Home / spavaća soba dekor / domaća turneja: andrea ochoas svijetlom ispunjen dom

domaća turneja: andrea ochoas svijetlom ispunjen dom

Andreu sam tek nedavno pratio na instagramu, ali volim vidjeti zavirivanja u njezin veseli dom i dvoje preslatke (i super dobro odjevene) djece. Volim kako se njezina kuća osjeća super nespokojno – meni se čini toplo, svijetlo i ugodno i malo – što kažete na tu masivnu smokvu ?!

Živim u južnoj Kaliforniji i radim kao srednjoškolski savjetnik. nekad sam predavao engleski, ali to nije bilo moje, pa sam pronašao drugu aveniju na kojoj mogu raditi s djecom, ali ne moram se baviti disciplinom ili ocjenjivanjem! to je strašno i ljetujem, što je stvarno lijepo.

kreativno, ne pruža mi puno mogućnosti za ispuštanje, pa sam zato stvarno krenuo na instagram. dopušta mi da se izrazim kroz styling (posebno moju djecu), poneku fotografiju tu i tamo i dizajn interijera.

doselili smo se ovamo iz svog majušnog stana od 700 četvornih metara prije otprilike godinu i pol. Ne mogu vjerovati da smo živjeli u malom mjestu s četiri psa i mališanom.

malo više od 1600 sq ft, tako da sam siguran da možete zamisliti kako sam se osjećao slobodno nakon što smo se preselili iz našeg malenog stana.


vlastiti. nekako smo gledali tu i tamo i prešli na ono što sam u to vrijeme smatrao savršenom kućom za nas (bila je obrtnik, ali puno manji i trebao je tonu posla) i završili ovdje. Tako mi je drago što se to dogodilo!

mislim da je to zaista mješavina kalifornijske ležernosti, skandinavske i moderne. Je li to moguće? haha. Generalno volim da se moj prostor osjeća otvorenim, minimalnim i s puno svjetla. Također gravitiram bijelom, kremama i drvenim tonovima, ali ne bojim se tu i tamo ugraditi malo boje.

volim našu dnevnu sobu. lijepo je mjesto za druženje ispred kamina s kavom u prohladno jutro i ima zaista velik prozor koji daje puno prirodnog svjetla.Stvarno ne trošim toliko na namještaj da budem iskren, ali imam nekoliko malih uživanja koje volim: kućna posteljina i jastuci od heather taylor, keramika od vrijeska levine i starinski komadi srednjeg vijeka s buvljaka ili etsya rosebowl.

naša je kuća sagrađena 1952. godine i prilično sam siguran da se kupaonice i kuhinja od tada nisu ažurirali, hahaha, tako da su svi gore navedeni predmeti velika zadaća koja će se, nadam se, dogoditi prije nego kasnije


rekao bih da je kad je riječ o ugradnji komada u vaš dom, najbolje pokušati ne kupiti ništa impulzivno. Pokušavam neko vrijeme sjediti na stvarima prije kupnje, a kad to učinim, to obično završi kao nešto što dugo čuvam. također, manje je definitivno više! ne bojte se riješiti se stvari.

Volim sve prozore – naša igraonica ima sedam – a također volim i originalne drvene podove koji se protežu kroz kuću. ima neke oznake i mrlje, ali drži se tako dobro s obzirom na dob. Zaista zagrijava naš dom.

Radim kao savjetnik u srednjoj školi, a kad je počeo karanten, sve su se škole zatvorile, tako da mi je stvarno trebao prostor za rad. imali smo malo prostora između dnevnog boravka i kuhinje koji vjerujem da su prijašnji vlasnici koristili kao kutak za doručak i znao sam da bi to bilo savršeno za uredski prostor. Našao sam i nekoliko slika na pinterest-u ideja plutajućih stolova, pa sam pronašao lokalnog stolara koji je izrađivao dijelove od bijelog hrasta. Izmjerio sam sve i poslao mu sliku onoga što sam želio i on je sjajno obavio svoj posao. Tada sam dala mužu da sve to instalira (i možda nekoliko puta pomakne police gore-dolje) i ispalo je baš onako kako sam htjela. uspjeli smo to i prilično brzo obaviti – cijeli je postupak trajao oko tjedan dana.

moje najčešće postavljano pitanje! imam ga nešto više od pet godina i skoro sam ga ubio kad sam ga prvi put dobio. kad sam ga donio kući bio je visok samo oko 2 metra i jednom kad sam našao to slatko mjesto kad je riječ o zalijevanju i osvjetljenju, jednostavno je procvjetalo. Uvijek kažem svima da vole dosljednost; istu količinu vode točno isti dan u tjednu. Također s vremena na vrijeme prskam lišće vodom i smjesom kokosovog ulja i obrišem ih kako bih uklonila prašinu, ali to je to! ne previše posla.

ne baš. Sviđa mi se što se moj prostor osjeća prostranije bez njih. na kraju bih mogao dobiti jednoga, ali s dvoje male djece i jednim koje još uvijek hoda kao pijano, moglo bi proći neko vrijeme.

promatrajući sve 90-dnevne spin off serije. Kao gdje pronalaze ove ljude?!? tako je teško skrenuti pogled.

čitanje ‘najbolji od mene’ Davida Sedarisa. hes smiješan!

jelo puno, puno slatkiša. pečemo svakodnevno, jer nam je tako dosadno!

volim @melburstin. Mislim da sam vjerojatno sve označio s njene stranice. Također volim @masonpeter za potencijalnu kuhinju i kupaonicu u budućnosti. Također volim @rudyjude. Ona je žena mnogih talenata!

peciva, zaručnik od 90 dana i lijep, uglavnom čist prostor za opuštanje.


izvori

klupa za ulazak: ukinuto iz ikee

baciti jastuke: vintage rubni jastuci od etsy (sličan)

noćni ormarić: ukinut iz ikee

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *