Home / kućni dekor / Elegantna obiteljska kuća u New Yorku tretira se promišljeno

Elegantna obiteljska kuća u New Yorku tretira se promišljeno

Smiros & Smiros Arhitekti odgovoran je za arhitekturu i dizajn interijera ove elegantne obiteljske kuće koja je preoblikovana za obiteljski život. Rezidencija je smještena u mjestu Sands Point, selu smještenom na najsjevernijem vrhu poluotoka Cow Neck na sjevernoj obali Long Islanda u okrugu Nassau u New Yorku.

Dobro funkcionirajuća obiteljska kuća treba formalne i neformalne prostore. Ova obnova osigurala je da ima i jedno i drugo. Formalni prostori imaju elegantne podnice od tamnog hrasta i tradicionalnije su odvojeni od sebe. Obavezno nastavite dolje kako biste vidjeli Prethodne slike!

suvremeni-dom-ulaz-sa-stubištem

Projektni tim otvorio je kuhinju, prostor za doručak i obiteljsku sobu jedni drugima, stvarajući opušteniji protok, a zatim je rasporedio plave hrastove podove široke daske kako bi razvedrio raspoloženje.

suvremeni-dom-dnevni boravak

Formalna i neformalna područja ostaju različita, ali od komada zahvaljujući dosljednoj paleti.

suvremeni-dom-kuhinja

Kuhinja je bila potpuno redizajnirana bijelim ormarima i pločicama podzemne željeznice, pultovima Cristallo Quartzite, prilagođenom čeličnom nape s antiknim limenim trakama i zakovicama u industrijskom stilu i plavim akcentima koji je vežu za druge prostore.

suvremeni-dom-ležerni-kutak za doručak

Iznad: Ažurirani kutak za doručak nudi ležerne blagovaonice, uključujući sjajni luster Jacqueline tvrtke Visual Comfort & Co kao sjajnu zvijezdu.

suvremeni-dom-dnevni boravak

Što volimo: Ova elegantna obiteljska kuća svojim stanovnicima nudi režirani životni prostor kako bi udovoljila obiteljskim životnim potrebama. Unutarnji su prostori topli i privlačni, ukrašeni stilski namještenim namještajem koji će izdržati test vremena. Posebno volimo novouređeni ulazni prostor i raskošnu kuhinju s prekrasnom metalnom kapuljačom po mjeri – idealnu za obiteljska okupljanja i zabavu u stilu!

Reci nam: Koje detalje smatrate najinspirativnijima u redizajniranju ovog doma? Molimo podijelite svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, Smiros & Smiros: Bezvremenska kuća u stilu šindre s prekrasnim pogledom na Long Island Sound i Dream House Tour: Kuća na plaži u Hamptonsu prihvaća stil šindre.

suvremena-kuća-blagovaonica

suvremeni-home-ured

Iznad: U kućnom uredu, stol je Mortimer Luxury Writing Desk iz Davidsona u Londonu.

suvremeni-dom-spavaća soba

suvremeni-dom-kupaonica

PRIJE OBNOVE

suvremeni-dom-ulazak-prije-obnove

suvremeni-dom-dnevna soba-prije-obnove

suvremeni-dom-dom-ured-prije-obnove

suvremena-kuća-kuhinja-prije-obnove

suvremeni-dom-casual-doručak-kutak-prije-obnove

suvremena-kuća-kupaonica-prije-obnove

FOTOGRAF Durston Saylor

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *