Home / spavaća soba dekor / domaća tura: sylvia tribels mali dom uz more

domaća tura: sylvia tribels mali dom uz more

godinama volim pratiti sylviju! ona živi nekoliko minuta od plaže na istočnoj obali, a ljeti tamo provode dane (volim plaže na istočnoj obali) – a zimi je njen dom nekako i dalje tako lagan i ugodan. snove. Volim kako se osjeća njen svijetli, čisti i topli prostor. (i ona me prvo imenuje da bi je slijedili njeni najdraži ljudi, pa naravno da je volim još više, hahaha)

Redoviti sam modni prodavač / dizajner za proizvođača trapera i honorarni lončar. Volim raditi rukama i stvarati od rane 6. godine kada sam počeo redizajnirati odjeću. Sigurno sam mamu izluđivao kad bih odrezao odjeću i tražio da je prešiva ​​po mom ukusu. Oprosti mama! To me odvelo da pohađam FIT gdje sam studirao modni dizajn. Također sam se uvijek bavio fotografijom, a nedavno sam se bavio keramikom prije nešto više od godinu dana. Hobi koji se pretvorio u novi pothvat koji ispunjava dušu magičurkeramika

U ovom smo šarmantnom malom kolonijalnom svijetu od 2013. Nabavili smo ga godinu dana prije rođenja kćeri Paige. Prošlog smo proljeća imali planove popisa svog doma, ali pandemija je to naglo zaustavila.

1600 četvornih metara.

Rekao bih da je to mješavina srednjeg vijeka / primorja / minimalizma. Volim čist i prozračan prostor.
Naša spavaća soba predaje moju omiljenu sobu u kući. Uvijek ga zovem svojim utočištem. Svjetlost s ove strane kuće je okrenuta prema istoku, tako da je spavaća soba najsunčanije, najtoplije mjesto u našem domu. To je najudobnije i najmirnije mjesto na koje svi hrlimo.

Naša najveća halabuka bila je renoviranje naše kuhinje 2014. Bila je velika rana u očima i katastrofa nakon što je uragan Sandy pogodio neposredno prije nego što smo zatvorili kuću. Trenutno smo u procesu izvršenja nekih manjih ažuriranja.Voljeli bismo obnoviti svoju kupaonicu, ali taj je projekt uvijek bio na pozadini kako bismo financirali obrazovanje naših kćeri. Nadam se da ćemo ponovno moći dati prednost kućnim renoima kada se u bliskoj budućnosti preselimo u grad s boljim školskim sustavom. Dotad ću sanjati naš zauvijek dom, izmigoljiti što više novca i prikvačiti svoje malo srce.

Ne žurite i budite vjerni svom stilu. Pokušajte se ne uvlačiti previše u trendove. Neki od mojih najdražih predmeta u našem domu su oni koje sam polako sakupljao tijekom godina i koji su se osjećali dobro.Mjesto! Blizu smo od plaže. Ljeti volimo tamo provoditi duge dane. Uvijek se tuširamo na otvorenom i opustimo se na sunčanom trijemu ili terasi na kraju dana. To je nešto što nikada nećemo uzimati zdravo za gotovo.

što gledaš / čitaš / jedeš?

Gledanje – Vaša visosti, zaustavite i zapalite vatru, cirkus.
Čitanje – Nisam imao vremena otvoriti knjigu otkako sam u studenom 2019. prestao putovati u New York. Doista moram izdvojiti malo vremena da bih ponovno počeo čitati.
Prehrana – Previše ugljikohidrata. Ne mogu prestati jesti Molly Baz Crunch Wrap Xtreme (koji je znao da su jaja i kiseli krastavci tako dobra kombinacija), puno domaćih napuljskih pizza, jela od Tamalesa i tjestenine. To je ono što zima služi zar ne?
Šetnje keramikom, cugom i plažom!

izvori

radni stol: komad šperploče iz Home Depo-a postavljen na vrh Trestlesa

stolna stolica: $ 5 Vintage Cesca rezultat.

krevet i klupa od ratana: ukinuta ikea

TV postolje: ukinuta Grove Media Console iz tvrtke Room & Board

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *