Home / spavaća soba dekor / ELF-ova Chipotle kolekcija šminke je ovdje, a Guac nije dodatni

ELF-ova Chipotle kolekcija šminke je ovdje, a Guac nije dodatni

Još u svibnju ELF je izbacio svoj Chipotleov komplet za uljepšavanje, torbu u obliku buritoa ispunjenu najprodavanijom šminkom. Bila je toliko popularna, dvije marke su svoju suradnju učinile velikim korakom naprijed. Nova kolekcija šminke ELF x Chipotle kompletna je linija od 3 dijela s ozbiljno slatkom torbom za šminku. Ovo su sve novi proizvodi ovog puta i zapravo su nadahnuti klasičnim Chipotle sastojcima.

“Nakon našeg prvog predstavljanja s Elfom, koje je rasprodano za manje od četiri minute prošlog proljeća, podigli smo kolab na sljedeću razinu s kozmetičkim proizvodima koji slave naše prave sastojke na potpuno neočekivane načine”, rekla je Tressie Lieberman, potpredsjednica, Digital Marketing i izvan prostora Chipotlea, u izjavi.

Kolekcija počinje 10. ožujka u 11:00 PST, ali ako ste član Elf’s Beauty Squada, prvo kupujete 9. ožujka. I to nije samo šminka. 10. ožujka je i kada Oči. Čips. Lice. Lansiranje zdjele u Chipotleu. Vegansku zdjelu kustosirale su ikonske drag queens Trixie Mattel i Kim Chi.

Postoji i način kako doći besplatno čips i guac. Kada kupite paletu sjenila Web stranica ELF-a, dobit ćete digitalni kupon za besplatni Chipotle Chips & Guac u poruci e-pošte s potvrdom narudžbe do 15. travnja. U nastavku pogledajte svu robu.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Dodatni Guac set spužve za lice

Ova spužva u obliku avokada dolazi s mini spužvom u obliku jame za teško dostupna područja.

Chipotle ELF.

PATULJAK.

Eyes Chips torba za šminkanje lica

Izgleda baš kao Chipotleova torba od tortilje.

Chipotle Elf

PATULJAK.

Paleta sjenila Chipotle

Mat, svjetlucave i metalne nijanse nadahnute su klasičnim Chipotle sastojcima.

vilenjak Chipotle

PATULJAK.

Make It Hot sjajilo za usne

Ovaj sjajni sjaj za usne ima boju salse.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *