Home / vjenčanje dekorarions / Edgy + eklektično samostalno bježanje u nagrađivanom modernom domu

Edgy + eklektično samostalno bježanje u nagrađivanom modernom domu

Jedno je sigurno dok ulazimo u 2021. – pobjede i vjenčanja u dvorištu su glavna stvar i nikamo neće ići! Zapravo, ovo vjenčanje kombinira oboje! Ljubitelji prirode i kreativci, Dallas + Luke znali su da žele pobjeći na način koji će im omogućiti uživanje u prirodi, a pritom će i dalje moći osobno preokrenuti dekor i izgled dana. Kad su pronašli Vrtna kuća od bambusa na AirBnb-u, znali su da je to savršeno mjesto za reći “I DO”. Oni dijele:

Sanjali smo o mjestu koje će nam donijeti vedrinu i potpuno nas uroniti u prirodu oslobođenu uobičajenih smetnji koje društvo nudi. Kad smo naletjeli na Airbnb, činilo se kao da su nas zvijezde uskladile sa svime što smo željeli i još više. Dopustili smo modernoj arhitekturi i njezinim začaranim šumama da nas vode kroz zečju rupu i do čudesne zemlje koja savršeno odgovara našoj viziji. Nakon što smo se osjećali potpuno ugodno u našoj novopronađenoj zemlji čudesa, mogli smo se usredotočiti jedni na druge i na svaki mali trenutak koji nam je dan predstavio.

Fotografija svijeća i pepela bio tamo da uhvati intimnu ljepotu dana. Jeste li spremni pogledati?

Bohemian Elementi ukrasa za vjenčanje

Eklektično bježanje Gruzije

Gledao sam svako malo kako dapper susreće nervoznog mladoženja u svoj crnoj odjeći ASOS.

Držač za buket Macrame

Cvjetni bar Sweet Stems dizajnirao savršeni buket za bježanje u romantičnim tonovima dragulja. I mi volimo zabavno zamotavanje makramé ručica!

Pobjeći u Airbnb

Eklektično bježanje Gruzije

Eklektično bježanje Gruzije

Pozadina svečane ceremonije Macrame

Najnezaboravniji trenutak dana našeg vjenčanja bio mi je izgovaranje naših zavjeta. BILA SAM TAKO uzbuđena što sam im rekla da sam slučajno prerano rekla “Volim”, nakon čega je uslijedio brzi rug ispod glasa i neki nervozni smijeh. Luke je mislio da je moja nestrpljivost simpatična i draga, ali doduše, bilo mi je prilično neugodno što sam to zabrljao. Međutim, mogućnost da ga poljubim kao svog supruga po prvi put je istopila sve moje brige.

Eklektično bježanje Gruzije

Uspjeli su! Evo i mladenci!

vjenčani prstenovi

Oboje D + L imaju tako jedinstvene prstenove! Fini nakit Michellia dizajnirao mladenkinu ​​i Nakit Celia O’Kelley dizajnirao mladoženja.

Prethodna haljina za DIY bijeg

Wilderly haljina za mladenke

D + L je posvetio veliku pažnju unošenju točnih detalja koje su željeli ispričati priču svog dana. D je mjesecima tražila svoju haljinu iz snova Wilderly Nevjesta Allure Bridal ‘Neven’.

Osam mjeseci tražila sam Stillwhite dok nisam pronašla točnu haljinu koju sam tražila u svom cjenovnom rangu. Haljina je pripadala ljupkoj dami iz Velike Britanije. Niža je dva centimetra od mene, pa sam znao da se to malo kocka, ali intuicija mi je govorila da je to taj. Moja krojačica bila je apsolutni mađioničar i uzela je odatle.

Eklektično bježanje Gruzije

Pronalaženje savršenog Airbnba za njihovo vjenčanje

Eklektično bježanje Gruzije

Iako se ovaj nagrađivani arhitektonski dom više ne nalazi na Airbnb-u, još uvijek postoji bezbroj drugih kuća za najam koje servisiraju mala vjenčanja i bježanja. Svakako pogledajte naše savjete za organiziranje Airbnb vjenčanja.

Eklektično bježanje Gruzije

Novopečena fotografija oko terena.

Eklektično bježanje Gruzije

Eklektično bježanje Gruzije

Zanima vas kupnja haljine u vlasništvu tvrtke Still White? Ovdje pogledajte našu značajku o marki i procesu!

Eklektično bježanje Gruzije

Eklektično bježanje Gruzije

Eklektično bježanje Gruzije

Ako vam je elopiranje prošlo kroz glavu, slijedite svoje srce. Ljubav koju dijelite sa budućim supružnikom treba slaviti na svoj jedinstveni način. U kombinaciji s jasnom vizijom i malo pažljivog planiranja, bježanje vam može priuštiti određenu razinu kontrole i hladnoće, što ponekad može biti teže postići s većim vjenčanjima.

Intimna recepcija za bjekstvo iz kućne radinosti

Eklektično bježanje Gruzije

Nakon ceremonije i fotografiranja, D + L je sjeo u slasni piknik.

vjenčana ploča od šarkuterija

Eklektično bježanje Gruzije

Uživali su u vitrini od šarkuterija i sjajnom kolaču i kolačima koje je ispekla sama mladenka, Cupcake Shoppe Raleigh.

Eklektično bježanje Gruzije

Pogledajte samo taj tretman zaleđivanjem !!!

Eklektično bježanje Gruzije

Kad je mladenka slastičarka, znate da će vjenčanje biti baš najslađe! Svaka čast Dallas + Luke! Nadamo se da će vaš DIY uspjeh pomoći nadahnuti druge parove koji žele prigrliti manja, intimnija slavlja!

fotografija: Fotografija svijeća i pepela // naziv mjesta: Vrtna kuća Bamboo AirBnb, Rabun Gap, Georgia, USA // cvjetovi: Cvjetni bar Sweet Stems // vjenčanica: Wilderly Nevjesta Allure Bridal ‘Neven’ // ukosnica: BHLDN // mladenkin prsten: Fini nakit Michellia // odjeća za mladoženje: ASOS // mladoženjine cipele: ASOS // prsten mladoženja: Nakit Celia O’Kelley // kolač: Cupcake Shoppe Raleigh // deserti: Cupcake Shoppe Raleigh

About admin

Check Also

Romantično vjenčanje u vrtu ružičnjaka + recepcija ispunjena cvijećem u stakleniku na otvorenom

Ne možemo preboljeti kako su prekrasne te čipke Bella Belle Cipele jesu! Uparen s nježnim …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *