Home / spavaća soba dekor / Enro maska ​​za lice Kaie Gerber: Kupite omiljenu masku modela odmah

Enro maska ​​za lice Kaie Gerber: Kupite omiljenu masku modela odmah

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Brzi PSA za one koji ga trebaju: Godina je 2021. i maske su i dalje obvezne! Ako vam je muka od nošenja istih plavih jednokratnih verzija iznova, razmislite o kupnji elegantne nove perive opcije koja će ojačati vašu rotaciju ili nanijeti sloj na trenutak dvostrukog maskiranja. Na tržištu postoji puno crnih maski, ali samo je Enro maska ​​za lice Kaia Gerber uistinu odobrena modelom – pa naravno da je želim.

Prepustite Gerberu kako bi ovogodišnji dodatak za nošenje zapravo izgledao super šik. Tko je znao da obična crna maska ​​može biti tako moda?! Gerber je u potpuno istom primjećen ne samo jednom, već tri puta u posljednje vrijeme, tako da znate da to mora biti dobro. Najbolji dio? Njezin izbor prodaje se za samo 16,50 USD. Sada možete biti sigurni i dobro izgledajte dok izvršavate svoje zadatke ili dok se mahunom hvatate za socijalno distanciranu večeru.

Enrove maske su troslojne, uključujući onu koja zaustavlja viruse i bakterije bolje od većine dostupnih platnenih maski. Što se tiče dimenzioniranja, svaka maska ​​dolazi u opcijama i za djecu i za odrasle (govorimo o XXS-XL), a ima i podesivi nosač za nošenje i naramenice iza uha, tako da nikada nećete morati nositi neprikladnu masku ikad više. Svi znamo kako je jadno stalno se prilagođavati!

Kako to oblikovati, pitate se? Uz sve i svašta, dušo. Što se tiče Gerberovih poslova, ona nastoji održavati svoj izgled sportskim i prikrivenim. Nedavno su je primijetili kako napušta tečaj pilatesa u paru tajica visokog struka, tamno sive majice slojene ispod crnog prsluka na pufer, mutnih crnih sandala s čarapama i neutralne torbe na ramenu. Njezino crno mačje oko sunčano savršeno je sjedilo na vrhu njene odgovarajuće Enro maske.

MEGA732178 002 Kaia Gerbers Crna crna maska ​​za lice od 16 dolara je model odobren

Mega agencija.

Ako tražite novu omiljenu marku maski, pronašli smo je. Sve Enrove maske peru se u perilici rublja do 100 pranja, tako da se neće raspasti na vama poput vaših starih jednokratnih, a možete birati između jednostavnih stilova poput Gerberovih, do istaknutijih ispisa i boja. A ako trebate još jedan dobar razlog za kupnju, dizajnirani su da prodišu 40% od pamuka – nije ni čudo što su ih Kaia odobrili za trening poput pilatesa!

Čitajte dalje da biste kupili naše omiljene maske tvrtke Enro, uključujući Gerberov vlastiti posjet i nekoliko odabira zamjenskih znakova.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Kaia Geber Enro maska ​​za lice

Ljubaznošću Enro.

Čvrsta maska ​​za lice

Kupiti Gerberova vlastita maska za jednostavnu opciju koja ide uz sve. Osobno kupujem višekratnike crne boje, ali također dolazi u 10 drugih boja, tako da možete dobiti masku koja se doslovno podudara bilo koji shema boja ormara.

STILEKSTAR |  Kaia Geber Enro maska ​​za lice

Ljubaznošću Enro.

U Bloom maski za lice

Ako ne možete kupiti još jednu potpuno crnu masku za lice, zabavno cvjetno tiskana alternativa poput ovog savršen je način da pokažete malo više svog osobnog stila. Izaberite između četiri cvjetna printa za proljetni ugođaj.

STILEKSTAR |  Kaia Geber Enro maska ​​za lice

Ljubaznošću Enro.

Go Wild maska ​​za lice

Dosadila vam je vaša uobičajena rotacija? A maska ​​za lice s leopard printom poljuljat će vam rutinu! Osim toga, dolazi u više leopard boja, uključujući klasičnu, ružičastu i plavu. Pozivanje svih Djevojčica od geparda – tko želi parirati ?!

STILEKSTAR |  Kaia Geber Enro maska ​​za lice

Ljubaznošću Enro.

Maska za lice sa kravatom

Tie-Dye je bio masovni trend 2020. godine, pa ne treba čuditi da se tisak uvrstio na nekoliko maski za lice 2021. godine. Ovaj klasik plava i bijela maska radit će bilo koje godišnje doba i izgledao bi sjajno slojevito s plavom jednokratnom upotrebom za dane dvostrukog maskiranja.

STILEKSTAR |  Kaia Geber Enro maska ​​za lice

Ljubaznošću Enro.

Maska za lice Good Vibes

Dobre vibracije tek 2021. godine! Ova maska ​​za lice sadrži a podebljani prugasti uzorak zajamčeno ćete se osjećati malo sretnije dok izvršavate svoje poslove. Izaberite između četiri vesela printa koji sramote osnovnu crnu masku. Nema sjene, Kaia!

About admin

Check Also

19 najmodernijih kuhinja

Homelisty & Cuisine Plus udružuju se kako bi vam ponudili inspiraciju, ideje, savjete i resurse …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *