Home / kućni dekor / Elegantno utočište na plaži za obitelj surfera u Santa Cruzu u Kaliforniji

Elegantno utočište na plaži za obitelj surfera u Santa Cruzu u Kaliforniji

Feldmanova arhitektura dizajnirao je ovo utočište na plaži koje donosi uglađeni boemski osjećaj točno do ruba jedne od najboljih pauza za surfanje u Santa Cruzu u Kaliforniji. Vlasnici domova bili su dobro upućeni u nijanse mjesta i sanjali su o domu koji se prirodno i održivo uklapa u svoj plažni, eklektični lokalitet.

Podložno 100-godišnjem zahtjevu za geološkim zastojem, kao i obalnom komisijom CA-a, rješenje osjetljivo na mjesto koje je poštivalo i obalu i zajednicu postalo je fokus dizajna. Monterey Cypress (lokalno saniran) također djeluje kao žarišna točka dizajna kuće – izvana je obložena letvicama od dasaka i letvi, postavljajući vanjsku i unutarnju paletu prisutnu u cijeloj ovoj kući od 4.490 četvornih metara. Otpad u procesu mljevenja i upotrebe debla minimiziran je holističkom integracijom svake razine stupnja drva u dizajn.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Feldmanova arhitektura DIZAJN INTERIJERA Dizajn komune ARHITEKT KRAJOLOGA Ground Studio IZVOĐAČ RJL Izgradnja INŽENJER KONSTRUKCIJE Strandberg Engineering DIZAJNER RASVJETE Rasvjeta Tucci UMJETNOST SAVJETOVANJA Allison Harding PILAR Arborica

kuća na plaži-ulaz

Dodatni prirodni materijali koji se koriste u cijelom domu uključuju sapunicu, gips, beton i nelatkirani bakar i mesing, koji su odabrani zbog njihove sklonosti patiniranju s vremenom, posebno u slanom zraku.

plaža-kuća-dvorana

Uobraženost temeljena na “profesoru koji surfa” pružila je inspiraciju za interijere ispunjene brojnim narudžbama s dugog popisa umjetnika, obrtnika i dizajnera, uključujući Stan Bitters, Tripp Carpenter, Tanya Aguiniga, Doug McCollough, Alma Allen, BBDW, Sam Malouf i Nakashima radionice; pomiješano s prilagođenim tapeciranim sjedalima, vintage namještajem, pronađenim predmetima i puno knjiga.

kuća na plaži-ugrađen-u-namještaj

Cilj je bio postići prostore koji se osjećaju slobodno, ali intelektualno, ležerno i vrlo praktično, ali u potpunosti razmotreno.

plaža-kuća-stubište

Što volimo: Ovo utočište na plaži pruža obitelji surfera idiličan bijeg na nevjerojatnom mjestu. Boho osjećaj se može pronaći u cijelom ovom domu, dodajući opušten osjećaj s daškom hirovitosti. Posebno volimo fantastičnu unutarnju i vanjsku vezu i prekrasne vanjske životne prostore koji potiču vrijeme opuštanja na otvorenom s prekrasnim pogledom na ocean.

Reci nam: Bi li ovo bila vaša ideja o konačnom obiteljskom bijegu? Javite nam zašto ili zašto ne u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fantastičnih obilazaka kuća u sjevernoj Kaliforniji koje smo ovdje prikazali u programu One Kindesign: Skulpturalno moderno prebivalište s profinjenom elegancijom u planinama Santa Cruz i prekrasno ažuriranje modernog doma u stilu majstora u sjevernoj Kaliforniji.

plaža-kuća-bar

plaža-kuća-blagovaonica

Glavni životni prostori dizajnirani su tako da maksimiziraju unutarnju / vanjsku vezu, neprimjetno prelazeći iz intimnog prednjeg dvorišta u toplu i otvorenu veliku sobu i kuhinju, napokon se otvarajući na stražnju terasu s pogledom na more.

plaža-kuća-blagovaonica

kuća na plaži-dnevni boravak

kuća na plaži-dnevni boravak

Otvorena su velika vrata za povezivanje životnog prostora sa prostranom stražnjom palubom koja je opremljena unutarnjom hidromasažnom kadom i vanjskom kuhinjom savršenom za zabavu u posjetu obitelji i prijateljima.

plaža-kuća-bazen

kuća na plaži-dnevna soba-prozor-sjedalo

kuća na plaži-dnevni boravak

plaža-kuća-kuhinja

plaža-kuća-kuhinja

plaža-kuća-kuhinja-ostava

plaža-kuća-prah-soba

plaža-kuća-dvorana-prozor-sjedalo

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-krevet-spavaća soba

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-spavaća soba

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-ured

plaža-kuća-kupaonica

plaža-kuća-obiteljska soba

plaža-kuća-eksterijer

plaža-kuća-vrt

plaža-kuća-eksterijer

plaža-kuća-vanjska terasa

plaža-kuća-vrt

plaža-kuća-surf-daska-spremište

plaža-kuća-surf-daska-spremište

plaža-kuća-vanjski-tuš

kuća na plaži-eksterijer-sumrak

plaža-kuća-krajolik

Iznad: S pogledom na zaljev Monterrey s vilicama, namještaj na popločanom dijelu uključuje ležaljke tvrtke Concreteworks.

FOTOGRAF Joe Fletcher + Stephen Kent Johnson

kuća-plaža-tlocrt

kuća-plaža-tlocrt

plan-kuća-kuća-planova

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *