Home / spavaća soba dekor / Dyson pročiščivači zraka 2021: Kupite nove Dyson pročiščivače zraka sljedeće generacije

Dyson pročiščivači zraka 2021: Kupite nove Dyson pročiščivače zraka sljedeće generacije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Danas provodim toliko vremena u zatvorenom, razmišljam samo o jednom i jednom: svježem zraku. Jednostavno mi se ovih dana ne sviđa! Zbog toga sam se pomalo izbezumio kad sam vidio da moja omiljena tehnološka tvrtka, Dyson, pokreće cjelinu nova paleta pročistača zraka. Napokon – nešto što će mi pomoći da malo lakše dišem.

Nova se ponuda sastoji od pet različitih opcija, dostupnih u tri elegantna boja: ledena srebrna i bijela, ružičasto-zlatna nijansa i sivo-crna kombinacija. Četiri od pet novih pročistača – Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Hot + Cool, Dyson Purifier Cool Formaldehyde i Dyson Purifier Hot + Cool Formaldehyde – savršeni su za vaš stan, dok je peti novi model (Dyson HEPA Cool Formaldehyde ) je veći i dizajniran je za komercijalnu upotrebu. Gledajući vas, mali vlasnici tvrtki koji žele proširiti vaš uredski prostor!

Ovi novi modeli su ozbiljni samo na vrijeme za ljeto. Dva od četiri modela kod kuće djeluju kao ventilatori za hlađenje, kao i kao pročistači, dok opcije “Hot + Cool” povlače dvostruku dužinu, tako da sada možete ostati hladni i koristiti svoj Dyson kao grijač kada temperature na kraju padnu. Dva modela kod kuće također su dizajnirana s najsuvremenijom tehnologijom koja zapravo osjeti i uništava čestice formaldehida u zraku. Da čujemo za uglađeni stroj koji može zapravo učini sve!

Dysonovi pročišćivači zraka OG već su ih mnogi trebali imati, ali ove ažurirane verzije njihovih najprodavanijih modela uistinu idu iznad i šire. Izrađeni su čak za 20 posto tiše, što znači da ih možete imati stalno uključene, a da to i ne primijetite. Dvije verzije formaldehida također pružaju 50 posto bolju kvalitetu zraka vašem prostoru.

Ovi strojevi nisu jeftini (najpristupačniji model košta 549,99 USD), ali razmislite o ovome na sljedeći način: stvarno trebate samo kupiti jedan od njih tijekom svog života i imate čist zrak za život. Dyson se već brine o mojoj kosi zahvaljujući nizu visokotehnoloških alata za oblikovanje, pa želim da oni održavaju moj stan jednako svježim, ne samo svojim visokotehnološkim usisavačima, već očito i ovim novim pročišćivačima!

Ovo je PSA svima koji me poznaju: Kupite mi jedan od ovih uređaja! Čitajte dalje da biste vidjeli što je novo i kupite kompletan asortiman za sebe.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Dyson pročiščivač zraka

Ljubaznošću Dysona.

Dyson pročistač vrući + hladni pročistač grijača ventilatora

Uključen filtar ovaj pročišćivač hvata 99,97 posto čestica u zraku, pa je nepotrebno reći da je prilično vraški dobro. Također je napravljen s tehnologijom Air Multiplier, što znači da će očistiti čitav vaš prostor, a ne samo zrak neposredno oko njega.

STILEKSTAR |  Dyson pročiščivač zraka

Ljubaznošću Dysona.

Dyson pročistač vrući + hladni grijač ventilatora za pročišćavanje formaldehida

Ovaj jedan stroj djeluje i kao grijač i klima uređaj pored svojih pročišćavajućih svojstava, zato ga smatrajte svojim jedinstvenim mjestom kada se preselite u novi prostor.

STILEKSTAR |  Dyson pročiščivač zraka

Ljubaznošću Dysona.

Dyson pročistač hladnog pročišćivača

Sada možete kontrolirati temperaturu svog stana pomoću iPhonea –ovaj ventilator kontrolira se djelomično aplikacijom Dyson! Također ima mogućnosti upravljanja glasom koje možete sinkronizirati sa svojim Amazonom Alexa, Google Homeom ili Apple Sirijem i okretanjem do potpunih 360 stupnjeva.

STILEKSTAR |  Dyson pročiščivač zraka

Ljubaznošću Dysona.

Dyson pročistač hladni ventilator za pročišćavanje formaldehida

Ovaj ventilator ima protok zraka naprijed i nazad za sobu koja se osjeća svježom čim je uključite. Oh – i 20 je posto tiši od Dysonovih starih pročišćivača! Savršeno za vruće ljetne dane zaglavljene unutra.

STILEKSTAR |  Dyson pročiščivač zraka

Ljubaznošću Dysona.

Dyson HEPA hladni ventilator s formaldehidnim tornjem

Ova komercijalna ocjena toranjski ventilator dizajniran je za veće prostore i tvrtke, pa je dizajniran za borbu protiv uobičajenih izvora onečišćenja zraka poput emisije pisača i prašine s poda.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *