Home / spavaća soba dekor / Dyson Omni-Glide pregled vakuuma: najbolji model za male prostore

Dyson Omni-Glide pregled vakuuma: najbolji model za male prostore

Mrzio sam to priznati, ali trebao mi je novi vakuum. Kao, stvarno trebao novi vakuum. Svaki put kad bismo ja ili moji sustanari podigli naš stari model, raspršivač prethodno usisane prljavštine izlio bi se prije nego što bismo ga uopće imali priliku uključiti. Stvar je propala! I natjerao nas je da se bojimo čišćenja – svakodnevnog zadatka koji je poprilično potreban kada živite u malom stanu poput našeg. Pa kad sam dobio priliku pregledati novo Dyson Omni-Glide vakuum, nije iznenađenje što sam skočio u priliku.

Uvijek sam bio fasciniran Dysonovim zadržavanjem na tržištu vakuuma. Jednostavno nema nijedne druge marke koja izlazi s modelima tako elegantnim, moćnim i učinkovitim! Iako je moja mama prije neko vrijeme ulagala u svoj i još uvijek se zaklinje u to, nisam se mogao opravdati da ću ga dobiti dok marka nije početkom 2021. najavila svoja tri najnovija modela. Najjeftiniji od ta tri bio je Omni-Glide – po Dysonovim cijenama, krađa za nešto manje od 400 dolara – prvi model marke uopće dizajniran posebno za male prostore.

Kao stanovnik stana u New Yorku, doista živim na malom prostoru. I to one prljave! Od trenutka kad je stigao moj Omni-Glide, znao sam da će to potpuno promijeniti igru. Sam usisavač je super kompaktan, a kad sam ga napunio na zidnoj priključnoj stanici, počelo mi je potpuno novo iskustvo čišćenja

Nikad nisam mislila da ću biti ovaj uzbuđen zbog vakuuma, ali hej, tu smo.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. QVC je sponzor STYLECASTER-a, međutim, urednici su neovisno odabrali sve proizvode u ovom članku. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Dysona.

Prvo što sam primijetio kod Dyson Omni-Glide vakuum bila njegova jedinstvena glava. Dizajnirana za podove od tvrdog drveta, svesmjerna glava za čišćenje valjaka ima super mekana vlakna, uz većinu standardnih krutih dlačica na četkicama većine usisavača, a kasnije sam otkrio da se oni klize zbog laganog pranja. (Nisam jedina koja je u prošlosti doslovnim škarama morala odrezati kosu od vakuumskih čekinja, zar ne ???)

Osim što izgleda drugačije, ova vakuumska glava djeluje drugačije nego ijedna koju sam ikad prije imao. Budući da je svesmjerno, može se useliti sasvim doslovno bilo koji smjer – tako da više nema usisavanja mjesta, a zatim povlačenjem usisavača unatrag da biste došli do mjesta pored mjesta na kojem ste već očistili. Stražnji i bočni dijelovi glave također usisavaju prljavštinu, ne samo prednju.

STILEKSTAR |  Dyson Omni Glide vakuumski pregled

Ljubaznošću Bella Gerard.

Ovo su moji prijatelji velika promjena igre. Nema više samostalnih igara Twistera koji se pokušava saviti tako da stane na prednji dio mog usisavača tamo gdje treba biti ispod mog kreveta, kauča itd.! U stvari, vakuum može ležati potpuno ravno, pa ga je guranje ispod namještaja povjetarac.

Sada o stvarno tehnološkim stvarima. Omni-Glide pokreće Dysonov Hyperdymium motor, s osam ciklona koji generiraju silu od 98.000 g da uhvati čak i mikroskopsku prašinu, kao i pet stupnjeva filtracije s poroznim membranama ePTFEE kako bi zarobio ogromnih 99,99% čestica.

Dvije su mogućnosti načina rada: Eko način rada za svakodnevno čišćenje i Max način rada za intenzivnije čišćenje mjesta, posebno dobar kada koristite ručni dodatak kombinirane mlaznice usisavača.

STILEKSTAR |  Dyson Omni Glide vakuumski pregled

Ljubaznošću Bella Gerard.

Kao što sam rekao, nikada nisam mislio da ću ja biti taj koji će geekati u vakuumu, već Omni-Glide živio prema Dysonovoj hajpi o kojoj sam slušao toliko godina. Sad se čišćenje mog stana – nekada strahovit zadatak – osjeća potpuno bez napora.

400 dolara za život čišćeg života? Da, napokon mogu razumjeti kako je to lako opravdati.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *