoviti – kad je riječ o maskaru (bilo drogerijskoj, premium ili luksuznoj) Essenceova formula Lash Princess, meni je najdraža svih vremena. Kad sam saznala da drogerijska marka ljepote lansira novog člana u kolekciju Lash Princess, znala sam da to moram dobiti STAT. Iako volim originalnu maskaru Lash Princess Falsies Effect i koristim je više od pet godina (uvijek koristim vodootpornu verziju), jednostavno imao kako bi dali ocjenu novoj maskaru Lash Princess Curl.

Essence je odlučio pokrenuti ovaj novi dodatak Lash Princess postavi jer su obožavatelji godinama tražili formulu za uvijanje – kolekcija već uključuje Učinak lažnog trepavica (moj iskušani i istinski sveti gral), Izvajan volumen, i Formule volumena – svaki dizajniran s različitim formulama i oblicima četkica koji pomažu u stvaranju željenog rezultata. Maskara Lash Princess Curl dizajnirana je sa štapićem u obliku kikirikija koji vam omogućuje da prijeđete od korijena do vrha i povećate volumen, dok maksimizirate faktor uvijanja. Najbolje od svega je što se ova formula ne ljušti i ne zgušnjava – naravno, ponekad mi se sviđa takav izgled, ali svakodnevno – ne toliko.

STILEKSTAR |  Essence Lash Princess Curl pregled

Ljubaznošću Essence.

U usporedbi s ostalim maskarama iz linije Lash Princess, Lash Princess Curl maskara definitivno dodaje više dizala i zavoja, ali razlika je suptilna. S tim u vezi, formula je još uvijek zvjezdana i nosi se cijeli dan bez razmazivanja, razmazivanja ili prenošenja – i da, probala sam ne vodootpornu verziju i održala se poput sna. Za referencu, nanio sam ovu maskaru u osam ujutro po ultravlažnom vremenu Austin Texas prije nego što sam se ukrcao na let kući za Los Angeles, koji je trajao oko dvanaest sati dana, pa bih rekao da je prošao dugotrajnu obradu -prijateljski test bez sumnje.

STILEKSTAR |  Essence Lash princess curl maskara recenzija

Ljubaznošću Mia Maguire.

Iznad pogledajte razliku između mojih golih trepavica (lijevo) i dva tanka sloja maskare Lash Princess Curl (desno).

Potpuno otkrivanje: moja najbolja navika pandemijske ljepote bila je u skladu sa serumom za obrve i trepavice (kunem se i GrandeLASH i GrandeBROW formule, BTW), tako da su moje trepavice već u dobroj formi, ali ova je maskara zaista zategnula kovrču bez potrebe za korištenjem uvijača za trepavice. U usporedbi s kolegama iz kolekcije Lash Princess, Curl je suše, gušće konzistencije, što osobno mislim da pomaže dodati trepavicama više volumena, za razliku od samo dužine.

Međutim, za razliku od formule Sculpted Volume, Curl vam ne dopušta da nakupljate toliko slojeva bez nakupina, ali to je cijena koju plaćate za taj dodatni uvoj. Sveukupno, dok će Lash Princess Falsies Effect ostati moja vožnja ili umrijeti, novo Maskara za uvijanje definitivno se probio u moje ladice za maskare i najbolje vjerujete da ću ga ponijeti sa sobom sljedeći put kad putujem.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *