Home / spavaća soba dekor / domaća turneja: moderno boravište vrsnih tuševa

domaća turneja: moderno boravište vrsnih tuševa

Ja sam Clancy! Imam 28 godina i mama sam dvjema savršenim damama, Goldie koja ima 3 godine i Dolly koja ima 1. Kyran i ja smo u braku 5 godina, on je najbolji. Ostajem kod kuće Mama i zaljubljenica u dizajn interijera! Živimo na središnjoj obali u Caliju.

Uselili smo se u veljači ove godine nakon 4 mjeseca obnove. Ovo je naša treća kuća koju smo kupili, ali naša prva velika pregradnja.

Nešto više od 1600 kvadratnih stopa. To je 4 kupaonica s 2 kupaonice.

Rekao bih nešto poput modernog i minimalnog s prirodnim naglascima.Moja kuhinja je moje definitivno sretno mjesto! Volim kuhati (+ jesti)! Išli smo s pločicama od zellige pločica i pločama mesarskih blokova s ​​prilagođenom kapuljačom za odzračivanje od gipsa i otvorenim policama, a ja se još uvijek štipam svako jutro dok kuham kavu. To je moja situacija iz snova.

Da da! Što me odalo? Jednostavno nisam vidio nešto slično na tržnici i odmah sam se zaljubio u stropove i kosti ostatka kuće.

Najveće razmetanje ispuhavalo je sve stropove u spavaćim sobama. Znali smo da ćemo se nekako riješiti stropova kokica i do posljednjeg trenutka zapravo nismo razmišljali da ih raznesemo. Čini se da se sobe osjećaju puno većima i dodaje sasvim drugu razinu karaktera. Tako dobro razmetanje!

Naša glavna kupaonica nije se uklapala u proračun ovog mahanja. Nekako je zabavno veseliti se, a nemati vremensku traku!

Uspori. Uvijek mi je bilo teško živjeti s bilo kojom nedovršenom sobom ili kutom, ali naučio sam uživati ​​u tom procesu. Kustos vašeg doma zahtijeva vrijeme i da budem iskren, nikad zapravo ne prestaje. Uvijek je od velike pomoći i par pouzdanih prijatelja koji će im odbiti ideje.


Moj suprug Kyran majstor je farbe! Skicirao sam zid, a on je učinio ostalo. Odabrao sam ove boje da podsjećaju na pustinjski zalazak sunca. Neutralni tonovi teku s ostatkom kuće, ali svejedno daju hirovitu vibraciju mojoj Dolly, djevojčica.


Moj kamin za malm je moj apsolutni favorit. Sjedi između dnevnog i trpezarijskog prostora. Prevozi me svaki put kad ga pogledam.

Kad se moj mužić i ja odmorimo od CoComelona, ​​volimo navaliti na The Office ili New Girl. Upravo smo završili Za cijelo čovječanstvo i bilo je tako dobro! I Cruella se mora vidjeti. Upravo sam završio čitanje Žene u kabini 10 u brza 3 dana, stvarno je dobro napisan napeti triler. Kuham puno vegete, ribe, piletine i različitih tjestenina. Napokon sam popustio i dobio fritezu, a naš pomfrit nikad nije bio bolji.


@almostmakesperfect Obvi
@reserve_home
@hotpinkpineapples
@houseonasugarhill
@ thishouse5000

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *