Home / spavaća soba dekor / domaća tura: sunčana kalifornijska kasa brit roennigkea

domaća tura: sunčana kalifornijska kasa brit roennigkeatako sam uzbuđena što danas mogu s vama podijeliti ovaj dom! brit osnovan roen svijeće i upravo završavaju kuću koju su namjestili tijekom pandemije. ja sam opsjednut s tim. puno. pojedinosti. bit ćete i vi!

Rodom sam iz Kalifornije. Suprug, dvoje djece i ja nedavno smo se preselili iz LA-a u područje San Diega. Volimo biti bliže oceanu i većinu vikenda provodimo na plaži.

Svijeće sam počeo izrađivati ​​kao kreativno mjesto, ali iz hobija se brzo promijenilo u malu tvrtku. Prvih par godina bila sam na operaciji s jednom ženom, a sada imam sreću da imam mali tim. Svaka se svijeća ručno ulijeva u naš mali studio primjenom pristupa malim serijama.

Prije sam bio kupac u maloprodajnoj industriji i došao sam do točke kad sam bio toliko izgorio i jednostavno sam se plašio ponedjeljka. Sada istinski uživam u onome što radim i s kim radim, iskreno se radujem radnim tjednima … .zabavljamo se;)

Naš novi dom ima nešto manje od 3000 četvornih metara, što se čini ludo velikim u usporedbi s našim LA bungalovom od 1000 četvornih metara iz kojeg smo dolazili.

Sve smo to zapravo vidjeli na zillowu i prije nego što smo ga obišli, znali smo da je to naša kuća. Izgrađen je 70-ih i od tada nije imao ažuriranja, ali kad smo ušli, odmah su nas zauzele lijepe kosti i nevjerojatna svjetlost. Posebno nas je brlog zaista privukao svojim drvenim zasvođenim stropom i ogromnim prozorima. Također smo voljeli da su brlog, dnevna soba i majstor utonule sobe koje prirodno razbijaju prostor.


S obnovom smo započeli u rujnu i pri kraju smo, dakle oko 9 mjeseci. Zapravo je prošlo prilično brzo i bilo je vrlo dobrodošlo ometanje u ovim ludim vremenima.

Odradili smo cijelu kuću odjednom, s izuzetkom zazidane šogorice u kojoj smo živjeli. Iskreno, nismo imali čvrst plan kad su je došli demonstrirati. Jedini prostori za koje smo imali dizajnerski raspored bile su kuhinja i glavna kupaonica.

Naš pristup je ono što naš izvođač s ljubavlju naziva “dizajnirajte kako idete”. Birali smo uređaje i upućivali pozive za dizajn dok se gradio. Luk koji imamo u kuhinji bio je dodatak u zadnji trenutak. Srećom imali smo nevjerojatnog kontaktora, mogli bismo mu samo pokazati sliku nečega što nam se svidjelo i on bi to ostvario.
Imali smo sreće što smo ovdje mogli boraviti tijekom renoa, što je predstavljalo ogromnu uštedu. Živjeli smo u današnjem zetovskom području i naš ga je izvođač mogao zazidati pa se osjećao kao zaseban prostor. Naša “kuhinja” i “dnevni boravak” nalazili su se u garaži koja se sastojala od ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice, hladnjaka, umivaonika i sklopivog stola.

Škole su bile zatvorene, tako da smo i oboje djece zumirali školu u garaži. Ovdje je definitivno bilo divlje vrijeme. Kako bismo održali dio zdrave pameti, trudili smo se da večere budu super jednostavne. Dvije noći u tjednu samo bismo zgrabili nešto lako i odnijeli na plažu i napravili mali piknik.

Ahhh hvala …… ovo su originalni prozori i dio onoga u što smo se zaljubili kad smo prvi put vidjeli kuću. Svo prekrasno prirodno svjetlo bilo je ogromna prodajna točka. Zamijenili smo samo prozore u kuhinji i glavnoj kupaonici.

O bože, ovaj … Volim da opuštena Kalifornija zadovoljava minimalnu skandinavsku estetiku. Mislim da postoji ime za to? Želim da se osjeća lagano i prozračno, ali također živjelo i nimalo nervozno.

To je teško, ali mislim da moram reći kuhinja. Tu se svi prirodno okupljaju, a također OBOŽAVAM kuhati i uspio sam to sagraditi od temelja točno onako kako sam želio. Zamijenili smo kuhinjski prozor s prozorom LaCantina koji se u potpunosti otvara prema van i gleda na bazen.

Sve to izgleda kao da se razmažete kad obnavljate! Rekao bih da su podovi od hikorija stavka s visokim cijenama. Također, kuhinjski prozor bio je za nas krasan, LaCantina je i potpuno se otvara prema dvorištu – nula za žaljenjem jer ovo koristimo gotovo svakodnevno. Napokon, ulazna vrata bila su običaj ove naručene tvrtke u Utahu.

Sad kad je naša unutrašnjost gotova, usmjeravamo pažnju na dvorište koje je bilo jedno od prodajnih mjesta u kući, ali mu je potreban veći TLC. Puno je posjeda ispred i sa stražnje strane kuće, što se rijetko može naći na našem području, ali je tako lijepo imati.

Napravite tablu raspoloženja za svaku sobu. Budući da smo to učinili usred pandemije, nismo baš mogli kupovati po trgovinama, pa sam zaista ovisio o pločama raspoloženja koje su pomogle u spajanju soba. Moji nisu fancy, samo bih izrezao i zalijepio slike i stavio ih u google dokument, ali to bi pomoglo stvoriti opću vibraciju i održati sve povezano. Također bih naručio puno uzoraka za uređaje, pločice, materijale i vidio kako su se igrali zajedno.

Imam iskustva u razvoju proizvoda i uvijek mi je bio san stvoriti vlastiti proizvod. Oduvijek sam voljela svijeće i miris općenito i tek sam se počela zabavljati kod kuće. Miješao bih mirise i uvijek sam testirao opekline. Kad bih dobio nešto što sam osobno volio, napravio bih uzorke za sve svoje prijatelje i neka budu moji beta testeri.

Apsolutno volim sve velike prozore. Prirodno svjetlo je prvo čemu gravitiram i ova je kuća samo njime ispunjena.

Volim se sklupčati na kauču nakon što su djeca u krevetu i nešto promatrati. Trenutno u novoj sezoni Priča o sluškinjama, nazovite mog agenta i stvoreno za ljubav. Upravo sam završio čitanje Možda bi trebao razgovarati s nekim autorice Lori Gottlieb, koju sam volio. I ja radim puno podcasta, uvijek slušam The Daily i velikog obožavatelja Armchair Expert. Jedem … Volim Pressed Juice ujutro, a za večere ili improviziram nešto ili kuham od Alison Roman, Eden Grinshpan, Hetty McKinnon. Vjerojatno sam tijekom ove pandemije 100 puta stvorio slanutak od ledenice Alison Roman!

@sophiecarpenter Uvijek sam je volio oko za interijere. Zapravo smo nekada bili susjedi i toliko sam volio njezin stil da nam je čak dopustila i fotografiranje u njezinoj kući (hvala Sophie!). Moj brat nam je sagradio policu s trokutima u našoj kući jer je znao koliko volim njezinu.

@nicolechavezstyle ima tako cool stil bez napora – uvijek me nadahnjuje.

upoznao sam @jennysung prije nekoliko godina na tržnici za školu naše djece. Ima najljepši nakit, a volim i način na koji podržava druge žene poduzetnice.

Imati rutinu, podmetati se s bliskim prijateljima i svakodnevnim šetnjama

boja boje: švicarska kava benjamina moorea
ulazna vrata su Jet Dunna Edwardsa
pod od tvrdog drva: podovi od tvrdog drveta hickory
vrata
prednja vrata

dnevna soba-
namještaj je vintage
tepih

Obiteljska soba-
presjek
stolić za kavu
bočne stolice
zaslon kamina
tepih
zidna tapiserija

blagovaonica-
trokutna polica: običaj mog brata, @ chris.r.manchester
stol
stolice
privjesak
tepih

kuhinja-
stol (slično)
stolice
privjesak svjetlo

pločice-
arh
backsplash

kupaonica-
kada
slavine

spavaća soba-
stropni ventilator
krevet
tepih
komoda
stolica
Noćni ormarić

fotografije od KATHERINE SHEEHAN

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *