Home / spavaća soba dekor / Dr. Martens x X-Girl: Kupite sada suradnju

Dr. Martens x X-Girl: Kupite sada suradnju

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Što se tiče cipela s ubojitim stavom, svaka druga marka blijedi u usporedbi s dr. Martensom. Njihove klasične borbene čizme u osnovi su glavna stvar u mojoj svakodnevnoj garderobi u ovom trenutku – zapravo ih smatram mojim zimskim čizmama, bez obzira na vrijeme. Jedino je pitanje? Kad se ljetno vrijeme zakotrlja, moje stare vjerne borbene čizme u osnovi zastarijevaju. Ali sada, zahvaljujući Kolekcija dr. Martena s X-djevojkom, Nikad više ne moram raditi kompromise oko obuće.

Zašto ne, pitate se? Budući da potpuno nova kolekcija uključuje par sandala koje ću dodati u svoju ljetnu liniju cipela što prije. Japanke, proklet bio! Ovo je dr. Marten drugi put surađuje s X-djevojkom nakon što je njihova masovno popularna prva kap izašla na scenu davne 2020. godine i nisam mogao biti oduševljen timom.

Ovaj novi kolab, koji je sada izašao, uključuje ne jedan već dva obnovljene verzije najprodavanijih stilova cipela dr. Martena: Jadon Max X-Girl platnena platforma i Remen X-Girl Velvet Platform Sandal.

STILEKSTAR |  DR.  Martens X Djevojka Collab

Ljubaznošću dr. Martensa.

Da, čizme su skroz cool, ali ovdje sam da bih posebno razgovarao o jebenim sandalama. The Remen X-Girl Baršunasta sandala imaju baršunasti gornji dizajn i prilično zdepastu platformu (to je zapravo najviši stil marke ikad) koji će 100 posto dodati neki rub čak i najkoketnijim i najfematskijim ljetnim izgledima.

Ovo nisu prve sandale koje je dr. Martens ikad napravio, ali svakako su mi najdraže. Nova iteracija opremljena je živopisnom ljubičastom bojom po kojoj je X-girl postala poznata, vireći na podnožju za samo malo boje kad ih nosite.

Dajte do znanja da nipošto nisam osoba sandala, ali to me neće spriječiti da sebi prikopčam par ovih loših dječaka!

STILEKSTAR |  Kolekcija dr. Martens X-Girl

Ljubaznošću dr. Martensa.

Za slučaj da vam nije poznato X-djevojka, evo kratkog osvježenja. Kultno omiljeni brend 1994. godine osnovale su Kim Gordon iz Sonic Youth i njezina prijateljica Daisy von Furth. Dvojac je zajedno stvorio marku za koju se smatra pionirom modnog “Djevojačkog pokreta”, s nizom univerzalno cool komada koji zaobilaze konvencionalne rodne norme. Da djevojkama koje rade cool stvari u cool odjeći!

U osnovi, ovo partnerstvo između Dr. Martens i X-djevojka je meč napravljen u punk rock nebu. Čitajte u trgovini dva nova stila koja vašoj ljetnoj liniji cipela daju malo prednosti.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  DR.  Martens X Djevojka Collab

Ljubaznošću dr. Martensa.

Remen X-Girl Baršunasta sandala

Evo sandale s najvišom platformom, možda ikad. The Remen X-Girl Baršunasta sandala dolazi s baršunastim gornjim dijelom i visokom četverostrukom platformom koja je visoka nešto manje od dva centimetra. Ali ne brinite – tu je podstavljeni remen za gležanj za dodatnu potporu dok šetate.

STILEKSTAR |  DR.  Martens X Djevojka Collab

Ljubaznošću dr. Martensa.

Jadon Max X-Girl platnene čizme na platnu

Ako sandale nisu vaša stvar i želite li se ovog ljeta držati klasične čizme u borbenom stilu, razmislite o tome Čizma na platnenoj platnu Jadon Max X-Girl. Ima istu platformu kao i nove sandale, ali ove su čizme izrađene od čvrstog platna i izgledale bi sjajno kao folija na svilenkastim natikačama i još mnogo toga.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *