Home / spavaća soba dekor / Ellen Pompeo Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Grey’s Anatomy’ po epizodi

Ellen Pompeo Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Grey’s Anatomy’ po epizodi

Kao najbolje plaćeni glumački član na Grey’s Anatomy, Neto vrijednost Ellen Pompeo godinama je vruća tema među obožavateljima. Pompeo je debitirala kao Meredith Gray u premijeri filma Grey’s Anatomy u ožujku 2005. Medicinska drama ABC, koju je kreirala Shonda Rhimes, prati tim kirurga u Memorijalnoj bolnici Gray Sloan (prije poznata kao Seattle Grace) u Seattlu u Washingtonu.

Pompeo je jedan od tri originalna člana glumačke ekipe koji još uvijek igraju Grey’s Anatomy, uz Chandru Wilson (Miranda Bailey) i Jamesa Pickensa mlađeg (Richard Webber.), u intervjuu za Variety 2020. Pompeo se osvrnuo na svoju audiciju za Grey’s Anatomy. “Ponuđena mi je uloga i razmišljala sam hoću li je preuzeti ili ne”, rekla je. „Bio sam zabrinut zbog televizijske emisije – morate potpisati ove ugovore na šest godina. A u to sam vrijeme samo ikad radio filmove. Nikad prije nisam radio TV. Tako da je ideja da šest godina budem u TV emisiji bila pomalo zastrašujuća. A moj agent je rekao, ‘Oh, samo odradi pilot i zaradi. Te stvari nikad ne idu. ‘ Tako.”

Nije to ni znala Grey’s Anatomy emitirao bi se više od desetljeća i postao najdugovječnija medicinska drama svih vremena. “Pa, bilo je divlje, jer smo već završili pucanje cijelu prvu sezonu. Preostao nam je jedan dan. Tako smo premijerno izveli u nedjelju navečer, a morali smo ići u ponedjeljak na posljednji dan snimanja ”, rekla je. “Dakle, zadnji dan snimanja za sezonu 1, ušli smo i ocjene su pale kroz krov. I imali smo nevjerojatan uvod – imali smo Kućanice, što je bilo čudovište – imale smo blagoslov da nas uvedu te žene. “

Više od deset godina nakon premijere filma Grey’s Anatomy, nema sumnje da je Meredith Gray glavna u našim srcima. Ispred je ono što znamo o neto vrijednosti Ellen Pompeo i koliko ona zarađuje Grey’s Anatomy.

Slika: ABC / Bonnie Osborne.

Kolika je plaća Grey’s Anatomy Ellen Pompeo?

Prema izvješću iz 2020 Forbes, Pompeo zarađuje 550 000 USD po epizodi na Grey’s Anatomy. Također prima oko 6 milijuna dolara godišnje od svog udjela u sindikalnoj dobiti. Sve u svemu, Forbes izvještava da zarađuje 19 milijuna dolara godišnje. Hollywood Reporter izvijestio je 2018. godine da je Pompeova plaća još veća, s 575.000 dolara po epizodi. Prema časopisu, Pompeo zarađuje 20 milijuna dolara, što uključuje 6 do 7 milijuna dolara za dva puna pozadinska kapitalna boda na Grey’s Anatomy. Također je dobila šestocifreni bonus za potpisivanje u 2018. godini, navodi THR.

U eseju za THR Pompeo je otkrio zašto je tražila povišicu od ABC-a nakon što je njezin kolega Patrick Dempsey otišao Grey’s Anatomy u 2015. Sad je to možda moj irski katolički odgoj, ali nikad ne želiš [be perceived as] previše pohlepan. Ili je možda samo to što smo kao žene to naš problem; momak ne bi imao problema tražiti 600.000 USD za epizodu “, napisala je. “A kao žene, mi smo poput:” Oh, mogu li to tražiti? Je li to u redu?'”

Nastavila je, “Nazvala bih Shondu i rekla bih: ‘Jesam li pohlepna?’ Ali CAA je za mene sastavio popis statistika i Sivaje za Disney zaradio gotovo tri milijarde dolara. Kad su vaše lice i vaš glas dio nečega što je generiralo 3 milijarde dolara za jednu od najvećih korporacija na svijetu, počinjete osjećati: “OK, možda i zaslužujem dio ovoga.”

Što neto vrijedi Ellen Pompeo?

Dakle, koliko neto vrijedi Ellen Pompeo? Pa, prema Neto vrijednost slavnih, Pompeo vrijedi masivnih 80 milijuna dolara, što uključuje 19 do 20 milijuna dolara koje svake godine prima od Grey’s Anatomy, kao i prihod od drugih poslovnih pothvata, poput njezine produkcijske tvrtke Calamity Jane, i dogovora s brandovima poput Pantene, Lyf Mobile i Nirav Modi.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *